|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po leden 07, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po leden 07, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út leden 08, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 08, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út leden 08, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 08, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
DiamonD123: Nahodou, zde jde vidět, že cvičej, třeba ten s tou kérkou má sportovní postavu, jinak mě překvapilo, že si to jsem dla zrovna ty jako kajakář. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 08, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
ako neviem, ale tí kajakári majú slušné postavy, máte nejaké skreslené predstavy či čo... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 08, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | DiamonD123: Nahodou, zde jde vidět, že cvičej, třeba ten s tou kérkou má sportovní postavu, jinak mě překvapilo, že si to jsem dla zrovna ty jako kajakář. |
Asi jsem to měl napsat, že to nemyslím tak, že je zesměšňuju - naopak jsem to postnul proto, že ta stránka konečně napsala něco "smysluplnýho" a ne to, že rytmus má svaly jak ronnie coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út leden 08, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st leden 09, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st leden 09, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
Narostl super, to ano, taky ma k tomu predpoklady..ale ta uprava fotek je otresna, dovolim si tvrdit, ze ten kdo to pres Photoshop / Quantel dokresloval by tohle vykouzlil z kazdeho za vas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|