|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pr!nc
|
Zaslal: po leden 07, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
Největší problémy se sháněním kalhot jsou asi tehdy, když má člověk nadprůměrně velké nohy a šířku pasu podprůměrnou a ještě k tomu je nadprůměrně vysoký.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 07, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Největší problémy se sháněním kalhot jsou asi tehdy, když má člověk nadprůměrně velké nohy a šířku pasu podprůměrnou a ještě k tomu je nadprůměrně vysoký. |
Je to pravda. Nohy (a zadek) mám docela mohutné, užší pas a na výšku 188 a opravdu mám velký problém sehnat džíny, které by sedli a neškrtili (např. jsem prošel celou Olympii v Teplicích nebo Letňany v Pze). Proto nakupuju ve sport. obchodech, kde jsou ty kalhoty volnejší. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: po leden 07, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
Kdyz muze dziny koupit Derek Poundstone... :D _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 07, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Pr!nc napsal: | | Největší problémy se sháněním kalhot jsou asi tehdy, když má člověk nadprůměrně velké nohy a šířku pasu podprůměrnou a ještě k tomu je nadprůměrně vysoký. |
Je to pravda. Nohy (a zadek) mám docela mohutné, užší pas a na výšku 188 a opravdu mám velký problém sehnat džíny, které by sedli a neškrtili (např. jsem prošel celou Olympii v Teplicích nebo Letňany v Pze). Proto nakupuju ve sport. obchodech, kde jsou ty kalhoty volnejší. |
Jeans jsou naprd kalhoty, jsou to vlastně původně pracovní kalhoty pro dělníky s těžkou prací, jsou hrubé a vždycky budou nepohodlné nebo naopak příliš velké/volné. Nechápu proč jsou tak oblíbené, když to je nejhorší typ kalhot (pokud člověk není zrovna zedník).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po leden 07, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
Ja to chapu, dziny jsou nejlepsi kalhoty pro volny cas a daji se nosit i se sakem na jine prilezitosti, navic je spousta typu latek, vsechny nejsou neforemne... Nevim kde kupujete vy, ale ja obchodech jako Zara, Bershka, Pull and Bear nemam problem s vyberem, velikost 44 mi sedi, samozrejme ne kazdy strih, je treba vyzkouset toho vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikard
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 7:48 am Předmět: bejvalej nožník |
|
|
Nechci vytvářet nový topic tak to hážu sem. Takže můj problém je ten, že rychle nabírám na nohách a bylo to tak vzdycky i kdyz jsem necvicil :D Před nemocí jsem měl přes stehno neco do 80 cm a bylo to šílený k tomu pas asi 75 cm a ted si zkuste najít na mě kalhoty :D ehm...
No měl jsem pak problem zdravotního rázu a musel jsem zhubnout drzet par hladovek a ejhle zhubnul jsem rapidne samozrejme celkove, jenze nohy mi spadly na 60 cm coz byl zázrak a ta jsem si konecne koupil džíny a pripadal si jako normalni clovek, díky svalové pameti jsem nabral na horejsku dalo by se rict skoro to samy jako predtim ale diky tomu ze jsem necvicil dolejsek tak zustali na tech 60 cm :) což je prima ale rád bych je začal cvicit uz kvuli tomu ze to neni dobry pro celkový oběh a mohli by být problémy což nechci. Takže moje otázka zní jak cvicit nohy aby se nezvetsovali a pripadne jen zpevnovali.
Díky moc :) _________________ Nikdy, nerikej nikdy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
 Zajímavý no... cvič je úplně normálně jako všechno a uvidíš jak porostou.
Nějakou aerobkou, kolem atd... bys je mohl trošku tzv "vyběhat" že na ně nenaplácáš toho tolik. A jestli je to opravdu tak strašný, tak máš hold smůlu na genetiku, ale to se mě nějak nezdá. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|