|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RaptorMira

|
Zaslal: pá duben 29, 2016 8:35 am Předmět: |
|
|
Draper napsal: | RaptorMira napsal: | Flamer napsal: | Nevíte někdo o nějaké fajn posilce ideálně v Krpoli? Nejsem moc náročnej co se strojů týče, jde mi hlavně o činky, stojan na dřepy, místo na mrtvolu, hrazdu, bradla (případně kruhy). Studentské slevy výhodou, ideálně aby tam nebylo uplně narváno. Docela mě zaujal Mišmaš, jen to mám přes půl hodiny cesty, což bych možná zkousnul ale kdyby bylo něco blíž, bylo by to samozřejmě lepší že jo |
Hájek otevřel Hulkgym, tam kde byl Valc, nad bazénem v Lužánkách... |
byl jsi tam? hadam ze se tam nic nezmenilo, co se tyka vybaveni, jen jiny nazev a jiny majitel |
nebyl, ale má stránky a vypadá to že je tam nově crossfitzona a funkční zóna. Jinak asi stroje ty staré. Pokud tam nebude mít pořádné osy a víc kotoučů tak to moc smysl pro mě nemá. Ty původní se ohýbaly od 230 a lavičky katastrofa. Nově nevím...
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: pá duben 29, 2016 8:35 am Předmět: |
|
|
je to tam zelený, a něco tam asi přibylo
http://www.hulkgym.cz/posilovna/
jinak žádná revoluce...
edit: tak mu křivdím, je tam vybavení i na crossfit nějaký a nový stroje... asi zajdu mrknout.
|
|
nahoru |
|
 |
Flamer
|
Zaslal: pá duben 29, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
RaptorMira napsal: | Flamer napsal: | Nevíte někdo o nějaké fajn posilce ideálně v Krpoli? Nejsem moc náročnej co se strojů týče, jde mi hlavně o činky, stojan na dřepy, místo na mrtvolu, hrazdu, bradla (případně kruhy). Studentské slevy výhodou, ideálně aby tam nebylo uplně narváno. Docela mě zaujal Mišmaš, jen to mám přes půl hodiny cesty, což bych možná zkousnul ale kdyby bylo něco blíž, bylo by to samozřejmě lepší že jo |
Vyzkouším, díky
|
|
nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá duben 29, 2016 11:36 am Předmět: |
|
|
Judson napsal: | Draper napsal: | RaptorMira napsal: | Flamer napsal: | Nevíte někdo o nějaké fajn posilce ideálně v Krpoli? Nejsem moc náročnej co se strojů týče, jde mi hlavně o činky, stojan na dřepy, místo na mrtvolu, hrazdu, bradla (případně kruhy). Studentské slevy výhodou, ideálně aby tam nebylo uplně narváno. Docela mě zaujal Mišmaš, jen to mám přes půl hodiny cesty, což bych možná zkousnul ale kdyby bylo něco blíž, bylo by to samozřejmě lepší že jo |
byl jsi tam? hadam ze se tam nic nezmenilo, co se tyka vybaveni, jen jiny nazev a jiny majitel |
Ja cetl Hulkiegym |
Já tam zítra jedu na trénink, kameru beru sebou. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
nahoru |
|
 |
Jura_dr
|
Zaslal: so květen 07, 2016 12:59 pm Předmět: |
|
|
A není lepší zajít na Boby ? jsou tam ted nové stroje :-) , je to tam obrovské dobrá hudba , wifi funguje vždy atd. Za mě Top . ( Pro mě v poměr/cena dostupnost, parkování atd. ) _________________ Základní cviky + stará škola - je klíčem k úspěchu :-) .
|
|
nahoru |
|
 |
obok
|
Zaslal: po květen 23, 2016 5:42 pm Předmět: |
|
|
Zdar pánové... mám na vás malou otázku, od července budu bydlet v Brně asi židenice. Teď jsem zvyklí na menší fitko,každý svůj klíč a omezený počet lidí a každý po sobě uklízí,lidí se znají a pomáhají atd. Hledám něco podobného i v brně , nějak nemám rád velké fitness centra kde polovina řeší selfii a podobné kraviny. Nevíte někdo o nějakém fitku? Moc děkuji za nabídky a rady
|
|
nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
nahoru |
|
 |
Petey

|
|
nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po květen 23, 2016 7:15 pm Předmět: |
|
|
Svého času jsem chodil do Old Style Gymu na Cejlu. Lidi tam byli docela rozumní a majitelka je taky v pohodě. Ale rok jsem tam nebyl, snad se nic nezměnilo.
|
|
nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po květen 23, 2016 7:20 pm Předmět: |
|
|
Pr!nc napsal: | Svého času jsem chodil do Old Style Gymu na Cejlu. Lidi tam byli docela rozumní a majitelka je taky v pohodě. Ale rok jsem tam nebyl, snad se nic nezměnilo. |
snad se nikoho nedotknu, ale osobně jsem viděl víc exotů v těch sociálně slabších posilovnách, než ve velkých fitcentrech. v těch levnějších nebyl problém vidět maníky, co měli jedny hadry na cvičení a po cvičení je schovali do tašky, aby je příště zase vytáhli. smrděli jak tchoř, ale nedělali selfíčka, taky asi nebylo čím.
ale na Cejlu je Roma gym, fitko to bude nevelký a klíčky nepotřebuješ, tam se ti nic neztratí...
|
|
nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po květen 23, 2016 7:30 pm Předmět: |
|
|
a abych nebyl jenom hulvát, zkusím ti to objasnit.
to co hledáš je vesnický formát posilovny, který ovšemže v centru Brna a přilehlém okolí nemůžeš čekat, stejně jako ten pasoucí se skot. něco takového funguje např. v Sokolu Slatina, za tři litry na rok tuším najdeš něco podobného, ale musíš tam dojíždět. otázka je, jestli se ti to vyplatí. možná přijdeš na to, že se zbytečně připravuješ o možnost zacvičit si ve slušném fitku jenom kvůli tvojim předsudkům. já jsem třeba na Boby nikoho dělat selfíčka neviděl, a to je pořádně velká posilovna.
|
|
nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po květen 23, 2016 7:34 pm Předmět: |
|
|
co je spatnyho na selficku ? _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
nahoru |
|
 |
obok
|
Zaslal: út květen 24, 2016 4:34 am Předmět: |
|
|
dík za kvalitní odpovědi ;-) .. jen jsem chtěl zjistit zda-li něco podobného v brně existuje -samozřejmě mám pár typu co jsem si našel na netu a zkusím to obejít a uvidím co mi sedne...spíš hledám pořádnou bušírnu...na ten old style jsem koukal a celkem to vypadalo slušně...
|
|
nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út květen 24, 2016 7:00 am Předmět: |
|
|
obok napsal: | dík za kvalitní odpovědi ;-) .. jen jsem chtěl zjistit zda-li něco podobného v brně existuje -samozřejmě mám pár typu co jsem si našel na netu a zkusím to obejít a uvidím co mi sedne...spíš hledám pořádnou bušírnu...na ten old style jsem koukal a celkem to vypadalo slušně... |
Old style gym je velice příjemná posilovna. Je sice menší,ale najdeš tam vše co potřebuješ.
|
|
nahoru |
|
 |
Italský hřebec

|
Zaslal: út květen 24, 2016 7:52 am Předmět: |
|
|
Jojo muzu jen doporucit, vyhovuje mi stejny styl jak jsi psal a tohle je vicemene ono, z zidenic docela blizko.
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|