Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 664, 665, 666 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
papaya

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:07 pm    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
2,4kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat papayovi za držení tempa v posilce, protože bez něj bych to nezvládl. Taky za to určitě může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 90

3kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat Guruhonzovi za motivaci, rady k tréninku i k výživě atd., protože bez něj bych to nezvládl. Určitě za to taky může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 100
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:08 pm    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

jari napsal:
guruhonza napsal:
2,4kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat papayovi za držení tempa v posilce, protože bez něj bych to nezvládl. Taky za to určitě může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 90

hmm, vzal si tu přípravu na soutěž za pačesy

Jede jak lokomotiva!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:11 pm    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

jari: no zatím je to je 14 dní z 365

papaya: počkej až se splaskneš jak já A jediná rada k výživě stejně bylo to, jak si dělat vločky, abys je dokázal pozřít
Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/koktejl/286436-zivouciho-pepka-namornika-obvinili-z-podvodu-jeho-bicepsy-pry-nejsou-prave.html

to mi neříkejte, že ti "odborníci" jsou takoví kokoti, že hned na první pohled neviděli ty kvanta syntolu
jari

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nojo, je to holt poctivý chlapík, co denně sní kilo a půl kuřecího a tři litry proteiňáku
Jo, ještě jsem zapoměl, čtyři hrnky mandlí
Gohan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě půl kila steaků přece!
EDITE: Nebo ryb!
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ucebnicovy priklad, ze lidska blbost je opravdu nekonecna

i nejvetsi dement ktery v zivote nikdy cinku nezvedl vi, ze takhle sval nevypada a oni si dovoli to zapsat jako svetovy rekord a delat s nim rozhovory jako se slavnym clovekem
jari

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

i nejvetsi dement ktery v zivote nikdy cinku nezvedl vi, ze takhle sval nevypada

Právě, že oni to nevědí. Oni nevidí rozdíl mezi kulturistou a tímhle. Nepoznají, že je někdo v soutěžní formě nebo v objemu. Stejně tak jako neznají rozdíl mezi steroidy a doplňky výživy. Sám to taky nechápu, když ho zkoumají "lékaři", ale za dobu co jsem na světě jsem zjistil, že lidi jsou vážně hloupí a vidí jen co vidět chtějí.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by ma zaujimalo ako obliekol to tricko cez tie pracky
a.) ma ho oblecene odvtedy jak zacal slapat na syntole
b.) zasili ho na nom
c.) je velmi elasticke
Luster

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz mam nakoupeny/objednany vsechny darky na vanoce
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska se me povedl super fazolovej gulas, hlavni zasluhu ma asi nove koreni, Madarsky gulas od vitany
Lunreal

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson hod mi recept prosim, taky bych si rad ukuchtil :)
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Judson hod mi recept prosim, taky bych si rad ukuchtil :)

Ono to neni nic moc, uz vidim ty kriticke komentare )
Sacek fazoli, 500g, do hrnce do vody nechat pres noc. Dalsi den varit dokud to nezmekne, to muze byt 1 - 1,5h podle druhu fazoly, ja vecinou pouzivam obyc bile z teska. Pak se do toho supnou parky na kosticky, kureci jemny (8 nozicek staci), samozrejme osmahnute kosticky kurecich prsicek by byly lepsi a dale do toho osmahnuta nakrajena cibule a uplne nakonec zahustit hladkou moukou pripravenou v vode bokem.
Tot vse, uz jen koreni, celkej sacek nejakeho koreni do gulase, sul, paprika koreni, cili, co je potreba.
Hotovo. Je toho velka davka, je na to potreba aspon 4 - 5L hrnec.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, diky a to maso,cibuli atd to hazis primo do te vody, ve ktere se uvarily ty fazole?Ma ji byt hodne nebo jen akorat, aby nebyly fazole na suchu?:)
Judson

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Aha, diky a to maso,cibuli atd to hazis primo do te vody, ve ktere se uvarily ty fazole?Ma ji byt hodne nebo jen akorat, aby nebyly fazole na suchu?:)

Jo, vody spise vic, hodne se ji odpari, jak je to stale ve varu. Samozrejme se to vari i v dobe kdyz to tam hazes, a zahustujes.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 664, 665, 666 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: