|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
... byla jsem se tam podívat ... ochotně mě provedli, ale asi jsem příliš dlouho opruzovala v silové zóně, protože mi bylo s milou ironií řečeno, že nejtěžší jednoručky tam mají bohužel jen 30kg
... dostala jsem poukaz na jeden "zkušební vstup", jinak tam forma jednorázového vstupného neexistuje, ... můžeš se (po zaplacení klubového příspěvku) upsat k pravidelným měsíčním platbám na jeden, či dva roky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tommm

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Tak to by me zajimalo kolik si takhle za ten rok reknou.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
ted je rekonstruovana posilovna v Laznich Zlin
http://posilovna-zlin.wz.cz/
bohuzel i pres zmenu majitele chybi stojany na drepy a misto kde se da jet mrtvolka a podobne cviky
fotky atd maji na facebooku
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... vstupní poplatek je 3500,- ... měsíční vstup při smlouvě na 2 roky je 1240,-, na rok 1590,- ... nebo vstup na 1/2dne, dopol. či odpolední 790,- či 990,- .... snad to říkám dobře |
Tak to je teda masakr,kolik si myslej že je ve Zlině běžnej plat?To sou ceny skoro větší jak v Praze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Tommm napsal: | | e-witch napsal: | ... vstupní poplatek je 3500,- ... měsíční vstup při smlouvě na 2 roky je 1240,-, na rok 1590,- ... nebo vstup na 1/2dne, dopol. či odpolední 790,- či 990,- .... snad to říkám dobře |
Tak to je teda masakr,kolik si myslej že je ve Zlině běžnej plat?To sou ceny skoro větší jak v Praze. | to je urcite s full servisem (jidlo, ubytovani, stripterka)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
... ha! ... nějaká povědomá tvář v té fotogalerii
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
Maji tam i TRX? To je uz ve Zline jedno studio samostatne ne ?
Jo no neni to drazsi nez v Praze? Kdesi psali za podobne veci kdesi v luxusu za tusim 1200
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po leden 16, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
... mají ... mají tam všechno :)
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so leden 21, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
... bohužel
... ještě je tam partnerské vstupné, což je asi "nejvýhodnější"
4500,- vstupní poplatek + 2490,- měsíčně/1rok, či 2090,-/2roky
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|