|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
Panejo...  Když vidím ten seznam, tak se asi na nějakej trénink vybodnu a budu tam radši běhat s ručníkama a pitím nebo co. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 1:54 pm Předmět: přes okno |
|
|
to tam zachvíli ani nevlezete  a někteří budou koukat přes okno
ještě pár jmen a je to plný , jedině že by vás nacpali nahoru do dvou tělocvičen ,
Tak kdy si máme dát volno abyste si zacvičili
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:08 pm Předmět: Re: přes okno |
|
|
Ajéje = ( tohodle sem se bál, termín opravdu koncem ledna. Tak snad příště. Já toho cizopasníka snad fakt nikdy neuvidím
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:15 pm Předmět: Re: přes okno |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | guruhonza napsal: | | Já toho cizopasníka snad fakt nikdy neuvidím |
Na mě k vidění nic neni. Od toho tam jsou jiný jména |
Jo, ale ty už jsem viděl :D Ale věřím, že se s Milanem uvidím, až bude profík ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
a je už nějak dána hodina?? v sobotu mi to blbě jezdí :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Abina napsal: | | a je už nějak dána hodina?? v sobotu mi to blbě jezdí :- ( |
Ještě není, ale začátek bude tak v poledne nebo v jednu nebo tak nějak plus mínus... :)
Ještě to musíme dovymyslet...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
A dostaneme oběd, nebo si sebou mám vzít žemli se salámem a povidlovou taštičku ? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Dle mapy je na místě nějaká restaurace U dvou smrků. Název je poněkud podezřelý, žádný kulinářský zážitek bych nečekala. Ale snad tam budou mít víc, než bramborové šišky se strouhankou...
http://www.lunchtime.cz/u-dvou-smrku/
Zde je jejich jídelní lístek:
http://www.lunchtime.cz/u-dvou-smrku/#nase_nabidka _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
Ta restaurace U Dvou smrků je prakticky 20 metrů od vchodu a pokud máte zájem,tak tam určitě můžeme sednout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 2:53 pm Předmět: Re: přes okno |
|
|
| Mates-daoc napsal: | to tam zachvíli ani nevlezete a někteří budou koukat přes okno
ještě pár jmen a je to plný , jedině že by vás nacpali nahoru do dvou tělocvičen ,
Tak kdy si máme dát volno abyste si zacvičili |
Nemusíš si dávat volno,stejně bude pro veřejnost zavřeno,takže bys měl smůlu
Seznam je doplňován průběžně a podle kapacity zařízení.Eagle snese dost lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Pomalu budu uzavírat seznam,takže ...mám asi pět posledních míst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:00 pm Předmět: zavřeno :-) |
|
|
Tak jsem se dneska dozvěděl že to budete mít jako uzvařenou společnost
a ja se těšil že se na vás podívám , Takovou sešlost si přeci nemužu nechat ujít , osobnost vedle osobnosti .
i trenink bych si s váma dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Kto sú čitatelia spashett a tyna? Bo som tu roky, ale nečítal som od nich jediný príspevok heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|