|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Kolik je v tomhle zhruba kokosu? Gramáž...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
zrejme podle chuti, dal bych tak 100g.. jinak ja si kokos pridavam do jogurtu nebo tvarohu, pridam lzici medu a takhle ho snim taky pomerne dost _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
já totiž nevím jak je na tom kokos váhově...ale zřejmě stejně.
mimochodem, nevím jaký vztah máte k sušenému mléku ale Laktino /suš.ml/ plus ten kokos by mohlo vytvořit jakousi "instantní směs" pak stačí tedy zalít jen vodou...asi teplou, horká nevím co by s tím práškem udělala.
a sladit se to nemusí, je to sladký dost.
To te napadlo samotnyho Ondro?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
Míšo psal jsem tam, ze ten recept mam z paleolifestyle :D, ale gramaz ti nereknu, prvne jsem dal 250-300ml mlika cca a pak do toho proste nasypal kokos od oka  , ale podle meho tam je mene nez 100g, on je kokos strasne lehky, ale tak zas jsem tam jeste nejaky tuk prisypal tim kakaem. Zkus a uvidis kolik je toho kokosu potreba a s tim Laktinem nevim, kdyz to nepovaris, tak bys to musela asi odlezet, protoze to se vari hlavne kvuli toho at ten kokos to mleko trochu nasaje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
to vypada moc pekne
ja delal vcera zmzrlinu: zamrazeny nakrajeny kolecka bananu, strouhanej kokos, trochu kokos. mlika a vsechno hozeny do mixeru, bylo to dobry, ale strasne to zasytilo.. priste bych to jeste vylepsil o dalsi ovoce, pripadne mlety orechy a vanilkovy aroma, apod. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
Seva - super! Konečně dobrý recept, který se dá použít namísto obalování ve strouhance. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
50g proteinu
50g bur. masla
30g ořechů/mandlí/.... najemno nasekáno
voda
rozmixovat zmrazit ;) recept na zmrzlinu podle Juana Morela v podstatě
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st leden 09, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Nenapadá někoho paleo příloha k omáčkám? Třeba ke svíčkové?  Nějak nemůžu vymyslet, co k tomu místo knedlíku a je to škoda, protože omáčky mám dost rád. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem dělal ty kokosovo/mandlové řízky...teda klobouk dolů...paráda...ještě sem to teda musel zapíjet mlíkem protože je to suché krapet ale příště zkusím hořčičné semínko..uvidíme..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
A použil si normální kuřecí? Jak to chutnalo, dalo by se to k něčemu přrovnat? Už o tom nějakou dobu přemýšlím, protože mám moc rád kuřecí prsa v cornflakes, ale to se jaksi do paleo stravy nehodí. Jde mi o to, aby tam nebyl moc cítit ten kokos, nebo spíš si vůbec nedokážu představit tu kombinaci. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po únor 04, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
No já kuřecí od doby co sem začal s paleem nejím...zkrátka kuře u nás nepovažuji za kvalitní maso takže řízky jsem dělal vepřové..kokos tam nějak extra znát neni pokud obalis i v mandlich a pouziješ dost olivového oleje při smažení...většina se natahne do kokosu a mandli a skoro zneguje chuť kokosu...ale texturu kokosu při skusu cítit je..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 05, 2013 8:47 am Předmět: |
|
|
Ok, díky. No já taky kuřecí nejím už, radši vejce nebo vepřové. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po únor 25, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
http://www.paleolifestyle.cz/2012/01/17/gulas-na-paleo-zpusob/
Tak dneska sem dělal....maso hovězí na guláš z Globusu se hodí výborně...stojí asi 130 kč/kg ale žádný kližkovitý atd..pěkný KUSY! masinka..
Vařil sem po půl kilech cca hodinu a chlup než maso změklo...
Placky....nikdy bych nevěřil, že to pronesu ale po těch cuketovejch plackách vymáchanejsch v sosu od guláše a s masem bych se užral....snědl sem jich asi 6 a kdyby nedošli jím dál...
Jednoznačně za mě plus...
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: út únor 26, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
guláš i placky super, dát si to naráz by mě ale nenapadlo :-)
A co taková jednoduchá svačina:
na jemno nastrouhat dvě mrkve, na hrubo jedno jablko, mandle, skořice případně ještě med a rozinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|