| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 11:50 am Předmět: zimni bunda- pomoc s vyberem |
|
|
Zdravim. Budu po vanocich kupovat nejakou zimni bundu. Nepreferumu zadnou znacku ale taky nemam penez na rozhazovani...+-2000kc ...nevite o nejakem slusnem kousku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
ja ti nevim,ale rekl bych ze kazdemu se libi neco jineho a kazdy ma jiny vkus,a treba ponozky taky nepotrebujes vybrat?  nic ve zlem.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
Hele reknu to jinak...panska zimni sportovni budna...co se mi bude libit, bude..no ne?:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
Slušnou zimni bundu za 2K ? Leda sledovat povánoční výprodeje.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | Slušnou zimni bundu za 2K ? Leda sledovat povánoční výprodeje. |
Coby ne...já jsem asi před 2 měsíci (aniž bych hledal nízký ceny) koupil krásnou zimní, kvalitní, bundu cca za 1900,- v UNCS. (což je mimochodem jedinej obchod kde mají bundu s mojí velikostí )
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Výprodeje. Prostě zvedni zadek a běž se do nějakého OC podívat, takhle přes net ti nikdo bundu nevybere a jediný, co poradí, je značka, ale vkus má každý jiný takže v konečným důsledku stejně musíš jít a vybírat podle os. preferencí.
Slušnou zimní bundu koupíš od cca 3000Kč a výš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
Prave cekuju ruzne stranky, sjel sem meatfly bundy a z 4600 se da za 2400 najit, jen sw mi nelibila,...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Sportovní bunda patří do Špindlerova Mlýna na lyže a ne do města :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Miuri

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Nedávno měli v Envy Store vše ze 3-4k na 999, ale už to asi skončilo. To zase padne po Vánocích...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Já teď koukám na zimní bundu na lyže, ale abych s ní mohl chodit i normálně a hezký výběr za rozumné ceny (ne jako HUDY bundy za 8000Kč) mají zde:
http://www.rockpoint.cz/bundy/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |