Mají něco společného?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mají něco společného?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mají něco společného?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Don99

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:02 pm    Předmět: Mají něco společného? Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se jenom zeptat, jestli nemá fi. AMIX něco společného s fi. EXTRIFIT, protože jsem se díval, že mají podobný design produktů hlavně, jak uvádí množství a seznam látek obsažených v balení (suplement fact). Díky za informace
nEcro

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ja vim tak obe to jsou ceske firmy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:06 pm    Předmět: Re: Mají něco společného? Odpovědět s citátem

Společného určitě nic (snad krom výše zmíněného původu) nemají...

Naopak Aminostar a Amix, to už by bylo na povídání podstatně delší... zvlášť v těchto dnech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:07 pm    Předmět: Re: Mají něco společného? Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Společného určitě nic nemají...

Naopak Aminostar a Amix, to už by bylo na povídání podstatně delší... zvlášť v těchto dnech.

Něco jako Optimum Nutrition a BSN?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co já vim tak Amix je anglickej se zaměřenim hlavně na španělskej trh...nebo aspoň jsem to četl. Suplement facts se skoro u všech supláču stejna nebo podobná tabulka,když s epodíváš na americký produkty všechny maj skoro stejnou tabulku.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:10 pm    Předmět: Re: Mají něco společného? Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ronnie napsal:

Co mají tihle dva společnýho?? A spojení Aminostaru a amixu by mě taky zajímalo..
nEcro

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Co já vim tak Amix je anglickej se zaměřenim hlavně na španělskej trh...nebo aspoň jsem to četl. Suplement facts se skoro u všech supláču stejna nebo podobná tabulka,když s epodíváš na americký produkty všechny maj skoro stejnou tabulku.

uplne vedle amix je ceska firma kterou zalozil byvaly majitel Aminostaru ktery prodal wallmarku. Takze je to jen ceska firma ktera si hraje na to ze je anglicky protoze jak vsichni vime z anglie pochazi to nejlepsi
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:15 pm    Předmět: Re: Mají něco společného? Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
guruhonza napsal:
Ronnie napsal:

Co mají tihle dva společnýho?? A spojení Aminostaru a amixu by mě taky zajímalo..

Mají stejného majitele (http://en.wikipedia.org/wiki/Glanbia)

Pro nás nic významnýho, v USA pro trh, hlavně co se týče jednotlivých sportů, hodně zajímavý. BSN se stahuje do jinejch sportů jako je crossfit nebo MMA.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsme aspoň zas o něco informovanější
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
....

uplne vedle amix je ceska firma kterou zalozil byvaly majitel Aminostaru ktery prodal wallmarku. Takze je to jen ceska firma ktera si hraje na to ze je anglicky protoze jak vsichni vime z anglie pochazi to nejlepsi

Dovolil bych si nesouhlasit. Osobne povazuji Amix za anglickou firmu zalozenou roku 2003 v Manchesteru. V Cesku ma jen organizacni slozku, vedenou Lee Christopherem Gilburtem a Stuartem Poppletonem. To, ze ji zalozil Cech z ni preci jeste nedela vylozene ceskou firmu
nEcro

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to vidim tak ze aminostar sel do sr*cek tak se rozhodl zacit od znova, dat trosku image kvality a udella z toho radoby anglickou firmu. Myslim ze Anglicke firmy nemaji prilis nutkani vystavovat na EVL a podporovat ceske sportovce.

jinak tu je odkaz na jejich sidlo
https://maps.google.cz/maps?q=6+Bexley+Square,+Salford,+Manchester+M3+6BZ,+United+Kingdom&hl=cs&ie=UTF8&ll=53.48377,-2.258927&spn=0.00053,0.001104&sll=49.803763,15.474913&sspn=4.871634,9.041748&oq=6+Bexley+Square,+++Salford,+Manchester,+M3+6BZ,+United+Kingdom&t=h&brcurrent=5,0,0&hnear=Bexley+Square,+Salford+M3+6BZ,+Spojen%C3%A9+kr%C3%A1lovstv%C3%AD&z=20&layer=c&cbll=53.48376,-2.258927&panoid=W0Zlp3ekDSfrjyY7X-tl3g&cbp=12,148.13,,1,3.96

myslim si ze ta cervena vecerka neni sidlo velke "anglicke firmy"

jinak s produkty zalozenymy hlavne na kolagenu by s UK moc dlouho neprezily
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro: No ale treba Microsoft taky zacinal v garazi

Ale alespon vidis, ze to bylo od nich chytry, poe alespon jeden fouňa (ja) jim na to skocil
nEcro

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze nejsi ani prvni a ani posledni, hold vetsina lidi to az tak moc ne hloubky nezkouma kdyz je to nezivi
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
patrikdundych napsal:

To jsem si přesně myslel. Takže podobný crap jako Nutrend, mě zkoušel ten dealer ochcat tím pádem, příště ho vyženu. Ze mě vlastenec asi nebude :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: