|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út leden 08, 2013 4:27 pm Předmět: Ortoped praha, potřebuji doporučení |
|
|
Nějakou dobu jsem byl vyřazen díky zánětu ramene. Zánět je vyléčen, hybnost v pohodě, ale cítím že to rameno v pořádku není. K současnému doktorovi, revmatologovi, nemám moc důvěry.
Potřeboval bych poradit doktora který by byl ochoten zapátrat po příčině proč rameno není v pořádku. Nepotřebuji žádného předepisovače klidu či pilulek. Nemáte někdo nějaké doporučení?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 08, 2013 5:45 pm Předmět: Re: Ortoped praha, potřebuji doporučení |
|
|
zkus ORP centrum Praha, MUDr. Svítek, ortoped. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 08, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
Mudr. Marcel Staša - zaplatíš 5ti kilo aby tě vzal hned, ale jinak je perfektní
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 08, 2013 10:53 pm Předmět: |
|
|
Svítek vypadá slušně.
Staša má asi nacpanou čekárnu (doufám že se nemýlím, věrohodné informace se tu shánějí zkurveně blbě). Naštěstí nepotřebuji teď hned okamžitě, takže si raději počkám (ale jeho jméno si zapamatuji. Když jsem skučel s ramenem, nemohl jsem žádného ortopeda, který by mě vzal hned, sehnat).
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út leden 08, 2013 11:28 pm Předmět: |
|
|
Motol, ortopedie, mudr. kotaška, bejva tam v utery. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: út leden 08, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
Svatos ve Vinohradsky _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 08, 2013 11:43 pm Předmět: |
|
|
Díky za všechny tipy. Teď už jen budu muset zjistit kdo mě vezme v rozumné době.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
A když půjdu třeba do FN motol tak se tam musím nějak objednat, nebo mít doporučenku od praktickýho doktora? Nebo stačí přijít dolů k těm přepážkám a říct že chci na vyšetření na ortopedii a počkám si?:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
Vladislav Hospodár, na Malvazinkách plus ještě jedna soukromá klinika..
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | A když půjdu třeba do FN motol tak se tam musím nějak objednat, nebo mít doporučenku od praktickýho doktora? Nebo stačí přijít dolů k těm přepážkám a říct že chci na vyšetření na ortopedii a počkám si?:D:D |
Nejlip udelas, kdyz si tam predem zavolas. Kdyz to nechas az na prepazku, tak muzes cekat klidne nekolik hodin. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Zdravím - neznáte někdo nějakého ortopeda, který dělá punkci a lze k němu jít bez objednání? popř. jestli nevíte, jestli dělají punkci na pohotovosti - díky
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Na klasické pohotovosti rozhodně ne. Ve špitále možná, ale ORT se často střídá ve službách na pohotovosti s chirurgií, a ti se do kloubu cpou velmi neradi.
Jinak pokud je to následek úrazu, tak běž na ORT rovnou, akutní případ by vzít měli i bez doporučení od praktického. Ale měli...realita je různá. A určitě si počkáš, takže knihu s sebou.-). Prostě bych ráno zavolal..nevím odkud jsi, v Praze třeba do Střešovic, Motola na Bulovku..vidělo by se. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Na klasické pohotovosti rozhodně ne. Ve špitále možná, ale ORT se často střídá ve službách na pohotovosti s chirurgií, a ti se do kloubu cpou velmi neradi.
Jinak pokud je to následek úrazu, tak běž na ORT rovnou, akutní případ by vzít měli i bez doporučení od praktického. Ale měli...realita je různá. A určitě si počkáš, takže knihu s sebou.-). Prostě bych ráno zavolal..nevím odkud jsi, v Praze třeba do Střešovic, Motola na Bulovku..vidělo by se. |
Praha - jižní město - vodu mi vytahoval ortoped v pondělí, ale mám podezření, že se utvořila/utváří další. Jsem po artroskopii menisku dva týdny
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš pocit, že se náplň obnovila, tak tam prostě zajdi...pokud tam nebude on, tak jej určo někdo zastupuje.
Jinak tomu naplnění lze celkem slušně zabránit ledováním, vstřebávání náplně pak pomáhá klasika .... http://www.celostnimedicina.cz/priessnitzuv-obklad.htm . Samozřejmě koleno stahovat a omezit zátěž na minimum. Pokud jsou jizvy již zhojené, dávat Heparoid pod igelit, nebo Reparil gel. Pokud zhojené nejsou, ledovat a dávat P obklad přes igelit. Jestliže ta náplň není nějak extrémní, tak je to popsaném zákroku spíše obvyklé, než nějak výjimečné. Záleží na tom jak moc to koleno zatěžuješ. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|