|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adamis
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:26 pm Předmět: Problém - moc velké nohy |
|
|
Ahoj, mám menší problém s tím, že moje nohy jsou oproti vršku moc veliké, což nepůsobí esteticky. Samozřejmě, že cvičím i vršek. Ale tolik neroste a přestat cvičit nohy se mi moc nechce z důvodu hormonů, abych nesnížil produkci. Takže jsem přemýšlel snížit váhy či to tak nehrotit a spíše jezdit lehké cvičení, co si o tom myslíte vy? Případně by jste cvičili dále stejným stylem?
Obvod stehna 62cm
Biceps 41 cm
Hrudník 120 cm
Věk 19, výška 185cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:27 pm Předmět: Re: Problém - moc velké nohy |
|
|
| Adamis napsal: | Ahoj, mám menší problém s tím, že moje nohy jsou oproti vršku moc veliké, což nepůsobí esteticky. Samozřejmě, že cvičím i vršek. Ale tolik neroste a přestat cvičit nohy se mi moc nechce z důvodu hormonů, abych nesnížil produkci. Takže jsem přemýšlel snížit váhy či to tak nehrotit a spíše jezdit lehké cvičení, co si o tom myslíte vy? Případně by jste cvičili dále stejným stylem?
Obvod stehna 62cm
Biceps 41 cm
Hrudník 120 cm
Věk 19, výška 185cm |
Na ty ostatní míry bych neřekl že to působí nějak neesteticky,tohle člověku moc neřekne chtělo by to fotku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:36 pm Předmět: Re: Problém - moc velké nohy |
|
|
| Adamis napsal: |
Obvod stehna 62cm
Biceps 41 cm
Hrudník 120 cm
Věk 19, výška 185cm |
ja mel to same pres stehno, ale pres ruku min, hrudnik sotva 115 a vyska 175
rozhodne bych nerekl, ze bych byl nejak velky
takze z me strany: nech to tak a cvic normalne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamis
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Spíš možná to vypadá špatně kvůli tomu, že mám velice rozvinutou vnitřní hlavu (takové další koleno xD) takže začnu jezdit asi tu druhou hlavu a snad to bude vypadat líp.
Hlavně mi přijde, že se holkám nelíběj stehna 60+ a také je problém koupit rifle.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ty asi nevíš co to sou VELKÉ nohy. Podle těch cm je to na tu výšku spíš bída.
Taky ale je otázka, kde si to měřil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Myslím že na 185cm není stehno 62cm vůbec velké, já mám 167cm, přes stehno 63-64cm, přes ruce asi 40cm, a hrudník nějákých 115cm, a nepříjde mi že bych byl něják neproporční a to u mě to ještě umocňuje výška.. Postni foto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Adamis napsal: | | Hlavně mi přijde, že se holkám nelíběj stehna 60+ a také je problém koupit rifle. |
Promiň, ale v objemu se i mé stehno blíží k šedesátce, a to mám 158 cm. A že se to holkám nelíbí? Mi se nelíbí, pokud ty nohy nemá, připadám si pak docela divně, když mám větší stehna než chlap vedle mě... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamis
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
Když to změřím pod prdelí tak 64cm, u kolen zhruba 10 cm nahoru mám 54cm... přiijde mi, že u kolen to mám až moc veliké....
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
A rifle na 185 a stehna 60cm jsou snad uplně normální rifle. Když koupim rifle já nebo Tracey tak ty nemůžeš mít problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Adamis napsal: | | Když to změřím pod prdelí tak 64cm, u kolen zhruba 10 cm nahoru mám 54cm... přiijde mi, že u kolen to mám až moc veliké.... |
Vyfoť fotku a postni ji.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamis
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|