vyjmečně ne, normálně má zavřeno soboty ale jak je nějakej svátek nebo maj jeho děti prázdniny tak vypadne a já se můžu třeba 4 dny šťourat v nose se na toho beara náhodou docela těšim korte mě z dřívějška moc neoslovil tak jsem zvědavej na tohle
Tak to tu zas po dlouhý době oživim, od středy jedu teda toho beara, v úterý potáhnu nakoupit všechno potřebný a v pondělí si ještě skočim do posilky, byl jsem v pátek a výkony nic extra po žracích vánocích už jsem měl tak pěkně naplánovaný ty váhy teď to zas musim celý přepočítávat !!
Tak jsem zpět, bohužel z beara nic nebylo kvuli lyžáku, a teď celkem vážnýmu zápalu plic. Toho beara možná pojedu teď, bohužel jsem od února na intru tak budu muset nějak překopat celou stravu, což nebude asi nejlehčí když na pokoji neni ani lednice , ale nějak si s tim poradim..
Jinak váhu si +- držim, po nemoci jsem trochu zhubnul ale to celkem nepatrně, spíš se bojim výkonů v posilce po asi 3 tejdnech dopování antibiotikama
pro představu zatim aspoň obědy a večeře... nevaří špatně, ve většině obědů a večeří se najde nějaký maso, bohužel jsem trochu vybíravej, ale nějak to překousnu.
Teď už jen vyřešit svačiny
Tak zatim jsem to vymyslel nějak tak:
Snídaně - školní jídelna ( většinou v podobě celozrn. rohlík, normální rohlík, chleba-toho si můžu nabrat kolik chci, k tomu většinou máslo,nutela,paštika a podobný..k pití mlíko, viděl bych to tak na 3-4 skleničky )
Svačina - něco naberu od snídaně, jinak 1 balení racio chlebíčků
Oběd - školní jídelna
Svačina - tady vůbec nevim
Po posilce - CEE od extrifitu, maltox 40g cca
Večeře - Opět jídelna
bohužel si nedám ani ten tvaroh navečer
Tak zejtra ještě snad poslední rentgen plic + odběry...už se mi to táhne hrozně dlouho .dneska jsem zkoušel zlehka cvičit -
nevydržel jsem nic nedělat.. bylo to na mě tak akorát, i přesto myslim že sem to neměl dělat - odměna v podobě píchání u srdce při větším nádechu neni příjemná..
začnu spíš doma aspoň zlehka rotoped + strečink, těžko říct kdy se budu moct objevit v posilce
Uf, snad nejchaotičtější období zamnou, na intru už nejsem, nemoc odezněla, ale jsem celkem zničenej po těch antibiotikách. Dobírám ještě laktobacily tak uvidim jak mi teď půjde dodržovat jídelníček, už mám během týdne asi 2x odzkoušeno že stačí nějaký mastnější jídlo a problém je na světě.
Už sem budu psát pravidelně, asi tak jednou týdně o víkendu si udělám čas
Plán je následující :
1) příští týden bude rozcvičovací, pudu 3x nejspíš
2) od 19.3 nejedu beara, ale korteho (podle Freimena)
3) Freimenův těžko-lehký split - cca od půlky dubna 4) nějaká lehčí rýsovačka - cca od začátku června
Korteho budu začínat na váhách :
Dřep - 52,5 kg
MT - 90kg
Bench 52,5kg
( )
Jídelníček bude vypadat přibližně takhle :
Snídaně (05:00) Belgické vafle - podle receptu bych odhadoval tak 150g, přidám do nich ov. vločky + 400ml mléka [S:91g B:26g T:30g] Svačina (7:30) bílý jogurt 150g+50g ořechů+plátek žitného chleba s eidamem [S:35 B:28 T:24] Svačina (10:00) 5 plátků žitného chleba s 30% eidamem [S:115 B:54g T:30g] Oběd (+-12:30) školní jídelna
Před tréninkem (14:00) 60g piškotů+cottage,2 rohlíky [S:48g B:24g T:12g] Trénink - některý dny 16:00, některý 17:00
PTN (18:15) 40g maltoxu+30g proteinu WPC 80% [S:40g, B:23g] Večeře (19:00) vaječ. omeletys ovesnýma vločkama / špagety+maso / co doma uvaří [?] Večere 2 (21:00) Vanička měkkýho tvarohu 250g [B:30g]
Celkově [S:329g B:185g T:96g]
=> cca 3,8g S, 2g B a 1,2g T na 1kg TH
Hodnoty počítány podle tabulek, v každý jiný hodnoty tak to beru s rezervou, nemám tam započítaný obědy a veřeře
S jídlem už to je OK. Zítra objednávám kreatin (asi zas od extrifitu) a protein. Trénovat zatim nemůžu, rodiče mě nechtěj pustit tak se to celý posune asi o tejden, nebo pak ten tejden uberu z toho splitu abych stíhal..na tenhle tejden si teda vymyslim nějaký cvičení na doma
Ani nevim jak, ale ukecal jsem to..
