| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Je pro vás 300 kč za lístek na tuto soutěž hodně??? |
| ne |
|
43% |
[ 7 ] |
| ano |
|
56% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 16 |
|
| Autor |
Zpráva |
Andrew
|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 10:56 am Předmět: |
|
|
nevim vzdycky ho kritizuju za jeho osobnost ale tedka se mi ta sestava fakt libila...skvela hudba i skvele pozovani...melo to atmosferu neda se tomu nic vytknout. snad jen ze na Olympii by to chtelo trosku lepsi barvu
jen moje kratky postrehy...
75: tady jsem tipoval ze vyhraje Pavlik a o druhe a treti si to rozdaji Lubos s tim Prazakem (mimochodem zajimave jmeno ze by shoda jmen s tim znamym odpurcem AS?:) a na ctvrtym ze bude Bartonicek...no totalne jsem se sekl a Bartonicek vyhral coz me docela prekvapilo...je pravda ze asi nemel moc slabin byl docela vyseklej ale nicim me nezaujal...Pavlik zas nemel nohy a Lubos ztracel v double bicaku zezadu trosku to chtelo rysnout
80: tady byl vitez jasny a premyslel jsem jesli ten co skoncil druhy porazi ci neporazi Vrabela a jak moc daji rozhodci na jmeno...co se tyce Hynka tak ty zada a vubec celej vrsek jsou naprosto skvely zdalo se mi ze i vylepsil nohy ale jeste trosku by to chtelo aby to mel k tomu vrsku odpovidajici...na tom svete by to mohlo bejt finale...mozna i medajle...akorat co mu hodne skodi je to pozovani a je to videt i ze zadnich rad...
+80: Pavel Vacek byl skvele pripraven mozna by si zaslouzil o trosku vetsi ruce ale i tak vypadal supr a pro me to byl absolutni vitez...Jirka Cermak mi pripadal nejakej plossi a do formy mu jeste neco chybelo...na tretim miste zaujal jeste v min. roce junior Difko...pekna hloubka a
vyrysovani...
k holkam nemam co dodat v tom se tak nevyznam ale bylo to pekny gratulace Verunko
kat. bodyfitness mi prijde tak trochu o nicem je to takovy krok nikam a nikdo nema jasno v tom jak to posuzovat...ze vyhraje Spickova bylo jasne
no potkal jsem i par lidi z fora Bronwyn, Daniela-Jamese, Ronnieho, konecne vim jak vypada zacatecn1k  , Jongiho a nejake zname...byl to fajn den a jsem rad ze jsem se dostavil i kdyz se mi tam nejdriv jet tim vlakem moc nechtelo...aspon je zas nova motivace
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 11:25 am Předmět: |
|
|
No vzhledem k debilnimu terminu a slabe ucasti uz tady ocekavam ve ctvrtek na Promilu jednu velkou kategorii muzi od 65 do nad 90 a mozna k tomu prihodi jeste nejakou fitnessku... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
no promil bejva obvykle taky slabejc obsazovanej...i kdyz koneckoncu to bejvaj vsechny poharovky krome snad Opavy...
me se to nahodou libilo...koukal jsem se na to pohledem cloveka co by tam zavodil do 75ky kdyby zavodil takze pokud nemam na to abych tam vyhral tak tezko budu odsuzovat neci uroven...myslim ze to mohlo byt jeste horsi...
v Hradci bude kat. nad 65 kg a fitness bude spojeno dohormady pro muze i zeny
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 4:16 pm Předmět: |
|
|
ted me napada nevite nekdo co to bylo za muziku jak u toho vystupovala skupina Honzy Bohma??? byl to takovej znamej motiv urcite odnekad z filmu nebo tak...takova ta vypalovacka
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 8:56 pm Předmět: |
|
|
Myslim,ze absolutni vitez byl Pavel nejen pro tebe,ale i pro spoustu dalsich...jinak to ale bylo vsechno super a taky sem potkal dost lidi z fora _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 8:59 pm Předmět: |
|
|
ja tam nebyl,ale slysel jsem dnes,ze jsem tam znamej,nekdo uvadel me jmeno a tak si dobre pry pokecali o mne...ze bych byl tak znamej jsem koukal:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 11:39 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Myslim,ze absolutni vitez byl Pavel nejen pro tebe,ale i pro spoustu dalsich...jinak to ale bylo vsechno super a taky sem potkal dost lidi z fora |
vim ze o hodnoceni kulturistu vim kulovy, ale me se zdalo ze Hynek to vyhral zaslouzene _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
Warrior

|
Zaslal: po říjen 25, 2004 10:31 am Předmět: |
|
|
| Andrew napsal: | no promil bejva obvykle taky slabejc obsazovanej...i kdyz koneckoncu to bejvaj vsechny poharovky krome snad Opavy...
|
Vsechny poharovky? Co to tu pises clovece, kdyt na ne casto jezdi rada reprezentantu z MS. Ja bych rek ze maj casto vyssi uroven nez Republika. A Opava je kazdorocne nejlepsi soutez u nas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: po říjen 25, 2004 10:43 am Předmět: |
|
|
warrior: ja to nemyslim nejak zle a precti si konec vety pisu krome Opavy...ale pokud treba jsou na soutezi v dvou kategoriich po 3-4 lidech tak to neni moc ze...ja zalistuji zpatky a hodim sem neco jo???
a s republikou bych moc nesrovnaval...jaro je proste jaro
|
|
| nahoru |
|
 |
Warrior

|
Zaslal: po říjen 25, 2004 10:50 am Předmět: |
|
|
Jasne ja ti rozumim, tahle soutez (Podebrady) urcite moc velkou uroven nemela, ale na podzim je 5 poharovek a vetsinou tak na 3 - 4 z nich zavodi borci z MS. Kdy byl treba Peta Weinlich naposled na republice?
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: po říjen 25, 2004 10:50 am Předmět: |
|
|
no je pravda ze co jsem koukal tak min. rok 03 to bylo celkem pocetne obsazeno vse...ale kvantita jeste neznamena kvalita...ale rok predtim mrkni treba na promil...prazsky pohar...zavodniku muze bejt klidne 15 ale to jeste nic neznamena to ze na pohar se muze prihlasit kazdej je jasny na republiku se musi dvakrat postoupit a to je celkem dobra selekce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |