|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirouš
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:33 pm Předmět: alergie - ovoce, oves ! |
|
|
mám problem s alergiema, ovesné vločky,banány,musly , "fitness" tyčinky a je toho víc, i presto se snazim dodrzovat jidelnicek, a používat alternativy těchto věcí, jako svačinu chci 400g bílého jogurtu + 100g oves. vloček, za ty oves. vločky hledám co nejvhodnější náhradu.. nápady uvitam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:36 pm Předmět: |
|
|
Jak se projevuje alergie na tyhle veci? Travici problemy? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 14, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirouš
|
Zaslal: po leden 14, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
projevu je se neprijemnym pocitem v ustech.. paleni skrabani, je to dost neprijemne.. a myslim ze primo lepek mi nevadi..
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 14, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
Tak muzes zkusit neco z kukurice/kukuricne mouky (bezlepkove testoviny jsou z kukurice), akorat nevim jeslti existuji nejake vhodne kukuricne cerealie vhodne do jogurtu, krome corn flakes, ktere bohuzel maji GI 80.
|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
| mirouš napsal: | | projevu je se neprijemnym pocitem v ustech.. paleni skrabani, je to dost neprijemne.. a myslim ze primo lepek mi nevadi.. |
Mě tohle dělají jablka, třešně, višně, mandle (ty jen se slupkou) a lískové oříšky. Taky škrábání a pálení v ústech a pocit na zvracení. Vločky a podobné věci mi naštěstí nevadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
Já mám alergii na břízu a ta se prý moc ráda kříží s jinými potravinami, takže u mě je alergická reakce na mandle (hlavně se slupkou) a další ořechy, nějaká jablka a mandarinky, občas červená paprika atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
Loudy - jestli můžu doporučit, zkus pistácie, pokud si alergický na mandle a jiné ořechy. Pistácie jsou totiž z ořechů nejméně alergenní (Ori Hofmekler, Warrior diet). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út leden 15, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
Vim, že kešu mi nedělaj problém, většinou i mandle bez slupky, ale jelikož si každý ráno dám "dávku" břízy v kapičkách  , tak už je nemůžu ani bez slupky. Lískový a vlašský taky nemůžu, para mi zase nechutnaj. Ty pistácie určitě někdy vyzkoušim, díky za info
|
|
| nahoru |
|
 |
RiCc0
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
Zkus rýžové anebo kukuřičné lupínky (stačí napsat do google a najde ti to).
|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
Místo ovesných vloček taky občas dám instantní rýžové nebo kukuřičné vločky, vyrábí to firma Arax.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|