Nepopírám že sly nezvedal extra váhy. Ale zvedal to co já možná nezvednu nikdy. Tedy né možná, ale nejspíš:-) ...dle mě sly perfektně vypadal...nebyl nabouchaný až moc, ale zas tolik, aby se na něj všichni podívali:-)
No, prtisypaval ...ale v dobe nejveci slavy. Jen rustovej hormon, steroidy udajne az mnohem pozdeji...
a nechapu to, ze kdyz veris 400lbs bench tak proc ne 500 lbs drep :D vecina lidi ma dokonce. Mezi benchem a drepppem mnohem vetsi rozdil...:)
Zvednout 180kg v benci mi prijde snazsi (a to jsem mimoradnej antitalent na bench) nez drepnout jen s opaskem 225kg (predpokladam, ze bandaze natoz dres nikdy nepouzival). Prijde mi, ze na ten drep ma moc velky hulky a tenky telo.
Zvednout 180kg v benci mi prijde snazsi (a to jsem mimoradnej antitalent na bench) nez drepnout jen s opaskem 225kg (na to mi prijde, ze ma moc velky hulky).
Blbost, 225 dřepne každej. Ale bench 180 prostě dát nejde, to je absolutně nemožný
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Zvednout 180kg v benci mi prijde snazsi (a to jsem mimoradnej antitalent na bench) nez drepnout jen s opaskem 225kg (na to mi prijde, ze ma moc velky hulky).
Blbost, 225 dřepne každej. Ale bench 180 prostě dát nejde, to je absolutně nemožný
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru