U tebe bude tlakova sila asi hodne dominantni, oproti treba tahove. To jsem zvedavej, kam se to v prubehu let silove vyvine, protoze by se dalo rict, ze prakticky teprve zacinas poradne cvcit. Turakam uz myslim zacina mit pomalu nadelano v kalhotech
Ja nez jsem se treba dostal u BP na tech tvych 5x5x92,5kg, co jsi ted naposledy cvicil, tak to trvalo hodne let a ted jsem vubec rad, ze dam 5x5x100kg na krev.
Já bych chtěl na konci korte udělat 5x5x100kg bench, myslím si že by to mohlo jít To by mi udělalo radost.. A maxko udělat spon 125kg.. Uvidíme....
No dělá mi to radost, hlavně včera jsem měl nějak moc energie... A hlavně jsem teda cvičil později než obvykle.. šel jsem až navečer... a je to o poznání lepší..
Ten dřep mi pořád dělá nějak problémy.. 5x5x95kg to je pro mě docela záhul
MT, začínám cítit zlepšení silově, protože zezačátku jsem u toho brečel a teď si stím celkem házím .. uvidíme co přinesou další tréninky.. Dneska si dám volno a budu se snažit dohnat jídlo
Zítra opět přidám nějaký to kilo nahoru na všechny cviky a uvidíme
Nejlepší na tom je že jsem tam ještě rezervu měl ...
Asi jsem se nějak dobře najedl to dělá ta svíčková
Přidat serie v čem?
no me prijde, ze ty serky predtim jsou jako na zahrati a finale je jenom jedna serie
ne jako treba u drepu kde to jedes 5x5
ale zase chapu, ze v tomhle treningu je to "doplnek"
fandim ti, mas silu i postavu, to je podle me kombinace, ktera naplnuje "telesnou kulturu"
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nejlepší na tom je že jsem tam ještě rezervu měl ...
Asi jsem se nějak dobře najedl to dělá ta svíčková
Přidat serie v čem?
no me prijde, ze ty serky predtim jsou jako na zahrati a finale je jenom jedna serie
ne jako treba u drepu kde to jedes 5x5
ale zase chapu, ze v tomhle treningu je to "doplnek"
fandim ti, mas silu i postavu, to je podle me kombinace, ktera naplnuje "telesnou kulturu"
Děkuju děkuju....
K těm sériím..
Já to dělám tak, že všechny série které udělám před 5x5 jsou pro mě rozcvičovací, takže se snažím co nejvíc prohejbat a udělat je tak abych se cítil ready na právě těch 5x5.
5x5 už jedu s tím, že jsem rozhejbanej a můžu se soustředit jenom na to abych to zvedl. Když je chuť tak tam přidám sérii. Ale zatím ta chuť moc není , jen teda u MT ano.
Az na ten mirnej zaklon, ktery ale ja mam taky, moc pekna technika u mrtvoly. Kdyby to tak zustalo, az tam budes mit o 50kg vice, tak by to bylo super.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru