Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mmm Karel mi moc nevoni, par bodu:
1)Kalousek
2)cirkevni restituce
3)skolne
4)omlouva podepsani amnestie
5)podpora anonym. akcii
6)neni pro dokazovani puvodu majetku
7)je proti snizeni dph
8)je pro evropsky stabilizacni balicek na podporu krachujicich statu
... vpodstate opak toho co bych chtel ja a to ani neni vsechno.
Vy co chcete volit Schwarzenberga, vám tyhle postoje nevadí?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Karlovi mě absolutně nasrala jedna věc a to ta, že řekl, že on má svůj majetek prokázanej a ať si ostatní dělají, co chtějí. Jak tohle může doprd*l* vůbec říct?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Einarr

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal: Body 1-6 mi nevadí. A ty poslední 2 mi nevadí natolik, abych kvůli tomu volil Zemana.

madball: To je správnej názor, dokázování původu majetku je fašistickej zákon. I když by se to třeba týkalo jen politiků, tak je to moc velký zasahování do osobních svobod.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Mmm Karel mi moc nevoni, par bodu:
1)Kalousek
2)cirkevni restituce
3)skolne
4)omlouva podepsani amnestie
5)podpora anonym. akcii
6)neni pro dokazovani puvodu majetku
7)je proti snizeni dph
8)je pro evropsky stabilizacni balicek na podporu krachujicich statu
... vpodstate opak toho co bych chtel ja a to ani neni vsechno.
Vy co chcete volit Schwarzenberga, vám tyhle postoje nevadí?

Některé věci mi vadí, ale jak on jako prezident bude moci tyto věci zásadněji ovlivnit?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zásadně nikoliv. Za současné situace jen může nebo nemůže dělat problémy při podpisu zákonů těchto věcí se týkajících.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Einarr napsal:
Lunreal: Body 1-6 mi nevadí. A ty poslední 2 mi nevadí natolik, abych kvůli tomu volil Zemana.

madball: To je správnej názor, dokázování původu majetku je fašistickej zákon. I když by se to třeba týkalo jen politiků, tak je to moc velký zasahování do osobních svobod.

Myslíš?Až tě někdo okrade a jediný způsob jak to dokázat bude doložit kde k tomu přišel,tak ti to tak nepřijde.U politiků nejde o nic jiného než dokázat,že své funkce nezneužil.Kdo má čisté svědomí,tak to v pohodě bere.On po nich nikdo nic důvěrného nechce,jen vzevrubné info.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trautnberg chce být prezident České republiky a neumí ani slova české hymny. Chce pomáhat starším lidem a přitom je zastáncem zákonů, díky kterým tito lidé nemají co do huby. To, že usne všude kde se objeví, to už je úplně neskutečné. Doufám, že tento pán nevyhraje !!!
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Trautnberg chce být prezident České republiky a neumí ani slova české hymny. Chce pomáhat starším lidem a přitom je zastáncem zákonů, díky kterým tito lidé nemají co do huby. To, že usne všude kde se objeví, to už je úplně neskutečné. Doufám, že tento pán nevyhraje !!!

Kterých třeba?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
vlkisekk napsal:

Kterých třeba?

Třeba to nesmyslné zvýšení DPH?
ntz

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Zemana je to "menší zlo".

predpokladam, ze ti je 17-20 ..

jinak ja zase budu volit karla .. volil jsem ho protoze ani jeden z mych kandidatu (franz nebo roithova) nemel sanci zachranit nas pred Emanem a nebo Vaclavem (alias JF)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
vlkisekk napsal:

Kterých třeba?

je jich málo? Zeptej se nějakého důchodce, jak se mu žije, zeptej se matky samoživitelky, jak se jí žije ze 7 tisícového příspěvku. Přijeď se podívat na Moravu, jak je lehké sehnat práci. A tato vláda, na které se nemalým dílem již nějaký ten rok tento přivandrovalec podílí, nedělá nic, aby se tato situace zlepšila, ba naopak. Proto bych tohoto člověka nikdy nevolil.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak jsem přehlédl, které zákony máš na mysli... a nebo jsi ani jeden neuvedl?

Btw. jak Lunreal výše napsal, ono otázka, zda-li zvýšené DPH je skutečně nesmyslné... osobně se mi taky nelíbí, ale s ohledem na situaci mi přijde rozumnější než případné jiné kroky financování udržení schodku, vyplácených důchodů apod.

A jen ještě třeba k tomu "zeptej se nějakého důchodce, jak se mu žije" - s mými rodiči (oba důchodci žijící na Moravě) jsem mluvil včera a mají se dobře. A není to tím, že by jim kdy kdo v životě dal cokoliv zadarmo...
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
vlkisekk napsal:
je jich málo? Zeptej se nějakého důchodce, jak se mu žije, zeptej se matky samoživitelky, jak se jí žije ze 7 tisícového příspěvku. Přijeď se podívat na Moravu, jak je lehké sehnat práci. A tato vláda, na které se nemalým dílem již nějaký ten rok tento přivandrovalec podílí, nedělá nic, aby se tato situace zlepšila, ba naopak. Proto bych tohoto člověka nikdy nevolil.

Nějak jsem přehlédl, které zákony máš na mysli... a nebo jsi ani jeden neuvedl?

Btw. jak Lunreal výše napsal, ono otázka, zda-li zvýšené DPH je skutečně nesmyslné... osobně se mi taky nelíbí, ale s ohledem na situaci mi přijde rozumnější než případné jiné kroky financování udržení schodku, vyplácených důchodů apod.

Btw. třeba k tomu "zeptej se nějakého důchodce, jak se mu žije" - s mými rodiči, oba důchodci žijící na Moravě - jsem mluvil včera a mají se dobře. A není to tím, že by jim kdy kdo v životě dal cokoliv zadarmo...

Přesně jak píše Ronnie.Vy máte pořád někteří pocit,že téhle zemi jde najednou pomoct z ničeho?Máme nejnižší DPH z vyspělých zemí a z něčeho stát žít musí.To co zde vedete proti Karlovi jsou levičácký řeči,ale pak tam levice udělala prd,protože z toho hovna nikdo nic neuvaří.Slovensko udělalo tvrdou reformu a sice to bolelo,ale dostali se z největších sraček.Taky mě štve jak se vše zdražuje,ale radši si utrhnu od huby než aby to odnesly moje děti.Vy jste ale většinou taky děti,tak tohle nevidíte a sobecky tady melete něco,co jste četli na FB.Zodpovědnost za nikoho,tak proč si ubírat.Já se nikoho z kandidátů nezastávám,ale s panem Zemanem mám osobní zkušennosti když k nám před lety jezdil za tátou a fakt toho bych nechtěl mít v partě.Je chytrej,ale není moudrej.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soucasna vlada je nepopularni protoze dela kroky ktere se musi v zajmu udrzeni ekonomicke stability udelat, ale nikomu se do nich nechce, protoze lidi nadavaji :) v tom je rozdil pravice a levice, kdyby byla u vlady levice tak radeji necha rust statni dluh nez aby sahla lidem na prachy, a za deset let bysme na tom taky mohli byt jak Recko
blazen

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, my bychom si žili jako prasata v žitě, všechny dluhy by nám EU odpustila a ostatní země by se na nás musely složit (neberte to tak doslova prosím)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: