| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mmmaaatttyyy
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 12:01 am Předmět: Posilovna Praha |
|
|
Ahoj, právě se stěhuji do Prahy, ulice táborská 18. Nevíte tam prosím a nějaké dobré posilovně v okolí? Ideálně nějaká činkárna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:37 am Předmět: Re: Posilovna Praha |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Nekdo vi o solidni posilovne na Praze 5 ? Pres tyden bydlim par stanic tramvaje od Andela a nechce se mi do Holmes, zatim to vypada na Factory Pro. Staci mi zakladni veci: jednorucky, stojan na drepy, lavice na bench + nejaka polohovaci atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
quejcik
|
Zaslal: so leden 19, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
Taky teď o FactoryPro uvažuju...nevíte někdo jak je to tam s "přelidněním"? Trochu se bojím že tam bude hromada úžasnejch strojů o který moc zájem nemám...a u obyčejnýho stojanu na dřepy nebo na obyčejný lavici na bench tam bude fronta až do aleluja... předem díky za odpovědi ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
mmmaaatttyyy
|
Zaslal: út leden 22, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Díky moc, no vidím že vaše fitko je kousek, tak to je bezva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo o posilovně v Praze, kde mají power rack? V Eagle maj moc pěknej, ale co jsem tak prolítnul nějaký weby posiloven v Praze, tak většinou maji jen stojan na dřepy, ale klec nevedou.
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
klec jsem viděl v posilovně na ládví
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
Já přebývám 5min od ládví, ale absolutně netušim, kde tam je posilka
Ale strejda google mi to našel, nicméně tam nemaj moc fotek, jak to tam vypadá. A jednorázovka za 60Kč? Asi to prubnu, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Lulala
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
nevíte někdo o posilovně v Praze, kam nechodí moc lidí ani ve špičce? Nemám možnost cvičit jindy, bohužel, a v narvaný místnosti mě to nebaví. Resp. dotaz zní, jaká je podle vás posilovna v Praze, kde to bývá v tuhle dobu narvaný nejmíň.
A kdybych si mohl vybrat, tok prosím Prahu 5
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: ne září 01, 2013 12:51 am Předmět: |
|
|
sporting apis praha - řepy (kvalitni vybaveni za dobry ceny)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 18, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
Nějak jsem se náhodou ocitl v Praze na delší dobu, nějakej tip, kam chodit v Praze 5? Ideálně nějaký menší fitko... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
Sice bydlím na Praze 5, ale jezdím do http://www.fitnessvetrnik.cz/ na Praze 6, záleží na tom v jaký části Prahy 5 se nacházíš. Já to mám kousek.
Jinak nevíte někdo o dobrý posilovně okolo Náměstí Míru na Vinohradech, Praha 2?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
Nahoře na Korunní Mega Fitness Pavla Provázka, nebo na Vinohradské kousek před Florou Aréna (teď se možná jmenuje jinak, nevím). Na Floře Hit Fitness. Ale ani jedna zas tak extra blízko k Náměstí Míru není. Ale ani nijak daleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |