1) dá se dát nějaká silovka před WODem? Třeba pár sérek těžkého benche či jiného základního cviku?
2) lze kombinovat crossfit a klasické cvičení v posilovně, třeba 2x týdně fitko a 2-3 týdně crossfit?
3) při přechodu na plaeo stravu za učelem odbourání přebytečného tuku, ztratí člověk nějak výrazně svalovou hmotu? Počítám, že trochu svalů mi spadne jako při každé dietě, ale zajímá mě zhruba v jakém množství to bude.
4) Co jsem koukal na různé paleo jídelníčky, tak se nedodržuje nějaký časový harmonogram, ale jí se převážně dle hladu, je to tak?
5) Jak je to s výrobky z mléka? Někde čtu, že není problém, jinde zase píšou, že se nemají zařazovat (zajímá mě tak 1-2ks denně)
6) Je potřeba něco vážit nebo počítat, pokud chci zhubnout? Nebo prostě, když mám hlad udělám si 3 plátky masa a naopak když se na 3 plátky necitím, tak si dá třeba jen 1,5?
7) bude problém, když ráno budu mít snídani, pak nějakou svačinu a oběd až kolem 3-4 odpoledne? Chtěl bych se najíst v klidu doma a ne něco do rebe rychle rvát o 5 minutovou přestávku ve škole.
Díky.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
1) určitě, my to tak děláme.
2) není důvod proč by si nemohl, zlepšíš kondičku a pro tělo to budě něco jiného.
3) takhle se to nedá určit. Pokud to pojedeš správně a udržíš vysoký příjem bílkovin, není důvod ztrácet sval. hmotu.
4) zřejmě jo, ale klasika snídaně svačinka oběd svačinka večeře.
5) hodně lidí má intoleranci na laktózu -> způsobuje jim trávicí potíže. V klasickém Paleu mléko NE, ale v Primal je dovoleno mléko, sýry, jogurty.
6) u palea vůbec nic vážit a počítat nemusíš.
7) nebude, příp. zakousni kus ovoce nebo lépe zeleniny, to sníš za minutu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No mě Seva psal, ať začnu na něčem jako polo-paleo, co jsem četl, tak přechod nějakou dobu trvá a občas se vyskytnou problémy. Navíc bude teď zkouškové, takže začnu až po.
kód:
5) hodně lidí má intoleranci na laktózu -> způsobuje jim trávicí potíže. V klasickém Paleu mléko NE, ale v Primal je dovoleno mléko, sýry, jogurty.
To nejspíš u mě nebude, byly dny, kdy jsem dal třeba i 4x200g cottage + 500g tvarohu denně a žádné problémy jsem nevypozoroval. Od té doby co jsem vyřadil vločky mám super zažívání. Tak snad 1 ks denně nebude problém.
No jídlo bych viděl cca:
Snídaně
Paleo Krekry nebo Kokosova kase (https://forum.ronnie.cz/paleo-recepty-t29661.html)
Svačina
1ks ovoce či hromada zeleniny a třeba hrst ořechů nebo cottage
Pozdní oběd a také potréninkové jídlo
Maso, zelenina, oliv olej
Svačina
podobná první
Večeře
Podobné obědu nebo vejce se zeleninnou
Váš názor?
A ještě taková asi trapná otázka - dají se napojit dva WODy nebo dát jeden a pak po 2-3 hodinách druhej? Zezačátku budu jezdit jenom s vlastním tělem.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Extremne predrazene, tak jako nektere dalsi znacky na trhu. Myslim, ze se daji najit o hodne efektivnejsi varianty na trhu (cena/vykon). Naslo mi to pres heureku Progenex jen na jednom ceskem serveru a to za 1550 kč za 1100 g. A at se divam na slozeni jak chci tak podobne produkty tu jdou koupit tak 5x levneji.
Extremne predrazene, tak jako nektere dalsi znacky na trhu. Myslim, ze se daji najit o hodne efektivnejsi varianty na trhu (cena/vykon). Naslo mi to pres heureku Progenex jen na jednom ceskem serveru a to za 1550 kč za 1100 g. A at se divam na slozeni jak chci tak podobne produkty tu jdou koupit tak 5x levneji.
Hodil bys mi sem nějaký ty náhrady o kterých píšeš ?
Já používám whey protein 70% + BCAA
Hodil bys mi sem nějaký ty náhrady o kterých píšeš ?
Já používám whey protein 70% + BCAA
ale nemám nic co by nahradilo "recovery"
díky
Precti si slozeni tech vyrobku, viz. obrazky nahore, je to vlastne jen 1 odmerka hydro proteinu + lzicka fruktozy + sladidlo + ochucovadlo. Opravdu nic zazracneho v tom nehledej. Kdyz to prezenu, tak mi Progenex pripada na lidi podobny podvod jako Herbal Life, aspon co se tyce neskutecneho navyseni ceny vuci ostatnim podobnym produktum.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru