Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spashett

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Kto sú čitatelia spashett a tyna? Bo som tu roky, ale nečítal som od nich jediný príspevok heh

forum navstevuji od roku 2006.. ucet mam od roku 2011..mam zde na foru cca 81 prispevku tak doufam, ze zrovna toto neni kriterium, podle ktereho se urcuje, kdo na training day muze jit a kdo nikoli A po zaslani prihlasky jsem uz byl proverenej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
Turakam napsal:
Kto sú čitatelia spashett a tyna? Bo som tu roky, ale nečítal som od nich jediný príspevok heh

forum navstevuji od roku 2006.. ucet mam od roku 2011..mam zde na foru cca 81 prispevku tak doufam, ze zrovna toto neni kriterium, podle ktereho se urcuje, kdo na training day muze jit a kdo nikoli A po zaslani prihlasky jsem uz byl proverenej

žiadne strachy, ja len srandujem + som radšej ticho:)
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak já bych rád , ještě k tomu když tam bude Šádek...

Nejedete někdo z oblasti Pelhřimova ?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 7:30 am    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Tak jsem se dneska dozvěděl že to budete mít jako uzvařenou společnost
a ja se těšil že se na vás podívám , Takovou sešlost si přeci nemužu nechat ujít , osobnost vedle osobnosti .
i trenink bych si s váma dal
A co ti brání se přihlásit jako účastník?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IHaveaDream napsal:
Jak já bych rád , ještě k tomu když tam bude Šádek...

Nejedete někdo z oblasti Pelhřimova ?

Určitě jeď, pokud můžeš. Bude tam jedinečná atmosféra a vidět ve formě Milana bude taky určitě motivace ať jsou tvoje cíle jakýkoliv
Bara

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 12:55 pm    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Mates-daoc napsal:
Tak jsem se dneska dozvěděl že to budete mít jako uzvařenou společnost
a ja se těšil že se na vás podívám , Takovou sešlost si přeci nemužu nechat ujít , osobnost vedle osobnosti .
i trenink bych si s váma dal
A co ti brání se přihlásit jako účastník?

Mates-doac už se přihlásil a prakticky jsem dnes třemi účastníky uzavřel dvacítku,takže je teoreticky plno.Samozřejmě se může někdo omluvit a jeho místo se tím uvolní,takže v případě zájmu pište PM dál.Co se týká selekce uživatelů,viz příspěvek Turakama,tak já koukám spíš na jiné věci než na počet příspěvků ve fóru.Hodně lidem by prospělo kdyby tady psali spíš míň Spíš bych požádal všechny aby si do galerie na mainwebu dodali něco o sobě a alespoň civilní fotku,ať víme navzájem s kým kdo mluvíme.Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jede někdo z Moravy autem a zároveň má volné místo?
Morico

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 7:47 pm    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Spíš bych požádal všechny aby si do galerie na mainwebu dodali něco o sobě a alespoň civilní fotku,ať víme navzájem s kým kdo mluvíme.Díky

Ahoj všem, doplnil jsem o sobě nějaké informace na začátek svého logu (stejnak jsem to měl už dávno v plánu), takže to najdete zde: https://forum.ronnie.cz/morico-s-logbook-road-to-100kg-military-press-t25095.html a fotku jsem na mainweb nahrál, ta se tam ukáže po schválení.

Zatím a na společný trénink se těším :)
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já se těším na Jariho
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 11:27 am    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Mates-doac už se přihlásil a prakticky jsem dnes třemi účastníky uzavřel dvacítku,takže je teoreticky plno.

Skříněk je tam 48 (v mužské šatně). Klidně nabírej dále ;-)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 1:23 pm    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

Je tedy už definitivně plno, nebo se místa pořád najdou?
jari

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Vaško napsal:
A já se těším na Jariho

guru: že by?
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 2:41 pm    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Je tedy už definitivně plno, nebo se místa pořád najdou?

Si říkal že jedeš pryč ne ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 2:44 pm    Předmět: Re: zavřeno :-) Odpovědět s citátem

Jo, ale jednomu člověku se hodí výměna termínu, takže bych mohl nakonec. :D Teď jen jestli je furt místo.
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stav je plný,bohužel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: