Mixování jídla

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mixování jídla  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mixování jídla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AndrewR

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 2:15 pm    Předmět: Mixování jídla Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo zkušenosti s mixováním jídla?

Někde jsem si přečetl, že někdo mixuje ovesné vločky s vodou a vypije to. Nebo taky tvaroh s mlékem a to vypije. Vzhledem k tomu, že by mi to ušetřilo dost času a pomohlo toho do sebe narvat více, uvažuju o tom.

Jde mi hlavně o to, jakej si koupit mixér, kterej je na to vhodnej. V tomhle fakt netuším.

Díky za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mixuji si pevnou stravu už řadu let a ušetří to opravdu spoustu času. Hlavně v práci když je málo času. Sáček rýže+200g kuřecích prsíček si můžeš mamixovat klidně dopředu do pet lahví a v práci nebo nebo i ve škole jsem to normálně pil i v hodině. Teď používám tento tyčový
mixér od firmy Moulinex a jsem s ním velice skokojený. Je to zatím první mixér který mi vydržel víc jak 1 rok. Už ho mám skoro dva roky a pořád funguje skvěle. 200g vloček s proteinem na snídani ráno v 5 hodin do sebe dostanu za 5 minut. Je lepší ty vločky nechat tak 10 minut nasáknout vodou. Já používám ty drcené vločky z Lidlu. Ty jsou perfektní. Jinak ze začátku je trochu problém to vypít. Je to taková hustá kaše ale dost rychle se na to zvyká. Ze začátku když tak můžeš dávat více vody aby to bylo moc husté.

Ricky1

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlocky se prodavaj i drceny a to se da taky pit jen rozmichany v shakeru s proteinem, napr. Tvaroh s mlekem nebo vodou taky rozmichas v shakeru.
AndrewR

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavé, já si furt myslel, že si budu muset pořídit stolní mixér.

Tyčový je tedy lepší/vhodnější?
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ze začátku jsem pužíval ten stolní ale přešel jsem na ten tyčový. Je to pohodlnější.
Study

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vločky taky mixuji. Nestíhal jsem to jíst normálně z misky, tak kamoš mi poradil, at si to rozmixuji a dam do shakeru. Pak v buse jenom popíjím. Sice se všichni dívají co to pije z sr*čku, ale to už je moje věc.

Taky třeba když na vás dojde hlad ve škole a přestávka daleko, tak si dám trochu a učitel vám nic neřekne.

Ovšem mixování obědu atd mě ještě nenapadlo. Prochm jakou to má konzistenci? Dáváš tam i větší množství vody ne?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
No ze začátku jsem pužíval ten stolní ale přešel jsem na ten tyčový. Je to pohodlnější.

Čekám, kdy na tebe vlítne pár lidí z fora a začnou ti nadávat, že mixuješ jídlo :D Že si to kuře nezaslouží.
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to máš pravdu. Hlavně Draper. Ale už se to tady někde to mixování jídla kdysi řešilo.
Luster

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kure mi je ukradeny, ale je to proste totalne nechutnej humus
Bara

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
prochm napsal:

Čekám, kdy na tebe vlítne pár lidí z fora a začnou ti nadávat, že mixuješ jídlo :D Že si to kuře nezaslouží.

Nezaslouží kuře?To je nejpodřadnější maso a to co se tady prodává v akcích je hnus šílenej.Nedávno jsem viděl zajímavej test o mase a kuřecí tam dopadlo strašně.Léčitelé varují před konzumací kuřat,které rostou 21 dní a jsou po celou dobu ozařována.Dokonce prý kosti svítí (UV záření) a brojler dokonce celý Maso nemá výživné hodnoty jaké se uvádějí a protein byl např. v prsní svalovině naměřen 10 procent a ne avízovaných 19,5-22.Podobně to je s tuňáky a jejich kvalitou.
Amíci vědí proč dlabou hovězí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Moocha

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono se to hodí třeba s těmi vločkami. Ke snídani jsem do sebe dostal horko těžko 80g vloček v ovesné kaši. Když to rozmixuju a vypiju tak 300g není problém. Ale ta stolice potom..
AndrewR

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ono se to hodí třeba s těmi vločkami. Ke snídani jsem do sebe dostal horko těžko 80g vloček v ovesné kaši. Když to rozmixuju a vypiju tak 300g není problém. Ale ta stolice potom..

V čem to mixuješ a kolik tam dáš vody?
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ovšem mixování obědu atd mě ještě nenapadlo. Prochm jakou to má konzistenci? Dáváš tam i větší množství vody ne?

No je to něco jako krupice. Nevím k čemu bych to přirovnal. Ale chce to tu rýži uvařit trohcu víc. Jak mile to začne vařit tak to vypnu a nechám to tak hodinu v té vodě a ona ta rýže pěkně nabobtná a pak to jde perfektně rozmixovat. No a té vody dávám tak 700 až 800 ml.
Jinak samozřejmě takový hovězí steak nebo ryby to bych určitě nemixoval. To by byla opravdu škoda.
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
kure mi je ukradeny, ale je to proste totalne nechutnej humus

Ty ono to zase tak špatně nechutná. Občas si k tomu přihodím třeba trochu zelí a ledového salátu. Pořádně to rozmixuju a ono to potom chutná jako zeleninová polévka. Akorát je to takové, že tě to moc nesasytí a máš za hodinu zase hlad.
Study

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To určitě zkusím :) Kuřecí nejím, vím co je to za hnus, ale taková kotleta by se nemusela mixovat špatně.

https://www.instagram.com/studynkapetr/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mixování jídla Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: