|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
| AndrewR napsal: | | Moocha napsal: | Ono se to hodí třeba s těmi vločkami. Ke snídani jsem do sebe dostal horko těžko 80g vloček v ovesné kaši. Když to rozmixuju a vypiju tak 300g není problém. Ale ta stolice potom.. |
V čem to mixuješ a kolik tam dáš vody? |
Už jsem vločky neměl tak půl roku, takže ti nepovím. A mixoval jsem to v mixéru umixuješ vločky na mouku, a vodu/mléko přileješ podle potřeby a mixuješ dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AndrewR
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | A mixoval jsem to v mixéru umixuješ vločky na mouku, a vodu/mléko přileješ podle potřeby a mixuješ dál. |
No jo, já vím píču o mixérech, takže nevím jakej koupit. Jestli tyčovej nebo stolní a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
beznym tycovym mixerem mouku z vlocek neudelas..
|
|
| nahoru |
|
 |
Kolcix
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
AndrewR
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | beznym tycovym mixerem mouku z vlocek neudelas.. |
No jo, a podle čeho poznám, že to ten mixér udělá na mouku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | znam par blaznu co si mixujou tunaka s pomerancovou stavou, tak rok zpet sem si rekl ze to teda zkusim, tak sem zmixoval plechovku tunaka a asi neco pres pul litru dzusu, no jak to asi dopadlo, vypil sem to a do 10sekund sem to vsechno hezky zpet vratil do drezu |
Už jsem tu nedávno psal příhodu jak Mike Matarazzo před reportérkou mixoval potréninkovou svačinu z několika plechovek tuňáka a litru pomerančové šťávy.Vypil a ona vedle málem hodila tyčku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
| AndrewR napsal: | | Luster napsal: | | beznym tycovym mixerem mouku z vlocek neudelas.. |
No jo, a podle čeho poznám, že to ten mixér udělá na mouku? |
Ale neblázni,běžným mícháním to neuděláš.Navíc nikdy nebudeš míchat suché vločky,protože bys za chvíli zadřel mixer.Dáš tekutinu,přisypeš vločky a pustíš.Mixuješ podle potřeby konzistence.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Tuňáka z konzervy jsem taky mixoval ale normálně zase z rýží. Z pomerančovou šťávou bych to teda nikdy nedával a ani by mě to nenapadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | AndrewR napsal: | | Luster napsal: | | beznym tycovym mixerem mouku z vlocek neudelas.. |
No jo, a podle čeho poznám, že to ten mixér udělá na mouku? |
Ale neblázni,běžným mícháním to neuděláš.Navíc nikdy nebudeš míchat suché vločky,protože bys za chvíli zadřel mixer.Dáš tekutinu,přisypeš vločky a pustíš.Mixuješ podle potřeby konzistence. |
ja to prave delal vzdycky "na sucho", abych mel jistotu, ze tam nebudou zadny cucky (zadreni u vykonnyho mixeru nehrozi, je to otazka tak 10s) a potom teprve bud tycovym s napr. mlikem, nebo staci i samotnej shaker
ale stejne je to hnus a sem rad, ze uz takovyhle veci davno nedelam
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | beznym tycovym mixerem mouku z vlocek neudelas.. |
Tříštivým mlýnkem (např. na kávu) ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
No, zrovna dnes jsem rozmixoval tuňáka s bílým jogrtem, a nasypal jsem tam zbytek borůvek, co mi ještě zbylo, dlouho jsem takovou lahodu nejedl.
S tím džusem to taky nemusí být špatný, ale víc jak 200 ml bych tam nedal teda
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
tuňák, jogurt a borůvky??????????
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
Taky pridam svoji zkusenost.
Pres noc namocene vlocky v vode + rano mleko, granko a hruskovy kompot. Rozmixovalo se to pekne a snadno vse vypilo.
Ale pak nez jsem dojel za 50 min do prace sem se skoro po*ral, v praci sem zaparkoval rychlosti blesku a difnou cukavou chuzi rychle na zachod
Pak este nekolikrat behem smeny.
A uz jsem nikdy nic nemixoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
AndrewR
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:43 am Předmět: |
|
|
Hm, co vy ostatní? Ještě někdo se z toho zesral? Nebo to strávíte v pohodě?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|