- vcelku povedená komedie, bylo tam pár momentů, u kterých jsem se opravdu zasmál
7/10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nee, jsem chudý student , pustím si to na fullhd plazmě .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Je to opravdu slušný kousek, určitě si na to udělej ty tři hodinky a nekouskuj to, pak by to podle mě hodně ztratilo. Je to takový ten typ filmu, kdy všechno začne dávat smysl až na konci, a donutí tě to přemýšlet
Na Mazací hlavu určitě mrkni. Už jen proto, že to je Lynchova celovečerní prvotina, která vznikala několik let a doslova na koleně za pár dolarů. Atmosféra toho filmu je opravdu zvláštní, dlouhé záběry bez střihu, málo dialogů, industriální prostředí, pořád něco hučí atd. Samozřejmě je to plné surrealismu a metafor, některé lze pochopit, někteřé těžko a některé jsou jen slepou uličkou od Lynche. Ale trvám na tom, že základní příběh, kostru toho, co chtěl Lynch říct, lze pochopit u jeho filmů vždy. Samozřejmě, pochytat všechny detaily nelze.
Mimochodem právě na základě úspěchu Mazací hlavy dostal Lynch nabídku režírovat Sloního muže.
Naposledy upravil bob.barnes dne pá prosinec 28, 2012 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
To uz visiel blue ray? Ci ides pozerat CAM rip na full HD aby si videl kazdy pixel
720p blueray rip, super kvalitka ;-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru