Ambulance tělovýchovného lékařství Brno

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ambulance tělovýchovného lékařství Brno  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ambulance tělovýchovného lékařství Brno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 4:58 pm    Předmět: Ambulance tělovýchovného lékařství Brno Odpovědět s citátem

Byl už tady někdo z vás ?
Přemýšlím o tomhle vyšetření http://www.fsps.muni.cz/telovychovnelekarstvi/sluzby/2/
se zánětem na zápěstí už se léčím v klidovém režimu 3 měsíce,ruzné druhy prášku i mastí proběhla i dlaha na měsíc,ted podstupuji ultrazvuk ale nějak se to nemění..I když bolestivost je mírná ale je to furt tam.

No a když sem si přečetl rozhovor s Pavlem Zadražilem který měl na začátku sezony velmi těžký zánět šlach a jak se ho zbavil tak je to tedy hodně zajímavé viz tady odstavec :

Letos jste měl také zdravotní problémy. O co šlo a jak se to v sezoně projevilo?
Je to tak. Jen málo komu ze závodníků v takovémto sportu se při takhle dlouhé a náročné sezoně nic nestane. Já měl hned z kraje sezony vcelku ošklivý a bolestivý zánět šlach na zápěstí. Z toho jsem byl i psychicky rozhozen, protože jsem v té ruce neudržel ani sklenici s vodou. Měl jsem naordinovaný úplný klid, ale to jsem „nečekaně" nevydržel, takže jsem si ruku fixoval obinadlem, bandáží, ledoval speciálním sprejem pro sportovce a občas jsem si ruku nenápadně musel k čince přivázat, aby to nikdo neviděl. (smích) Ale postupně to začalo ustupovat a asi za sedm týdnů to víceméně přešlo. Měl jsem také rozdrcený poslední článek prstu u ruky, takže jsem měl měsíc dlahu. No a jako každý rok se mi ozvalo zranění zad právě ze zmiňovaného Super Yoku, které jsem si přivodil před čtyřmi lety při trénování této disciplíny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 5:06 pm    Předmět: Re: Ambulance tělovýchovného lékařství Brno Odpovědět s citátem

Já tam volal a bylo mi řečeno, že řešej vlastně jen "sportovce" a "vážný případy"... ale zkusit to můžeš. Kdybych nezavolal, tak mě asi hned pošlou domů.
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 5:10 pm    Předmět: Re: Ambulance tělovýchovného lékařství Brno Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Já tam volal a bylo mi řečeno, že řešej vlastně jen "sportovce" a "vážný případy"... ale zkusit to můžeš. Kdybych nezavolal, tak mě asi hned pošlou domů.

díky moc,to je dobré vědět.Takže musíš být registrovaný někde jako sportovec ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 5:13 pm    Předmět: Re: Ambulance tělovýchovného lékařství Brno Odpovědět s citátem

To vůbec netuším, mě bylo řečeno to v uvozovkách.
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 5:15 pm    Předmět: Re: Ambulance tělovýchovného lékařství Brno Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
To vůbec netuším, mě bylo řečeno to v uvozovkách.

aha,ale i tak díky.

Rychle na stránku:

Přejdi na: