|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Chudaci rodice. Dej jim buh silu, ubit to hovado ve spanku kladivem, nebo tak neco...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že nejsmutnější na tom je, že někdo sdílí videa tohohle individua, místo toho aby se mu nevěnovala pozornost a tím se mu zvyšuje popularita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: |
Chudaci rodice. Dej jim buh silu, ubit to hovado ve spanku kladivem, nebo tak neco... |
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Já myslím že nejsmutnější na tom je, že někdo sdílí videa tohohle individua, místo toho aby se mu nevěnovala pozornost a tím se mu zvyšuje popularita. |
je to sice neskutecna buzna kterou bych kopal do hlavy od rana do vecera, ale jedno se musi ocenit, udelal byznys na tom ze je to kolosalni debil
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 15, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
cim sa lisi od Rytmusa? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 15, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
mensina jak mensina _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: út leden 15, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to nezijes v karvine, tady uz nam to ani jako mensina neprijde |
Tru story bro : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to nezijes v karvine, tady uz nam to ani jako mensina neprijde |
zas máš motivaci být pořádná bedna i když jestli to spíš zbytečně moc nepoutá pozornost pak
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út leden 15, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to nezijes v karvine, tady uz nam to ani jako mensina neprijde | a co teprv orlova
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
jojo vim, chodil sem tam na stredni, tam mi prijde ze je jeste vetsi koncetrace cigosu s fetkama nez u nas
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út leden 15, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
to jo ale aspon se clovek nenudi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út leden 15, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
No počkejte, ten kluk to je jako fakt? Já myslel, že to ze sebe jenom dělá, že je to jenom jako taková recese protože já teda znám celkem dost geyů ale takhle se teda nechová ani jeden dokonce to na většině z nich není na první pohled ani poznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|