Podavač ručníku

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Podavač ručníku  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Podavač ručníku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honzik833

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 4:05 pm    Předmět: Podavač ručníku Odpovědět s citátem

Tak vzhledem k okolnostem, jež nastali na konci loňského roku jsem byl nucen vynechat cvičení a soustředit se na jiné věci. V současné době jsem se rozhodl, že se alespoň pokusím vrátit zpět ke cvičení a to formou spíše rehabilitační a posléze pokud to okolnosti a zdraví dovolí, začnu cvičit i klasicky a zahájím opožděnou a zrychlenou přípravu na letošní sezonu Strongmanu s cíle dostat se na pozici podavače ručníku mého velkého vzoru Denise Šindela . Kdy bych s ním rád objel nějaké závody a mohl bych mu podat ručník a případně nějaké to magnezium 
V současné době jsem na tom asi následně. Výška už se asi nezmění a ta je nějakých 190-192 cm podle míry gravitace. Váha je v současné době 139,7 kg na lačno po ránu.
Co se tréninku týče tak mám v současné době za sebou již druhý trénink celého těla.

Trénik 1:
Přemístění a military s Axlem,
Dřep
Mrtvý tah
Břicho + spodní záda

9.1.2013 Trénik 2:
Přemístění + military s axlem: 10x45kg, 10x55kg, 10x65kg, 3s x 3r x 80 kg
Dřep: 10x20kg, 10x60kg, 10x 85kg, 8x 95kg
Mrtvý tah: 10x60kg, 10x100kg, 6x125kg
Benchpress: 10x60kg, 3s x 8r x 100kg
Břicho + spodní záda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
velkovezír

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nenašlo by se místo ještě pro jednoho podavače? vzhledem k tomu jak mě poslední dobou bolí kolena, se budu muset na MT na nějakej čas vykašlat
honzik833

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
nenašlo by se místo ještě pro jednoho podavače? vzhledem k tomu jak mě poslední dobou bolí kolena, se budu muset na MT na nějakej čas vykašlat

Pozor, pozor. Tato funkce je nanejvys dulezita a jeho uloha je nezastupitelna. jsou dlouhe cekaci fronty a neni jednoduche se o tuto funkci uchazet :-)

kazdopadne pokud te boli kolena tak nejakou kloubni vyzivu zkus nebo neco takoveho, posleze k doktorovi..;-)
velkovezír

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok počkám si teda až budeš povýšen na nakladače
a tu kloubní výživu pořeším
přeji rychlí návrat síly
šmajdy

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vítej zpět,jsem si říkal co je s tebou...Tak ať se daří a síla jde na horu..Já bojuji už 3 měsíc se zánětem šlach v zápěstí doprčic takže ještě si počkám
honzik833

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
vítej zpět,jsem si říkal co je s tebou...Tak ať se daří a síla jde na horu..Já bojuji už 3 měsíc se zánětem šlach v zápěstí doprčic takže ještě si počkám

no jo jak by rekl klasik slehla se po me zem :-) Tak snad to tu zase brzo pozjedu v ramci moznosti :-)

Tak tobe preji hodne uspechu s lecenim zanetu. Takove vecu jsou na nic jak je clovek nemocny. Vubec nezavidim a doufam, ze se brzo das dohromady.
honzik833

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.1.2013 - Trénik 3:

Přemístění + military/ pushpress s axlem: 10x 15kg, 10x60kg, 4x85kg, 3x95kg, 3x100kg
Dřep: 10x20kg, 10x60kg, 3s x 6x 100kg
Mrtvý tah: 6x60kg, 6x100kg, 6x130kg, 6x155kg
Benchpress: 10x60kg, 6x100kg, 6x110kg, 5x 115kg

Vzhledem k tomu, ze je potreba odhalit chyby, kterych se soustavne dopoustim a je potreba na sobe pracovat budu se snazit sve cviceni obohat o videozaznamy :-) Kdy tyto nasledne poslouzi jako zdroj me sebereflexe a pobaveni okoli :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a je to tady :-) A takhle se s tim trapim.. Video z 3 treninku po navratu do garaze :-)

madball

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvola se mi líbí hodně.
Bench těžko soudit, ale taky vypadá pěkně.
U první sérky dřepů jsem chtěl nadávat, že začínáš pohyb přes kolena, ale ostatní série bych řekl v pohodě, akorát je vidět, že jseš taky malinko zkrácenej a občas ti malinko dole ulítnou spodní záda, takže se soustřeď na to, ať máš pořád zpevněnej střed těla a snažit se je dole držet pořád stejně.
Přemístění není přemístění, ale jakýsi zvednutí činky ze země. Takže pokud tomu chceš říkat přemístění, tak naučit od základů znova. :)
Military je takový všelijaký. Když vezmu třeba sérku, která začíná cca v 5:50, tak první 2 op. končí v záklonu a druhý 2 op. už jsou lepší, protože protláčíš hrudník jakoby dopředu, máš činku nad hlavou ve stabilnější a silnější pozici. Je to samozřejmě taky o mobilitě ramen.

Tady je celkem pěkný instruktážní video:

hlavně část v čase 20 - 1:50 - a konkrétně to, o čem mluvím začíná vysvětlovat asi v 1:35

Jinak bych teda byl moc rád, kdyby k tomu napsal i někdo něco dalšího nebo případně upozornil na nějaký blbosti, jestli je říkám.

Kdyžtak zkus požádat třeba Ciza.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
honzik833

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo ja tomu rikam premisteni, ale k tomu mam daleko, ale je to rychlejsi nez psat zvedani cinky ze zeme. Techniku neumim a asi nikdy umet nebudu :-) tak s tim zapasim jak se da :-D

Kazdopadne dik za reakci :-) navic spousta veci proste nejde videt jak cvicis sam a nema nejakou zpetnou kontrolu. proto jsem si udelal video abych se mohl jednak kontrolovat apak pripadne pracovat na odstraneni chyb :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych podporil spravnou regeneraci a vyzivu je potreba si obcas doprat na obed neco poradne dietniho :-) Uzene kruti prso s bramrorem, cibulkou a okurkem :-)

honzik833

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.1.2013 - Trénik 4:

Axle hratky: 10x 15kg, 10x55kg, 4x85kg, 2x95kg dosud military + 1x95kg pushpress, Dale jiz jen Pushpresy 3x110kg, 2x120kg, 2 pokusy o 130kg bohuzel nevyslo tentokrat
Dřep: 10x20kg, 3s x 4x 115kg
Mrtvý tah: 6x90kg, 3x115kg, 3x155kg, 3x195kg, 1x205kg PR! Muj nejlepsi pozved za dobu co sem tam chodim cvicit.
Benchpress: 10x60kg, 6x100kg, 3x130kg, 1x 137kg, 1x 140kg

Dnesni trenink byl vesmes dobrej a docela jsem byl prekvapeny co se mi vsechno podarilo :-) Jsem spokojenej.
velkovezír

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

good work
honzik833

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

video ze vcerejska:-)

H4nz

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta posilka je nejvíc luxusní ;) taky jedu dřepy z bradel, ale mám tam malinkatý zařážky aby mi to nesjíždělo dolů ;) jednoručky tam nemáš asi že? taky bych bral takovou posilku doma....výkony jsou hustý, jen tak dál, budu sledovat ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Podavač ručníku Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: