Ibanus - tréningový a jídelníčkový log

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ibanus - tréningový a jídelníčkový log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ibanus - tréningový a jídelníčkový log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ibanus

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 11:27 pm    Předmět: Ibanus - tréningový a jídelníčkový log Odpovědět s citátem

Zdravím všechny, tímto si zde zakládám log. Budu moc rád za každou připomínku.

Stručně o mém sportování: Sportuji zhruba 4 roky. Díky cvičení jsem se dokázal vypracovat z nadváhy a shodit o 40kg jízdou na kole, plaváním, běháním a cvičením. To poslední nyní provozuji především a to poslední 2 - 3 roky.

Mé současné varianty jídelníčku:
Obvyklá snídaně: ovesné vločky cca 200g s mlékem odstředěným nebo polotučným
Obvyklá svačina 1: vejce - 5 bílků a 2 žloutky + Racio suchary dle chuti (2 - 4 kusy)
Obvyklý oběd:
Příloha: rýže bílá (občas natural) cca 120g nebo brambory 500g ve slupce uvařené
Maso: kuřecí (cca 200g) nebo ryby (nejčastěji makrela), hovězí zadní, vepřová kotleta
Svačina 2: vejce - 5 bílků a 2 žloutky+ Racio suchary dle chuti (2 - 4 kusy)
Svačina 3: Ovesné vločky dle chuti
Večeře 1: Obdoba oběda
Večeře 2: Trocha ovesných vloček
Před spaním: Odtučněný tvaroh 250g miska s 200ml mléka (občas přidám něco pro chuť v malém)

Další věci: Jím ze zeleniny rajčata, papriky a mimoto vymačkávám citróny do svých nápojů
Maso připravuji nejčastěji dušením jenom s vodou.
Snažím se přijímat i nějaké multivitamínové a multiminerálové přípravky.

Trénink uvedu v dalším příspěvku. Budu rád za komentáře k mé stravě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ibanus

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink:

Trénuji 5x týdně (Po 1 hodině) a každé partii věnuji 15 až 20 minut intenzivního tréninku

Pondělí: hrudník, biceps, břicho
Úterý: záda, ramena, břicho
Středa: nohy vč. předkopů, triceps, břicho
Čtvrtek: hrudník izolovaně a technicky, lýtka vč. zakopávání, břicho
Sobota: záda, nohy, břicho

Vše se snažím jet ve velké intenzitě.
Jinak silové výkony:
Dřep: 140kg 4x - větší váhu jsem nezkoušel, zatím aktivně končím na této v plném rozsahu
Bench: 100kg 5x
Mrtvý tah s proplýma nohama: 130kg 2x - s pokrčenýma by byl výkon větší, ale nezkoušel jsem
Shyby: 10 bez problémů

Má hmotnost: 85kg
Věk: 21 let
Výška: 174 cm
Ibanus

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček:

Změnil jsem množství přijatých vajec, které pojídám na dvě půlky v průběhu celého dne na 15 bílků a 5 žloutků opět bez jakéhokoli tuku navíc.

Po tréninku zařazuji jako zdroj sacharidů banány. Před tréninkem ovesné vločky, pokud jsem neměl v předchozích 2 hodinách oběd nebo večeři.

Hmotnost 87kg k datu 14. 11. 2012

Plánuji si nyní zásadně pozměnit trénink, který jedu nyní tak 2 měsíce a myslím, že mi hodně pomohl, nicméně začínám stagnovat v rozvoji síly snad kromě hrudníku.
Ibanus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K dni 13. 12. 2012

Posunul jsem silový výkon:
bench-press 100kg - 10opak. a 120kg s 1-2opak.
shyby v 92kg 8-10 krát

Nyní jsem dodávkoval CreaShock od Aminostaru a ukončuji objem v 92kg. Nabral jsem za necelý půlrok 10kg s maximálním úsilím nabrat co nejvíc svaloviny do hrudi. Osobně mám nyní pocit, že jsem hodně zesílil v hrudníku, zlepšil jsem bicepsy do výraznosti s křídly a tricepsy jsem dostal do jakési podkůvky. Samozřejmě vše je pod nějakým tím tukem, takže nyní budu hubnout a odpustím si i sladké o Vánocích, ať mám hubnutí snazší.

Od zítra začínám sacharidové vlny. Dnes jsem jemně začal navazovat. Vzhledem k tomu, že jsem líný dělat nový, použiji jeden z již existujících jídelníčků, které jsem si sestavil. Jde o mechanismus na 14 dni, kdy vlním 100 100 200 250 300 350 450 a 50 100 150 200 300 350 -Volno-.

Kromě dostatku masa také budu pokračovat v používání V44 multivitamín a začnu opět používat WPC80 proteiny, BCAA v práškové podobě, nyní od Scitec a synefrin od Survival.

Zavedu také nějaké to kardio a s pomocí BCAA se budu snažit v dny, kdy je méně sacharidů neztratit svaly běháním. Běhat budu nejvíc 20 minut volným tempem, a to 2x až 3x týdně.
Výsledky opět oznámím.
Ibanus

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další posuny:

Dřep: 150kg s opaskem 2opak.
Mrtvý tah: 140kg 1opak. s cílem na techniku

Úbytek na váze: 3kg od 13. 12. 2012

Jo a nejím cukroví a další ty dobroty, co doma napekli. Snad jen občas mi ujede ruka po jednom kousku.

Rychle na stránku:

Přejdi na: