Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem nestihl zapsat, ale v rychlosti: Byl jsem se podívat na vejšce, sežral 300s, ráno dal HIIT (předtím: kafe, 1/2 odměrky proteinu, chrom, snypehryme), Odpoledne: 55min rotoped.

Dnes - Sachry jenom po tréninku. - Zítra dám, tak 300s -Pojedu dvoufázově
Ráno: 3 celá vejce + odměrka proteinu, 2gr rybí tuk, kafe, chrom, synephryme
Svačina: Cottage + 50gr mandlí
Oběd: 200gr vepřového + zeleninová obloha.
Před tréninkem: silný kafe, 40mg synephryme, 30gr BCAA - Byl jsem hodně nakoplej :-D
Trénink: Dal jsem na rady Pr!nce a oživil trénink. Hrudník + supersérie Biceps X Triceps + 20min HIIT - Dneska jsem dal HIIT, jak se patří - Tep jsem si v jednu chvíli naměřil asi 195 - Myslel jsem, že chcípnu. Za 20min jsem spálil něco kolem 450kcal :-D - Pásy byly zase obsazený.. - Doposlechl jsem další CD Skrillexe ;-)
Po tréninku: 30gr Gaineru, odměrka proteinu
Za hoďku: 200gr kuřecího + polívka + plátek ananasu
Za chvilku půl tvarohu a před spaním zase půl. - Chodím cvičit dřív, tak mi to moc nevychází.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska není ani nebyl čas na zapsání jídeláku. - Dal jsem střední sachry (tak 200) - Zejtra dám to stejný, v úterý o trošku víc a ve středu asi jen 50. Připravuju si už otázky na maturitu z AJ (školní)... - Jelikož anglicky nemluvím jako česky, tak si na tu maturu nelísknu jít nepřipraven...
55min rotoped - 2 díly Malá Velká Británie. - Neskutečnej seriál
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem se vazil a meril. Porad stejny, ani cm dolu. - pripadam si spis jak v objemu. Vetsi sila, myslim ze i svaly se zvetsujou. Cca 250s
- vecer jsem mel zimnici, rano to uz bylo robry, takze pujdu cvicit. Nevite nekdo cim by mohlo bejt, ze to bricho nejde dolu?
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Zkus přečíst tohle:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-11144-jason-ferruggia-12-duvodu-proc-nehubnete.html

To sem cetl, vicemene to je RD ale s prijmem potravy dopoledne. Ja ted posledni dobou nevim. Nekdo rika konstantni sachry a nekdo bez sachru a nacukrovat o vikendu...
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Oddo napsal:
Zkus přečíst tohle:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-11144-jason-ferruggia-12-duvodu-proc-nehubnete.html

To sem cetl, vicemene to je RD ale s prijmem potravy dopoledne. Ja ted posledni dobou nevim. Nekdo rika konstantni sachry a nekdo bez sachru a nacukrovat o vikendu...

Nabídnu ti jednoduché řešení, všechno važ, zapisuj si to do kalorických tabulek, a stanov si kolik kcal/kj za den přijmeš, udržuj tu hodnotu týden, změř se a zvaž, pokud se nic nedělo máš nadbytek, sniž a opakuj celý proces. Je to pracné, ale aspoň budeš mít jistotu že něčeho dosáhneš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Včera jsem se vazil a meril. Porad stejny, ani cm dolu. - pripadam si spis jak v objemu. Vetsi sila, myslim ze i svaly se zvetsujou. Cca 250s
- vecer jsem mel zimnici, rano to uz bylo robry, takze pujdu cvicit. Nevite nekdo cim by mohlo bejt, ze to bricho nejde dolu?

Nemáš tam žádné aktivity na spalování tuku. Ale to už ses dozvěděl opakovaně, takže nic nového.
Insano41

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz to nejde dolu, tak proste neco delas spatne, hubnuti je pro me mnohem primitivnejsi vec, nez nabirani.. Holt musis snizit prijem kalorii a vychytat mnozstvi sacharidu, pri kterem hubnes.
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Crewe napsal:
Oddo napsal:
Zkus přečíst tohle:

Nabídnu ti jednoduché řešení, všechno važ, zapisuj si to do kalorických tabulek, a stanov si kolik kcal/kj za den přijmeš, udržuj tu hodnotu týden, změř se a zvaž, pokud se nic nedělo máš nadbytek, sniž a opakuj celý proces. Je to pracné, ale aspoň budeš mít jistotu že něčeho dosáhneš...

- Díky, začnu dneškem a prostě budu to držet na těch 250 sachrech denně a uvidíme. - Potom kdyžtak budu snižovat.
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 15.1
Snídaně: 100gr vloček (12b, 67s, 5t), odměrka proteinu (20b), zelený čaj s citrónem a medem, 2gr rybí tuk, chrom.
Svačina: jablko (25s), paprika, 50g sýru (15b, 8t), fittnes chléb (4b, 23s, 3t)
Oběd: 120gr krůtí maso (25b) (Snížil jsem tady dávku, abych neměl tolik těch bílkovin) + 300gr brambor (60s), zelí
Trénink: Hrudník, Triceps - Dobrej trénink, jelikož mi nebylo dobře předešlý den, tak jsem HIIT nedával. - Zejtra radši cvičit nejdu (možná kardio - podle stavu), půjdu až ve čtvrtek.
30min po tréninku: 1 kus ovoce (20s) + odměrka proteiňáku (25b, 2.5s, 1t), zelenej čaj, citrón,med
Večeře: 50gr špaget (30s), 150gr kuřecí maso (30b) + brokolice a mrkev
Večeře 2: 125gr tvarohu (12,5b, 5s, 4t) - zase nebudu dávat takovou mordu

Celkem: 143 b, 230s, 21t - To je kurva málo :-D
KCAL: 189+920+572= [col or=red]1700[/color]

Supplemtace:
3x denně: chrom, 2gr rybí tuk, 40mg gingko bilboy
Vit. C (jednou denně před večeří)
Před tréninkem: 30-40mg synpehryme, silný kafe, 20-30gr BCAA
Crewe

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel zejtra budu muset zustat doma. - Boli me v krku, tak to nechci podcenit abych pak nemusel byt tyden doma.
Crewe

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlouho jsem tu nebyl. Neměl jsem čas - uzavírá se klasifikace. - Jsem na tom dost dobře, tak jsem rád. Začnu zase jezdit kardio ráno ještě před školou a chodit brzo spát. Beztak je hnusně a jsem tlustej..
Dneska jsem se vážil a měřil: furt stejný. (pas a váha skáče furt +/- kilo - Minulej tejden jsem 2 tréninky vynechal, byl jsem nemocnej.
- Snažím se to držet na nějakých 250s, 150b, cca 40t. Zejtra ve škole sem hodím jídelák za poslední 3 dny.
Už ale bohužel nevím, co dělám špatně. Na týhle váze stagnuju opravdu hodně dlouho. - Hrudník, ruka a stehno se mi zvětšily..
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jidelak:
SOBOTA:
50gr vlocek, 3vejce, kafe, 20mg synephryme,
Trenink ( prsa, ramena)
100gr vlocek + odmeka proteinu
150gr kureci +50gr ryze zelenina
Jogurt, kafe , 30mg synephryme
Trenink. (nohy)
Po treninku: banan, odmerka proteinu
200gr kureci + kvanta hrasku/lusku
125 gr kureci

PONDELI:
1/2 odmerky proteinu, kafe, syne.
30min Hiit
150gr vlocek + odmerka proteinu
Selsky jogurt +30gr mandli, jablko
120 gr kureci + 100gr ryze
150gr hovezi + banan
150gr kureci + hrasek/lusky
125gr tvarohu

Supplementy:
3x denne: 40mg gingo, 200 mcg chrom
1denne: gram Vit. C
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jidelak:
SOBOTA:
50gr vlocek, 3vejce, kafe, 20mg synephryme,
Trenink ( prsa, ramena)
100gr vlocek + odmeka proteinu
150gr kureci +50gr ryze zelenina
Jogurt, kafe , 30mg synephryme
Trenink. (nohy)
Po treninku: banan, odmerka proteinu
200gr kureci + kvanta hrasku/lusku
125 gr kureci

PONDELI:
1/2 odmerky proteinu, kafe, syne.
30min Hiit
150gr vlocek + odmerka proteinu
Selsky jogurt +30gr mandli, jablko
120 gr kureci + 100gr ryze
150gr hovezi + banan
150gr kureci + hrasek/lusky
125gr tvarohu

Supplementy:
3x denne: 40mg gingo, 200 mcg chrom
1denne: gram Vit. C
Spam

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, hele jídelák docela dobrej, ale podle mě tam je na tvou váhu (cca 90kg) strašně málo sacharidů. Trochu bych to nějak celé poupravil když to nejde, ale ty sachry bych dal teda víš. A jinak se neřiď jenom váhou a metrem, ale občas koukni taky do zrcadla, to si myslím že řekne víc. Píšeš tohle: Hrudník, ruka a stehno se mi zvětšily... - nějaký tuk dejme tomu že si spálil a během té doby si i nabral nějaké svaly... váha se tím vykompenzuje a míry se naopak zvětší nebo stagnují.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: