|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Instantisimo
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:16 am Předmět: Kontrola jídelníčku |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych jen zkontrolovat jídelníček.
S posilováním začínám (resp. už jsem pár let cvičil, ale od tý doby už nějaká doba uplynula), je mi 19, vážím 67 při 177cm. Nemam prakticky žádnou aerobku a plánuju trénovat 3x týdně full body. Cílem je dostat se na váhu 80Kg, při zachování kvality hmoty.
| citace: | Snídaně:
Vločky (100g) - 12/55
Mléko (500ml) - 16/23
Oběd:
Kuřecí prsa (250g) - 50/0
Rýže/těstoviny (100g) - 10/75
Po tréninku:
Piškoty (100g) - 7/75
Mléko (500ml) - 16/23
Večeře:
Kuřecí prsa (250g) - 50/0
Rýže/těstoviny (100g) - 10/75 |
Je mi jasný, že tich chodů by mělo být více, stejně tak že sacharidy z piškotů nebudou tak kvalitní jak např. z rýže apod., ale myslíte, že by to takhle mohlo prvních pár měsíců fungovat? Celkově je to cca 170g bílkovin (>2g/Kg TH) a 326g sacharidů (>4,5g/Kg TH).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xxsml
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
odpověděl sis v podstatě sám...
4 jídla denně je málo (chybí ti aspoň 1 svačina dopoledne a 1 odpoledne), piškotama bych se určitě necpal v tak velké míře, navíc kombinace piškoty+mléko neni moc vhodná po tréninku. Pokud máš finanace, tak si kup maltodextrin a kvalitní protein jako potréninkový nápoj. Pokud ne, tak si dej banán a mléko a cca za 30-60 min pevný jídlo.
Nemáš nikde započítaný tuky, to jako máš všechno na vodě? Nechci ti kazit radost, ale tuky (kvalitní!!) jsou velice důležité, vitaminy ADEK jsou rozpustné v tucích, tuk je základem všech uněčných biomembrán a velkého množství hormonů...
edit: a ještě ti tam chybí nějaká zelenina a ovoce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Instantisimo
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za reply.
Tuky jsem počítal, že bude dostatek ze smažení masa na pánvy.
Zelenina je pro mě standard, dávám si ji ke každýmu jídlu ;-).
Takže pokud piškoty s mlékem změnim za něco jinýho a šoupnu to jako svačinu a místo nich si dám po tréninku proteiňák tak by to mělo být ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Instantisimo
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|