Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo se zúčastní,prosím potvrďte mi po PM.Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Datum byl stanoven na sobotu 26.ledna

To je pěkně blbý, to budu podle kondiciogramu zrovna celej den v krizi : (

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tracey

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Kdo se zúčastní,prosím potvrďte mi po PM.Díky

Pokud tedy někdo pojede z Brna, napište mi do PM a já potvrdím
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Bara napsal:
Datum byl stanoven na sobotu 26.ledna

To je pěkně blbý, to budu podle kondiciogramu zrovna celej den v krizi : (

Navrhuji,..dovoluji si navrhnouti pro tebe jiný termín Františku Koudelko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:21 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

to já budu sice vypadat ještě pořád kondičně, dnes mě čeká druhý trénink ve fitku po 4 měsících, ale bohužel v sobotu 26. ledna jsem pryč mimo Prahu : (

No, zkusím to nějak vymyslet. Mně se docela osvědčilo pořádat ty akce v neděli, že zatím každý má na víkend naplánované nějaké cesty a rodinné návštěvy, tak většina je pak schopná se kvůli něčemu z víkendu vrátit dříve a v neděli odpoledne se už zúčastnit, ale to se už teď nedá nic dělat.
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:38 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
to já budu sice vypadat ještě pořád kondičně, dnes mě čeká druhý trénink ve fitku po 4 měsících, ale bohužel v sobotu 26. ledna jsem pryč mimo Prahu : (

No, zkusím to nějak vymyslet. Mně se docela osvědčilo pořádat ty akce v neděli, že zatím každý má na víkend naplánované nějaké cesty a rodinné návštěvy, tak většina je pak schopná se kvůli něčemu z víkendu vrátit dříve a v neděli odpoledne se už zúčastnit, ale to se už teď nedá nic dělat.

Nám starším a pokročilým věkem nevadí, jak budeš vypadat. Záleží na tom, zda jsi dobrý člověk a pustíš starší sednout na lavičku ve fitku, pomůžeš do kabátu, zavázat tkaničky u bot atd.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže když někdo nevypadá na to, že cvičí, tak by měl aspoň držet dveře? Chápu to správně? Já jen, abych věděl na co se připravit.
Tracey

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:46 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
většina je pak schopná se kvůli něčemu z víkendu vrátit dříve a v neděli odpoledne se už zúčastnit, ale to se už teď nedá nic dělat.

Neděle odpoledne by zase byla nevhodná pro Ty, kteří se pak musí ještě vrátit domů
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V určitém věku ti přestane být jedno jak vypadáš. Jsi rád, že vstaneš z postele a stihneš to na WC
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
V určitém věku ti přestane být jedno jak vypadáš. Jsi rád, že vstaneš z postele a stihneš to na WC

Já ještě nejsem nejstarší,ale taky už mi to je nějak puténka
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Správně!
"Podívej se na televizi, jak jsou tam tlustý! A víš proč? Protože se maj!"
citát ze Seno, slunce.....
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakryš ten termín se mi teda ale vůbec nehodí. Další sobotu po mě čeká mistrovství přilehlého vesmíru. Takže 26. budu mít poslední trénink před soutěží do základů a to se mnou zrovna moc zábava není, protože když se nedaří (jako každý poslední trénink před akcí) bývám jak to říct slušně, lehce nervóóznííí a nekamarádský.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Sakryš ten termín se mi teda ale vůbec nehodí. Další sobotu po mě čeká mistrovství přilehlého vesmíru. Takže 26. budu mít poslední trénink před soutěží do základů a to se mnou zrovna moc zábava není, protože když se nedaří (jako každý poslední trénink před akcí) bývám jak to říct slušně, lehce nervóóznííí a nekamarádský.

Jenže omluvenky se přijímají pouze od doktora, tzn. těším se na viděnou.
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chjoo jedinej den co nemůžu,co jsem komu udělal zase....
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobností tréninkového dne bude Milan Šádek !

S Milanem uděláme na začátek krátký seminář (moderovat budu pravděpodobně já + ptát se může kdokoliv z účastníků) a potom se samozřejmě přidá i k tréninku:).

Jinak průběžně aktualizovaný seznam účastníků najdete zde.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: