POKER

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - POKER  Úvodní stránka -> Ostatní -> POKER
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stan

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
to Stan: A jakej buy-in tech SNG ? Ono je rozdil (hlavne v kvalite hracu pokud budes hrat 1$ sng nebo 100$). Nejlepe se me hrajou sng na Full tiltu hraju zatim jen 2$ vlozil sem tam par dolacu jen na zkousku a planuji prihodit :-) Docela dobre se da budovat bankroll v DON turnajich (Double up or nothing, myslim ze u B-win maj DON turnaje uz 1$, ale je to nuda hrajes to jako robot dobry video o tomhle druhu turnaju je napr: http://www.pokerman.cz/video-c-20-double-or-nothing-sng-1129/

Jinak Good luck! A pozor na tilt

Podle nalady mezi 2-11$,ted jsem mel treba SNG plnou prdel,tak jsem vlezl na CG no limit 0.25/0.50 a po hodce +28$,ale o penezich to zatim neni..to chce svuj cas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
poldi

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hacik nie,
ja som si dal poslat 50 dolarov a ked som mal 300 tak som skusil vybrat 250 ci mi to naozaj daju a pekne prisli peniaze na ucet..

moj brat dostal od nich 50 a vsetko prehral a nic sa nedeje..

yourpokercash som zatial neskusal,ale co som sa dopocul funguje to rovnako..
chochi

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 2:56 pm    Předmět: poker Odpovědět s citátem

Dnes jsem si zaregistroval na tom pokerstrategy.com, udělal jsem test, zaregistroval jsem se na party poker a mělo by mi tam přijít během pár dnů těch slíbených 50 dolarů. Mohu si je pak hned vybrat nebo je musím protočit?
poldi

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 3:25 pm    Předmět: Re: poker Odpovědět s citátem

chochi napsal:
Dnes jsem si zaregistroval na tom pokerstrategy.com, udělal jsem test, zaregistroval jsem se na party poker a mělo by mi tam přijít během pár dnů těch slíbených 50 dolarů. Mohu si je pak hned vybrat nebo je musím protočit?

to by malo aký význam??

jasne,že ich musíš pretočiť..
napríklad aby si ich mohol vybrať na fulltilte potrebuješ vyclearovať ich 50dolarový bonus na to treba asi 1000FTP nahrať.
ako je to na party pokri neviem..musíš kontaktovať support a opýtať sa ich na to..
Stan

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 2:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davam tady nejake fotky z letosniho WSOP..omlouvam se za kvalitu,je to delane kompaktem se kterym navic neumim jeste delat a bylo zakazano pouzivat blesk,ktery jsem mel obcas omylem zapnuty
Vetsinou fotky nepotrebuji komentar,snad jen,ten klucina u cedule a stolu je Dag Palovic,ktery se zatim dostal a doufam,ze pujde jeste dal (dnes jsem ho opustel a byl tusim 134)nejdal z cesko-slovenska v historii WSOP.Mel jsem sanci ho trochu poznat a je to docela prijemny borec..
Z legend jsem videl pri akci tyhle jmena:Hachem,Eastgate,Phillips,Matusow,"Jesus" Ferguson,Phil Ivey (na fotce ho masiruje dobra pipka)herec Jason Alexander ..Farha..
Docela zajimave pozorovat ten cvrkot kolem hlavniho stolu ESPN,ktery vzdy vidime jen z obrazovky..

übersh1t

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu to tu oživím.. :)

Jakou byste doporučili hernu pro začátek? Kámoš mě láká furt na bwin, ale tam se mi moc nechce, pač se mi nelíbí software bwinu a občas se nemůžu připojit vůbec na server.. tak uvažuju zda se poddat reklamě a jít třeba na Fultilt nebo pokerstars..
Heren je tolik, každá má jinou nabídku, fakt nevím kterou vybrat, ať pak nejsem nasranej, pač ty prachy nejdou hned vybrat.. :)

Jinak chtěl bych do začátku vložit max 1000kč a hrát asi hlavně sng.

Stan: pěkné, zavidím.. nedávno jsem dokoukal celé letošní WSOP a muselo to tam být super.. :)
Seva98

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi pokerstars nebo ftp to mas docela jedno. A hlavne dodrzuj bankroll managment at to vse hned neprohrajes

Akorat pokud ti pujde o bonus tak na ftp se ti postupne myslim po 5 castech vyplati, ale na pokerstars musis nahrat cely bonus a pak ti ho vyplati.
jim1282

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkoušej UNIBET.
Seva98

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Unibet je fajn, ale kdyz chce dat jen "1000kč" a prevede se mu to na eura tak bude mit "mensi" pocet (€,$) ze kteryma bude pracovat coz je pro nej horsi.
jim1282

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počítám, že dostane určitý bonus, sice nevím jak a kolik se vyplací, ale počet her si také určí dle zvoleného Buy-in.
Seva98

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsem nevedel ze tam je ihned bonus 50%, to meni situaci :)
jim1282

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem taky nevěděl.
übersh1t

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Unibet je fajn, ale kdyz chce dat jen "1000kč" a prevede se mu to na eura tak bude mit "mensi" pocet (€,$) ze kteryma bude pracovat coz je pro nej horsi.

to je dobrá připomínka.. radši bych někde, kde jsou dolary. A mimochodem v čem je třeba lepší unibet? Jinak jsem koukal na recenze na pokerman.cz a pokerzive.cz a všude je vysoce hodnocený expekt.. to je opravdu lepší než ostatní nebo to je nějaká šílená reklamní kampaň? Zatím jsem tam hrál pár freerollů a software taky nevypadá špatně.. :)

edit: a má smysl zakládat si účet s rakebackem? to bych asi musel točit velké částky, aby se to vyplatilo, ne? :)
Seva98

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na expektu mas docela malo lidi a pripada mi ze na nektere SnG si berou docela dost do kapsy. Ono treba na pokerstars hraju pravidelne sng po 90 lidech na 4-6 stolech naraz, protoze se to tam hned naplni na expektu bych snad uz i to jedno dohral nez bych mel kolem 6 stolu naraz. A navic cim vetsi stranka tak tim vice lidi v turnajich a vetsi a castejsi garance, takze i z par dolaru muzes udelat velkou vyhru :)

Rakeback: I par dolaru te prece potesi ne? :)
jim1282

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco na tom bude, ale tohle moc nesleduji, spíše hraji Cash Game a pokud se pustím do SnG, tak jen na jednom stole.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - POKER Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: