|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
papaya

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:07 pm Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd |
|
|
| guruhonza napsal: | 2,4kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat papayovi za držení tempa v posilce, protože bez něj bych to nezvládl. Taky za to určitě může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 90 |
3kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat Guruhonzovi za motivaci, rady k tréninku i k výživě atd., protože bez něj bych to nezvládl. Určitě za to taky může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 100
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:08 pm Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd |
|
|
| jari napsal: | | guruhonza napsal: | 2,4kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat papayovi za držení tempa v posilce, protože bez něj bych to nezvládl. Taky za to určitě může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 90 |
hmm, vzal si tu přípravu na soutěž za pačesy |
Jede jak lokomotiva!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:11 pm Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd |
|
|
jari: no zatím je to je 14 dní z 365
papaya: počkej až se splaskneš jak já  A jediná rada k výživě stejně bylo to, jak si dělat vločky, abys je dokázal pozřít
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
A ještě půl kila steaků přece!
EDITE: Nebo ryb!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
ucebnicovy priklad, ze lidska blbost je opravdu nekonecna
i nejvetsi dement ktery v zivote nikdy cinku nezvedl vi, ze takhle sval nevypada a oni si dovoli to zapsat jako svetovy rekord a delat s nim rozhovory jako se slavnym clovekem
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
i nejvetsi dement ktery v zivote nikdy cinku nezvedl vi, ze takhle sval nevypada |
Právě, že oni to nevědí. Oni nevidí rozdíl mezi kulturistou a tímhle. Nepoznají, že je někdo v soutěžní formě nebo v objemu. Stejně tak jako neznají rozdíl mezi steroidy a doplňky výživy. Sám to taky nechápu, když ho zkoumají "lékaři", ale za dobu co jsem na světě jsem zjistil, že lidi jsou vážně hloupí a vidí jen co vidět chtějí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
by ma zaujimalo ako obliekol to tricko cez tie pracky
a.) ma ho oblecene odvtedy jak zacal slapat na syntole
b.) zasili ho na nom
c.) je velmi elasticke
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
Judson hod mi recept prosim, taky bych si rad ukuchtil :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Judson hod mi recept prosim, taky bych si rad ukuchtil :) |
Ono to neni nic moc, uz vidim ty kriticke komentare )
Sacek fazoli, 500g, do hrnce do vody nechat pres noc. Dalsi den varit dokud to nezmekne, to muze byt 1 - 1,5h podle druhu fazoly, ja vecinou pouzivam obyc bile z teska. Pak se do toho supnou parky na kosticky, kureci jemny (8 nozicek staci), samozrejme osmahnute kosticky kurecich prsicek by byly lepsi a dale do toho osmahnuta nakrajena cibule a uplne nakonec zahustit hladkou moukou pripravenou v vode bokem.
Tot vse, uz jen koreni, celkej sacek nejakeho koreni do gulase, sul, paprika koreni, cili, co je potreba.
Hotovo. Je toho velka davka, je na to potreba aspon 4 - 5L hrnec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
Aha, diky a to maso,cibuli atd to hazis primo do te vody, ve ktere se uvarily ty fazole?Ma ji byt hodne nebo jen akorat, aby nebyly fazole na suchu?:) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Aha, diky a to maso,cibuli atd to hazis primo do te vody, ve ktere se uvarily ty fazole?Ma ji byt hodne nebo jen akorat, aby nebyly fazole na suchu?:) |
Jo, vody spise vic, hodne se ji odpari, jak je to stale ve varu. Samozrejme se to vari i v dobe kdyz to tam hazes, a zahustujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|