na obrazu? to je snad jasné, že to co je na tom obrázku. Kdyby mysleli na obrazovce, tak napíšou na obrazovce, ne?
tak nějak, jen seva to trochu vyhrotil
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jo, těch -5 tam padlo několikrát, ale není to správně, asi je to chyták, ale nevim jak na to přišli...
"Správná" odpověď je v tomto videu:
a teď babo raď
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Chlapi je tam sectete vsechny cisla na obrazu a ne vypocitejte priklad
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
ale porad mi to nevychazi
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
to jsme zkouseli, neboj :)
A navic to nemohlo bejt na celej obrazovce, pac tam se porad menila nabizena castka, takze vysledek by byl pokazdy jiny...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Holt je to soutez pro retardy a normalni lidi maji smulu a na vysledek nikdy neprijdou, ten vysledek bude na zaklade uplneho nesmyslu a nebude to mit vubec spojitost s matematikou. Jak by to tam nekdo uhadl, tak by prisli rychle o prachy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru