|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní zemědělec
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 6:54 pm Předmět: Učení nazpaměť |
|
|
Pa, měl bych prosím dotaz, neznáte někdo nějakou metodu naučení se poměrně dlouhýho textu (cca přes 5k slov) nazpaměť? Studuji VŠ, kde realizujeme jeden projekt, ve kterým je bohužel tolik hoven, že mi nic jinýho nezbejvá, taháky nepoužívám. Během tejdne mám v plánu 4 hodiny dopo a odpo, nebo-li 8 hodin denně, ale bojím se, že to nestihnu. Pokud má někdo jinej nápad, sem s nim, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
5000/ (8x7)= 89 stran / hod. tj. 1,5 strany nazpaměť za minutu, což ani nepřečteš.
Jinými slovy - jsi v prdeli.
edit. a kdybys nebrouzdal na netu, byl bys tam taky, ale ne tak hluboko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
Co to je 8x7 ? 8 radku a 7 slov na radek? To by musel byt nejaky sileny font. To ma o hodne kratsi ten text viz. muj priklad:
Ted pred Vanocema jsem se ucil tohle http://uloz.to/x9GZT68/ucetnictvi-docx
21 245 slov na 35 stranek za 2 dny a dal jsem to na 1 :-)
To zvladnes zemedelce, chce to cist, cist a cist, podtrhavat si to hlavni, mit to pekne zorganizovane a uplne zbytecnosti preskocit
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní zemědělec
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Co to je 8x7 ? 8 radku a 7 slov na radek? To by musel byt nejaky sileny font. To ma o hodne kratsi ten text viz. muj priklad:
Ted pred Vanocema jsem se ucil tohle uloz.to/x9GZT68/ucetnictvi-docx
To zvladnes zemedelce, chce to cist, cist a cist, podtrhavat si to hlavni, mit to pekne zorganizovane a uplne zbytecnosti preskocit |
díky za odpovědi, 8 hodin denně * 7 dní v tejdnu, pokud se nepletu... dík za povzbuzení, pomohlo, zejtra na to vlítnu, hezký svátky :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Co to je 8x7 ? 8 radku a 7 slov na radek? To by musel byt nejaky sileny font. To ma o hodne kratsi ten text viz. muj priklad:
Ted pred Vanocema jsem se ucil tohle http://uloz.to/x9GZT68/ucetnictvi-docx
To zvladnes zemedelce, chce to cist, cist a cist, podtrhavat si to hlavni, mit to pekne zorganizovane a uplne zbytecnosti preskocit |
8 hodin denně x 7 dnů ( tedy týden)...nemusím to snad vysvětlovat dál Sevo?
35 stránek za 2 dny....no teda:o)))))))))) On by to svým tempem, tak aby to stihll měl zvládnout za necelých 24 minut.
copak účetní neumí počítat?
Zkus si vydělit 5000 stran počtem dnů a hodin a dojdeš k tomu mému postu.
35 stran za 2 dny le legrace. 5000 stran za týden utopie i pro člověka s identickou pamětí.
Naposledy upravil Deadlift dne čt prosinec 27, 2012 7:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Jinak taktéž držím palce, ať to nějak (pokud možno dobře) dopadne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja prosel vejsku jen diky tahakum | Doufám, že ne medicínu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte tvé počty jsou sice hezké ale chlapec psal 5000 slov né stránek tudíž mu vychází 89 slov na hodinu což je dle tvých propočtů už reálné.. _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tak to se omlouvám, to je docela o hov...tedy o ničem.
To zvládneš!!!!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
5000 slov se asi nejlíp naučíš tak, že si to nahraješ jako mluvené slovo do mobilu a budeš si to pouště během dne v MHD, při tréninku, na procházce se psem atd.
Mělo by to být v pohodě. Omlouvám se za svůj pesimismus a děkuji pstruhovi za upozornění.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Jo uz mi to taky doslo, ze ty si myslel stranky  . Ucit se 5000 stranek, tak to by z toho asi zesilel :-)
E: Ja vim, ze 35 stran za 2 dny je nic, ale chtel jsem mu to ukazat jako priklad, ze z 5000 slov fakt nemusi mit strach
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní zemědělec
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
Opakování matka moudrosti.
Třeba takovou anatomii jsem musel pochopit a potom přečíst asi 7x, abych to trošku zažil a hned nezapomněl. Takže za mě, číst pořád dokola. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
To je ale pěknej bullshit učit se nějakej projekt nazpaměť :-)
I kdyby si se to po desítkách hodin nadrtil, tak:
1) Prakticky ti to bude naprosto k ničemu :-)
2) Každej kdo má IQ větší než 100 pozná že o tom víš kulový, máš to jen nadrcený nazpaměť a 2ma otázkama tě rozmetá na kusy :-)
Takže si to čti a snaž se tomu porozumět.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|