|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-pod

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 10:06 pm Předmět: Kdy nasadit a změnit stravu |
|
|
Dobrý den (17 let, 189cm, 81kg), přes zimu jsem se rozhodl nasadit takovou menší objemovku (né žádný "prasoobjem"). Spíše sem se zaměřil na jídla s vysokým obsahem bílkovin a menším obsahem tuku.. (cottage, nízkotučný tvaroh, tvarůžky, kuřecí maso) Případné dobré a snadno dostupné další tipy mi sem taky prosím napište... A můj cíl je být do května vyrýsovaný. Uvažuju o koupi proteinu a ptám se, kdy ho tak nejlépe nasadit, abych měl "vrcholnou formu"  v květnu.. Předem dík za tipy a rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Pokud chceš nabrat, tak se zaměř i na potraviny s vyšším obsahem kvalitních sacharidů  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Trev
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Jo pro nabrání je to založeno na bílkovinách a těch sacharidech... Tuků můžeš ubrat, pokud neubereš, nabereš objem ve svalech, ale nabereš i tuky, které se pak dají shodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kidacekfull

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 1:28 am Předmět: fngdhemf |
|
|
"Uvažuju o koupi proteinu a ptám se, kdy ho tak nejlépe nasadit, abych měl "vrcholnou formu" v květnu.. "
Sem čekal všechno ale todle ne ..... todle ne !!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 7:29 pm Předmět: Re: fngdhemf |
|
|
[quote="kidacekfull"]"Uvažuju o koupi proteinu a ptám se, kdy ho tak nejlépe nasadit, abych měl "vrcholnou formu" v květnu.. "
pravda to bych taky necekal.. až ho dotyčný objeví rád si ho koupím
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: po leden 07, 2013 11:27 pm Předmět: Re: fngdhemf |
|
|
| citace: | pravda to bych taky necekal.. až ho dotyčný objeví rád si ho koupím
|
Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem vysokoprocentnní WPI, to je jedno, pořád jsem na tom líp než člověk, co neumí ani používat citaci
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: út leden 08, 2013 6:26 am Předmět: Protein |
|
|
WPC 80, Whey Core 100, Scitec Nutrition (modry, červeny) jako komplexní sacharidy si pořid Maltodextrín
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|