|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| v tomto případě bych škodu: |
| plně nahradil |
|
19% |
[ 9 ] |
| částečně nahradil |
|
28% |
[ 13 ] |
| vůbec nenahradil |
|
47% |
[ 22 ] |
| pokusil bych se o opravu |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
| romanbobr napsal: | Kide, připadáš mi jako majitel (provozovatel) fitka.
Není liž tak? |
Toho si lidi ještě nevšimli.
|
|
| nahoru |
|
 |
romanbobr
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | romanbobr napsal: | Kide, připadáš mi jako majitel (provozovatel) fitka.
Není liž tak? |
Kid napisal : Být to u mne, tak tě sprdnu jak haranta a byl bych rád, že to odsraly ty čepy a ne tvoje kebule. Na nějaký náhrady bych se tak akorát.
asi teda nebude mat kadernictvo... |
Petey, já jsem to také na základě této věty napsal. Jenže to není napsáno jasně (mohlo to být u něj v domácí sklepní posilovně). Byl tam také smajlík.
Já jen, že to mnoho vysvětluje Ale uznávám, že je vidět, že kid ví, o čem mluví (i když trochu zaujatě). Hodně mi tím pomohl.
Naposledy upravil romanbobr dne út listopad 30, 2010 4:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
| romanbobr napsal: | | Petey napsal: | | romanbobr napsal: | Kide, připadáš mi jako majitel (provozovatel) fitka.
Není liž tak? |
Kid napisal : Být to u mne, tak tě sprdnu jak haranta a byl bych rád, že to odsraly ty čepy a ne tvoje kebule. Na nějaký náhrady bych se tak akorát.
asi teda nebude mat kadernictvo... |
Petey, já jsem to také na základě této věty napsal. Jenže to není napsáno jasně (mohlo to být u něj v domácí sklepní posilovně). Já jen, že to mnoho vysvětluje Ale uznávám, že je vidět, že kid ví, o čem mluví (i když trochu zaujatě). Hodně mi tím pomohl. |
No já si naopak myslím, že jsem to tu od samého začátku posuzoval (na rozdíl od jiných) velmi velmi nestranně. Kdo nevěří, tak si může přečíst hned můj první příspěvek v této kauze.
|
|
| nahoru |
|
 |
romanbobr
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | No, řeknu to takhle, jsi odpovědný i za škodu, co druhému způsobíš neúmyslně. Prostě škoda vznikla. Těžko říct jak by to kdo z tebe chtěl dolovat.
Uplně nejednodušší řešení situace by bylo, pokud máš ty, nebo tvá rodina pojištěnou domácnost a máte placené i pojištění odpovědnosti za občanské škody (či jak se to přesně nadává). Pak by to hradila pojišťovna.
Provozovatel může a nemusí být na takovéto škody pojištěný, ten se většinou hlavně kreje proti škodám způsobeným svým zákazníkům. |
Promiň kide, ale moc nestranné mi to nepřijde (viz další příspěvky). Nechme toho ale už, myslím, že to nejsem já, kdo z toho dělá obr kauzu
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Každopádně nechápu že si majitel fitka vubec dovolí mít hranol na nějaký ruzný podkládání a podobně. Rozhodně to není bezpečný příslušenství a jde to řešit líp takže doufám že tenhle bude držet hubu a v klidu si ten stroj spraví když-už. Jednoduše zoodpovídá za bezpečnost a bezpečnej chod posilovny takže zoodpovídá uplně za všechno. Muj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Každopádně nechápu že si majitel fitka vubec dovolí mít hranol na nějaký ruzný podkládání a podobně. Rozhodně to není bezpečný příslušenství a jde to řešit líp takže doufám že tenhle bude držet hubu a v klidu si ten stroj spraví když-už. Jednoduše zoodpovídá za bezpečnost a bezpečnej chod posilovny takže zoodpovídá uplně za všechno. Muj názor |
Díky tobě začínám chápat, proč ve spoustě fitů není benčovka, dřepovací stojan a pod.
Víš, provozovatel není bůh a nemůže řídit všechny vaše kroky a už vůbec ne za vše odpovídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | dunnoWayne napsal: | | Každopádně nechápu že si majitel fitka vubec dovolí mít hranol na nějaký ruzný podkládání a podobně. Rozhodně to není bezpečný příslušenství a jde to řešit líp takže doufám že tenhle bude držet hubu a v klidu si ten stroj spraví když-už. Jednoduše zoodpovídá za bezpečnost a bezpečnej chod posilovny takže zoodpovídá uplně za všechno. Muj názor |
Díky tobě začínám chápat, proč ve spoustě fitů není benčovka, dřepovací stojan a pod.
Víš, provozovatel není bůh a nemůže řídit všechny vaše kroky a už vůbec ne za vše odpovídat. |
To ne, se ve mě pleteš. Mluvil jsem konkrétně o tom hranolu, vím jak je vratkej a od neštěstí je to kousek. Já měl tenhle hranol dřív podšroubovanej pásovinou a právě z tohoto duvodu. Každopádně sem sám zvyklej kontrolovat činky a s čím přijdu do styku, snad se mi to bude i nadále vyplácet.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | kid napsal: | | dunnoWayne napsal: | | Každopádně nechápu že si majitel fitka vubec dovolí mít hranol na nějaký ruzný podkládání a podobně. Rozhodně to není bezpečný příslušenství a jde to řešit líp takže doufám že tenhle bude držet hubu a v klidu si ten stroj spraví když-už. Jednoduše zoodpovídá za bezpečnost a bezpečnej chod posilovny takže zoodpovídá uplně za všechno. Muj názor |
Víš, provozovatel není bůh a nemůže řídit všechny vaše kroky a už vůbec ne za vše odpovídat. |
To ne, se ve mě pleteš. Mluvil jsem konkrétně o tom hranolu, vím jak je vratkej a od neštěstí je to kousek. Já měl tenhle hranol dřív podšroubovanej pásovinou a právě z tohoto duvodu. Každopádně sem sám zvyklej kontrolovat činky a s čím přijdu do styku, snad se mi to bude i nadále vyplácet. |
Omluva - už jsem se lekl. S hranolem svatá pravda, jak nemá pásy není k ničemu.
Také každého učím, že nikdy neví, kdo před ním držel nářadí v ruce a co mu připravil za překvapení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 5:17 pm Předmět: |
|
|
kurňa tady je to samej slušnej zákazník  ,přitom stačí udělat si za 350,-na rok pojistku a jsi v pohodě a nemusíš tu řešit takové věci .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | kurňa tady je to samej slušnej zákazník ,přitom stačí udělat si za 350,-na rok pojistku a jsi v pohodě a nemusíš tu řešit takové věci . |
Ja jsem ve svem zivote platil nahradu skody jednou, 500 Kc. Vetsina lidi neplati nic. Kdybych si prachy za pojistku strkal pod polstar, mel bych za svuj dospely zivot usetreno asi 5 000 Kc (pokud bych stabilne platil 350). Tolik asi k vyhodnosti pojistky
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
V OZ- § 420 (3) Odpovědnosti se zprostí ten, kdo prokáže že škodu nezavinil.
Škodu jsi nezavinil, chybí úmysl i nedbalost, prostě jsi cvičil jako obyvkle s náčiním které bylo ve fitku včetně toho špalku.
Fitko je v postavení profesionála, poskytovatele služby, který z tebe má zisk. Ty jsi v postavení spotřebitele což se vždy u soudu zohledňuje. U soudu by to projeli, pokud by takovou kravinu vůbec k soudu dávali.
Tedy doufám, že se lidsky dohodnete
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
predpokladam ze v pripade tvoji ujmy na zdravi je fitko diky pouziti spalku zcela z obliga a to se tyka i pripadne skody. pro tebe jsou zavazna pravidla ci rad posilovny. v nem se urcite nerika nic o nejakem spalku ci kotouci.
to jestli ma mp nejaky zarazky ci nikoly te nezajima. stroj byl schvalen k provozu, tak jak je (bez spalku).
to ze se tyc ohnula diky jiz drivejsi unave materialu a pod. ... to tak mozna prokazovat znalcem u soudu ... pokud nejaky bude.
jinak se spojit s pojistovnou, pokud nejake pojisteni mas .....
osobne bych byl rad ze jsem to prezil a ze ten stroj ti zachranil zivot. na kolik si cenis sve dalsi ziti???
skoda kterou fitku zaplatis je nic za to ze si mozna uvedomis cenu sveho zivota ..........
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Škoda, kterou fitku zaplatí, bude opravdu NIC _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|