|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:15 am Předmět: |
|
|
The Box
- to mám také v plánu, úplně jsem na to zapomněl, díky!
Jinak buď my mladší (já, grogy, frozz) jsme psychopati nebo John neví co je dobrej psycho film. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne pá prosinec 28, 2012 12:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:17 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | The Box
- to mám také v plánu, úplně jsem na to zapomněl, díky!
Jinak buď my mladší (já, grogy, frozz) jsme psychopati nebo John neví co je dobrej film psycho film. |
Jo, tak se na to mrkni, tam fakt trošku toho psycha je....
No tak nejsme normální no, svět se nezboří
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:35 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/6252-mazaci-hlava/
Neviděl někdo? Už od střední se na to chci podívat, ale furt mám tak nějak strach, je to černobílé a staré, já navíc nesnáším ty staré horové kostými atd. děsí mě to do dnes. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:40 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://www.csfd.cz/film/6252-mazaci-hlava/
Neviděl někdo? Už od střední se na to chci podívat, ale furt mám tak nějak strach, je to černobílé a staré, já navíc nesnáším ty staré horové kostými atd. děsí mě to do dnes. |
V životě se na to nepodívám, ale ty se na to podívej, zajímá mě recenze
Donnie Darko je můj nejoblíbenější film.
Pro ty, co ho nepochopí ani na podruhé (stejně tam vždy najdete něco novýho), tak doporučuju director's cut
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 12:45 am Předmět: |
|
|
No já se taky na to nechci dívat, hlavně né určitě sám. Viděl jsem kousky a stačilo mi to.
No já upřímně Donnieho taky nepochopil, ale i tak jsem byl spokojenej, libil se mi závěr s kterým přišel kámoš.
Ty vado, teď jsme to vytáhli zejtra si pustím Donnieho a ještě něco od Lynche. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 1:01 am Předmět: |
|
|
Donnie Darko. Totálně se mi to nelíbilo. To už raději Pan Nikdo. A Mullholand Drive je klasická Lynchovina. Lynch si ze svých fans mimochodem akorát dělá srandu. Žádné umné metafory zakomponované v těch příbězích nejsou. Podle mě je jediný dobrý film od něj Sloní muž.......Ikdyž ten je zase u mě veden asi jako nejlepší film, jaký jsem kdy viděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 1:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 1:11 am Předmět: |
|
|
Zlo mezi námi velmi dáno a nepamatuji si už vůbec. Nicméně, protože mám všeobecně velikou slabost pro všechno ze severu (Bergman je u mě číslo jedna) tak Zlo mezi námi příjde ne paškál. Zkažená mládež...neviděl jsem., Koukám, že Vás tady berou ukrutně témata šikany.....Klaas tu už byl zmíněn několikrát. Mě ani ne.
Dporučuju ti Mastere film Sloní muž. Tenhle film mě totálně dojmul už jako dítě. Je to mistrovský film. A dodnes moje nr 1.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 1:21 am Předmět: |
|
|
Ok, zařadím na "čekačku".
Mě šikana nebere, ale jelikož jsem jí i zažil, tak jsem se mrknul na tento film, ale takovouhle extrémní jsem nezažil.
Guru: Kámoš viděl Eraserhead, jeho recenze z ní: "je to hell". A ještě doporučuje toto: http://www.csfd.cz/film/4261-i-trpaslici-zacinali-jako-mali/galerie/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
Master: =) hehe mě doporučuj jen filmy 2008 a novější... na něco staršího mrknu jen když tam hrál nějakej můj oblíbenej herec. Na něco z před 1999 bych se nepodíval, tím by mě mohli jedině mučit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Judson napsal: | http://www.csfd.cz/film/278485-man-with-the-iron-fists-the/
Dalo se na to koukat |
A bola to sranda, Batista bol dobrý. |
JJ Batistu sem este nikde nevidel, slusny hovadko, na csfd sem si o nem neco precetl )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|