Poradte prosim

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poradte prosim  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poradte prosim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Francisco

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 11:24 am    Předmět: Poradte prosim Odpovědět s citátem

Dobrý den,chci přibrat na váze a zjistil jsem si že je dobré jíst 6x denně.Ráno,svacina,obed,svacina,večere,pred spanim....3x ze sedmi dnů jdu do posilovny.Vzdy pondeli , ctvrtek , nedele. Cas lepe nedovoli. Vazim 55kg a mam 179cm. Zjistil jsem ze je dobre jist denne 1,3 g na 1kg tudiz 55.1,3-71,5 g bilkovin. A kolem 500 az 700 g sacharidu. Kourim cigarety dve za dva dny.A nepiju vubec. Ale mam problem stim ze ne vzdy se mi podari snist urcite mnozstvi jidla . MYslim tim ze ne vzdy za den snim presne neli vic G bilkovin a G sacharidu. Chci se zeptat pokud budu dodrzovat 6x jidlo denne.Jestly i tak budu pribirat kdyz nedorzim dané G bilkovin a G sacharidu.

A jeste jedna otazka.Pokud mam snidani jist v 8:00 svacinu v 11:00 a tak dále. Zalezi hodne na tom,abych dodrzel presný cas? Nebo si muzu rano vstat v 8:00 a snidat mezi 8:00 a 9:00 a svacina mezi 11:00 a 12:00 ? Proste ze to nebude presna minuta.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvrdě makej a tělo si řekne samo o víc jídla.
Z toho množství bílkovin ti nejspíš nic moc nenaroste. chce to víc..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: