Kdy nasadit a změnit stravu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kdy nasadit a změnit stravu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kdy nasadit a změnit stravu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-pod

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 10:06 pm    Předmět: Kdy nasadit a změnit stravu Odpovědět s citátem

Dobrý den (17 let, 189cm, 81kg), přes zimu jsem se rozhodl nasadit takovou menší objemovku (né žádný "prasoobjem"). Spíše sem se zaměřil na jídla s vysokým obsahem bílkovin a menším obsahem tuku.. (cottage, nízkotučný tvaroh, tvarůžky, kuřecí maso) Případné dobré a snadno dostupné další tipy mi sem taky prosím napište... A můj cíl je být do května vyrýsovaný. Uvažuju o koupi proteinu a ptám se, kdy ho tak nejlépe nasadit, abych měl "vrcholnou formu" v květnu.. Předem dík za tipy a rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš nabrat, tak se zaměř i na potraviny s vyšším obsahem kvalitních sacharidů .
Trev

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo pro nabrání je to založeno na bílkovinách a těch sacharidech... Tuků můžeš ubrat, pokud neubereš, nabereš objem ve svalech, ale nabereš i tuky, které se pak dají shodit.
kidacekfull

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 1:28 am    Předmět: fngdhemf Odpovědět s citátem

"Uvažuju o koupi proteinu a ptám se, kdy ho tak nejlépe nasadit, abych měl "vrcholnou formu" v květnu.. "

Sem čekal všechno ale todle ne ..... todle ne !!!!!
coolluk

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 7:29 pm    Předmět: Re: fngdhemf Odpovědět s citátem

[quote="kidacekfull"]"Uvažuju o koupi proteinu a ptám se, kdy ho tak nejlépe nasadit, abych měl "vrcholnou formu" v květnu.. "

pravda to bych taky necekal.. až ho dotyčný objeví rád si ho koupím

e-pod

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 11:27 pm    Předmět: Re: fngdhemf Odpovědět s citátem

citace:
pravda to bych taky necekal.. až ho dotyčný objeví rád si ho koupím

Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem vysokoprocentnní WPI, to je jedno, pořád jsem na tom líp než člověk, co neumí ani používat citaci
7eVen

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 6:26 am    Předmět: Protein Odpovědět s citátem

WPC 80, Whey Core 100, Scitec Nutrition (modry, červeny) jako komplexní sacharidy si pořid Maltodextrín

Rychle na stránku:

Přejdi na: