|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 7:39 pm Předmět: ztráta tuku. |
|
|
Určitě tu někdo z vás hubnul.
Kdy jste zaznamenali změny?
Myslíte,že pokud půjde dolů 3kg tuku,změny půjdou vidět?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
On bude rozdíl pokud budeš mít 150kg a nebo 70kg a také % tuku. Navíc tohle kalkulování nefunguje, alespon u mě ne. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
(Naštěstí?) Jsem lehčí váhová kategorie...86kg..
Teď jen jestli by ty vlny měly cenu,aby nešli peníze za suroviny a vynaložené úsilí do háje.
Pokud budu hubnout 1kg týdně,za tři týdny to je 3kg (snad tuku),tak by mě zajímalo,jestli by to šlo vidět no...berme v potaz,že mám procento tuku okolo 14%
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Trochu to vidět půjde, ale nečekej žádný zázraky. Doporučuji si pořídit fotky "před" a "po". _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
caparzo
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš normálně trochu víc tuku pod kůží a nejde ti o to se vysekat na kost, bohatě bude stačit, když měsíc, dva nebudeš jíst sladkosti, chipsy a pojedeš silový trénink + se pořádně hýbat. Nehledej v tom vědu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
videt jo, ale je otazka co si myslis ze uvidis
rozhodne pokud mas 14% tak nebudes mit za tri tydny six pack s zilama
jake vyhozene penize???????
ronnie daval jidelnicek kde za stovku mas bilkovin na den, ze to nesnis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš nyní lehce nad 10% tuku a ta 3kg čistého sádla bys za nějaký čas shodil, tak by se ti břišáky mohly poodhalit. Také záleží na tom, kam se ti hlavně ukládá tuk. Někdo to může mít tak nešťastně, že i při relativně malém procentu tuku spodní břišáky neuvidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Pr!nc napsal: | | Pokud máš nyní lehce nad 10% tuku a ta 3kg čistého sádla bys za nějaký čas shodil, tak by se ti břišáky mohly poodhalit. Také záleží na tom, kam se ti hlavně ukládá tuk. Někdo to může mít tak nešťastně, že i při relativně malém procentu tuku spodní břišáky neuvidí. |
bohuzel ti davam za pravdu, prvnich 6 ano, zily az ke kozam, ale spodek jenom naznakove |
buď rád za to ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | bohuzel ti davam za pravdu, prvnich 6 ano, zily az ke kozam, ale spodek jenom naznakove | a kolik by si chtel videt, 8?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Peter Ustinov napsal: | bohuzel ti davam za pravdu, prvnich 6 ano, zily az ke kozam, ale spodek jenom naznakove | a kolik by si chtel videt, 8? |
Lepší jeden pořádnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 11:06 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si rekl, ze ti udelam radost, nasel jsem jeste svoje fotky z diety, kterou jsem drzel skoro pred dvema rokama a fotil jsem se kazdy tyden, tak at vidis jake zmeny probihaji v diete. 3 kg bych rekl, ze na sobe skoro vubec nepoznas. Vaha sla dolu o 10 kg a pas o 9 cm, vetsina vykonu zustala na stejne hranici jako pred dietou. Vyska 174 cm.
Horni foto je pouze se zatnutym brichem, spodni foto je z boku uvolneny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|