Ta pauza byla hodně znát, svalovka se dostavila..nebolí snad jne to co jsem vůbec necvičil, třeba biceps dneska celkem bolí jen ze shybů
18.3.2012
Rotoped 10 min.
Rozcvičení, protažení
Shyby 4x8,6,6,4,8 (poslední série podhmatem)
Bench hlavou nahoru 4x8x60kg
Tlaky na ramena s JČ 4x10x11kg
Pec deck 4x10x?
Upažování ve stoje 4x8x5kg (konečně jsem se naučil tenhle cvik cvičit správně :))
Kliky na bradlech 4x8,6,6,3
přítahy VČ k bradě 4x8x35kg
+břicho..neznám názvy nechce se mi to vypisovat
Rozcvičení
kliky na bradlech 3x8
tlaky na ramena v sedě s JČ 4x8x18kg
Fr. tlaky s EZ 4x10x20kg (+osa)
upažování ve stoje 4x6x8kg
bic. zdvihy s VČ 4x8x35kg
přítahy VČ k bradě 4x10x35kg
kladivový zdvihy s JČ 3x10x13kg
stahování provazu přes hlavu 4x8x?
Aktuálně 87kg , BF podle váhy asi 19%
udělám pak fotky před a po kortem
jídelníček se zatim celkem daří dodržovat, největší problémy mi asi dělá večeře a celkem i snídaně :/
místo proteinu pudu spíš do gaineru
od začátku šk. roku začínám opět cvičit, zatim se rozcvičuju stylem CF, uvidíme co nabídne nová školní posilovna, možná v tom budu i pokračovat..
k 24.8 - 193/84,5
pojedu ted denně 2 WODy aspoň do 1.9.. ráno a večer, snad bude nějakej progress
1)Ráno :10 rounds
10x Sit-ups
10x Push-ups
10x Squats
2)Večer:Max round is 5 min
5x Pullups
10x Burpees
7x Sit-ups
Už jsem tu zas.. nejde o žádný předsevzetí ani podobnou věc, už se na to připravuju dlouho.
Skutečnost je taková že mi muzika bere opravdu hodně času, ale prostě už to nějak zvládnu..Hodně se toho změnilo, konečně jsem se v sobě tzv. "našel", vím a dělám co mě baví, naplňuje a cvičení sem určitě patří. Jen cvičit bez nějakýho stálýho sparinga a kamaráda je opravdu nahovno..
Nicméně to pro mě teď nebude uplně priorita č. 1, chci hlavně vyzkoušet pár nových věcí a sledovat reakce..
Abych si tu jen nekecal, k věci..
Od 4.2 - Korte (podle freimena)
Do tý doby jsem is utvořil podle různých článků split..jde mi o to hlavně se dostat tam, kde jsem byl, byla by blbost najet teď hned na korteho když jsem za poslední 2 roky byl v posilovně tak 10x..
Vypadá to nějak takhle..
UT - Ramena,biceps,triceps,břicho
CT - Prsa,záda,nohy,břicho
PA- Ramena,biceps,triceps
NE - Ramena, prsa, zada, břicho
Akt. 88kg, foto zítra..
Jídelníček sem hodim časem..
Momentálně čekám na doručení objednávky vitamínů a gaineru (říkám si že to asii byla blbost, no co už)
Cíle do 1.3.2013
1) 93kg
2) dostat se alespoň na původní váhy (bench 80+, dřep 70+, u MT už budu opatrnější než dřív, dejme tomu 120+)
3) do tý doby částečná abstinence
Podle výsledků se uvidí dál, každopádně nějakou dietu bych viděl asi až tak od dubna
Budu zkoušet nový věci i co se týká stravy..dneska jsem vyzkoušel pár džusů a hodlám v tom i pokračovat, potřebuju najít nějakej rozumnej za rozumnou cenu..
Toma pomeranč 1/1 100%.,1l + udajně "neobsahuje umělá aromata, barviva, sladidla ani konzervanty"
- litr za 38,- ? -_-
- chuť téměř stejná jako u nejlevnějšího džusu z tesca..
Na 100ml
kód:
Energie : 190kJ (45kcal)
Bílkoviny : 0,1g
Sacharidy 11g
-z toho cukry 9,6g
Tuky : 0,2g
Sůl : 0,05g
Ve výsledku souhlasim s jednou recenzí.. : "Obsahuje zbytečně moc cukru, i po zředění je dost sladký. Celkově bych ho zařadila do průměru. Takže mu dávám jen 3 hvězdičky."
Kapíto jablko 100% 1l + cena (19,-)
+ chuť
+ "bez chemické konzervace, bez cukru a sladidel"
Na 100ml
kód:
Energie : 188kJ (44kcal)
Bílkoviny : 0,6g
Sacharidy 9,6g
-z toho cukry 9,2g
Tuky <0,5g
Vit. C : 21mg
Z : myslím že za tu cenu vpohodě cena/složení/chuť , obecně jablkovou příchuť nevyhledávám ale klidně bych do něj šel znova
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru