|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 05, 2013 12:35 pm Předmět: Rýže |
|
|
Chtěl bych se zeptat jakou rýži jíte. Zatím jím jen ty sáčkové, ale láká mě zkusit nějakou jinou. A vaříte v hrnci nebo máte ten rýžovar... je tu viditelný rozdíl?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
clubic

|
Zaslal: so leden 05, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
basmati --> trouba _________________ Výška - 180cm, Váha - 95kg, BP - 180kg, Dřep - 190kg, MT- 230kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so leden 05, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Mně přijde, že sypaná je chutnější než pytlíková.
Jde i hodně o přípravu. Pytlíkovou jen vrazíš do vody a to je vše. Já vařím klasicky v hrnci, nejdřív osmahnu na másle/oliváči trochu cibulky, pak tam opražím rýži a pak zaliju. Vodou, zeleninovým vývarem, vývarem z kostí, drůběžím. Tohle vše ovlivní chuť.
Spousta lidí dělá rýži v troubě, to jsem nezkoušel.
Druhů je spousta, hodne se jí basmati, dlouhozrná. Já si nyní navyknul na rýži natural, je tmavší, tvrdší, moc mi nejela, ale už jsem jí přišel na chuť. Oblíbené druhy rýží na běžnou konzumaci nicméně nemám, moc do toho nevidím.
Osobně dělám poměrně dost italská rizota, tam každopádně jedine vialone nano, nebo carnaroli. Arborio mi moc nejede, možná špatný výrobce. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so leden 05, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
dřív jasmínová/basmati/arborio a teď hlavně kulatozrnnou protože vyjde líp cenově (1kg/25Kč), normálně vařím tak 10-15 min, vodu nevylévám, nechám hodinku odstát a ta rýže to všechno natáhne ..tu sáčkovou bych nepozřel ani s pistolí u hlavy _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
jasminova 20kg za 800,-
pecena v troube _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
nEcro: prosimtě odkad jí kupuješ? hledám už dlouho nějaké výhodné velké balení..
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
pokud jses nekde kolem Prahy, tak SAPA trznice
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | | nEcro: prosimtě odkad jí kupuješ? hledám už dlouho nějaké výhodné velké balení.. |
v ove je takovych obchod kde jsou primo asijske speciality vc. ryze omacek, klicku, zavitku, bambusu a vseho mozneho... _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 05, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
V mikrovlnce to neni moc zdrave ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so leden 05, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | jamesco napsal: | | nEcro: prosimtě odkad jí kupuješ? hledám už dlouho nějaké výhodné velké balení.. |
v ove je takovych obchod kde jsou primo asijske speciality vc. ryze omacek, klicku, zavitku, bambusu a vseho mozneho... |
Prosim o adresu, nebo aspon odkaz na mapu, dekuji :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 05, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | V mikrovlnce to neni moc zdrave ne ? |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út leden 08, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Mikrovlnka je špatná jednoznačně  má ještě někdo zkušenost s tím rýžovarem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Čingischán

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | jamesco napsal: | | nEcro: prosimtě odkad jí kupuješ? hledám už dlouho nějaké výhodné velké balení.. |
v ove je takovych obchod kde jsou primo asijske speciality vc. ryze omacek, klicku, zavitku, bambusu a vseho mozneho... |
Taky by mě zajímala adresa toho krámku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|