Naše oblíbené seriály

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše oblíbené seriály  Úvodní stránka -> Ostatní -> Naše oblíbené seriály
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Tak jsem se podíval na Flashforward. Celé lidstvo se podívá na dvě minuty do několik měsíců vzdálené budoucnosti.
Docela zajímavé, postrádalo to hluchá místa, sympatičtí herci. Pro mě to mělo jeden obrovský mínus. Aby seriál mohl mít vůbec nějaký předpokládaný děj, ignoruje se jak by se lidé ve skutečnosti v takovém případě chovali a chovají se tak jak potřebuje scénárista. Také se ignoruje kauzalita. Ale bez toho by se tento seriál nedal natočit.

Ten serial byl pak otom, že neměl sledovanost, takže to museli i nějak blbě ukončit...

"ignoruje se jak by se lidé ve skutečnosti v takovém případě chovali" - to moc pravda není

Ten seriál bych hodnotil 9/10 a moc jsem si ho užil. Dávali ho v době, kdy žádný scifi pořádný neběželo. Né že by teď nějaký bylo...
Crewe

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další seriál, co můžu jenom doporučit. (Myslím, že už ho každý viděl)
Malá Velká Británie v USA, pak se pustím i do normální. - Koukám na to na rotopedu :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miuri

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Další seriál, co můžu jenom doporučit. (Myslím, že už ho každý viděl)
Malá Velká Británie v USA, pak se pustím i do normální. - Koukám na to na rotopedu :-D

"Jo, ja vim"
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The walking dead

- bomba! Už mám 1 sérii za sebou, byla opravdu povedená, akce, napětí, kolikrát jsem ani nedýchal
- jsem na začátku druhé a zatím je to pořád OK, i když se to trochu vleče
- nejvíc mě asi uchvátilo to, že seriál dokáže dostat diváka přímo do akce - jako bych si to s nima prožíval.
A celkově by mě i zajímala situace, kdyby se tohle někdy stalo v reálném světě.....
Seva98

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi: Druha serie se bohuzel hodne povlece, ve finale se mas, ale na co tesit. A 3ti serie ma mnohem vyssi tempo v porovnani s druhou, takze u toho vydrz

https://www.zonetraininglog.com
cohy

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted jsem začal koukat na http://www.csfd.cz/film/263138-hra-o-truny/ a můsím říct, že to je bomba. Nevím proč, ale tomuto seriálu jsem se vyhýbal a teď co mám trochu času tak jsem se do něj pustil a těm, kdo neviděli musím doporučit.
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Ted jsem začal koukat na http://www.csfd.cz/film/263138-hra-o-truny/ a můsím říct, že to je bomba. Nevím proč, ale tomuto seriálu jsem se vyhýbal a teď co mám trochu času tak jsem se do něj pustil a těm, kdo neviděli musím doporučit.

Pod to bych se podepsal a jen dodám, že pokud vás chytne seriál, sáhněte i po knižní předloze. Je výborná a čte se sama :)
elrubio

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
The walking dead

A celkově by mě i zajímala situace, kdyby se tohle někdy stalo v reálném světě.....

http://www.kosmas.cz/knihy/157913/svetova-valka-z/

doporučuji tuhle výbornou knihu

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Turakam

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sir Lukas ze Strmilova napsal:
cohy napsal:

Pod to bych se podepsal a jen dodám, že pokud vás chytne seriál, sáhněte i po knižní předloze. Je výborná a čte se sama :)

a ostáva len dúfať, že Martin ságu aj dopíše, kým...
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
The walking dead

- bomba! Už mám 1 sérii za sebou, byla opravdu povedená, akce, napětí, kolikrát jsem ani nedýchal
- jsem na začátku druhé a zatím je to pořád OK, i když se to trochu vleče
- nejvíc mě asi uchvátilo to, že seriál dokáže dostat diváka přímo do akce - jako bych si to s nima prožíval.

taky na to teď koukám, i když u druhé půlky první série jsem dost zvažoval, jestli není čas přestat. druhá se sice trochu vleče, ale furt o fost lepší než díly 4,5,6 první. koukal jsem na csfd a tam právě psali že koncec druhé a začátek třetí pecka, tak jsem zvědavý...ten první, to byl jeden z nej pilotů co jsem kdy viděl
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dokoukal všechny 3 řady The Walking Dead a musím uznat, že se mi to opravdu líbilo. První byla super, druhá se trochu vlekla, ale měla i své dobré stránky a třetí, hlavně ke konci, velmi zajímavá (škoda, že už to nebylo tolik o tom přežití venku, ale i tak).

Celkově hodnotím 9/10 a už se těším v únoru na pokračování.
Rachela

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad by som pripomenul, ze zacala nova seria Californication
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Rad by som pripomenul, ze zacala nova seria Californication

Hank fuc*ing Moody
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Narcooo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Last Resort,Arrow,American Horror Story-Asylum a teď začná docela dobrej serial Ripper Street .
Silná čtverka :D
kujin

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, nevíte někdo kde se dá koukat online/stáhnout Californication od první řady?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše oblíbené seriály Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: