|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trongix
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 1:01 pm Předmět: Podpoření spalování |
|
|
Dobrý den, je mi 18 let, měřím 189 cm a vážím 110kg. Do Vánoc jsem dělal sportovně Powerlifting, a jezdil sem na nejrůznější soutěže. Bohužel se mi před jedním měsícem stala nehoda a poškodil jsem si ramenní sval, takže nemůžu cvičit benchpress ani ramena. Takže jsem dlouho necvičil a teď už to je celkem vidět. V Soutěžní formě jsem se udržoval tak na 98kg. Rád bych se zase dostal do formy, a dostal to tak na 80 kg, stejně teď nemůžu dva měsíce cvičit. Od 7 ledna jsem začal jezdit jen Kardio, zejména Rotoped. Po týdnu kardia a změnění stravy jsem shodil 1,2 kg, což si myslím není zase tak málo ale není to ani hodně. Proto bych se chtěl s vámi poradit, jak bych měl postupovat při dalším snažení. Nepiju alkohol ani nekouřím, studuji na Střední počítačové škole kde se většina času stráví na PC nebo v lavicích takže moc pohybu není. Každý den dojíždím 72 minut do Dvora králové, a pak zase zpět. Tento čas většinou prospím. Se spánkem to nemám taky moc dobré, protože každý den kromě víkendu spím asi jen 6 nebo 7 hodin, což není moc ideální pro regeneraci. Každý den vstávám okolo 6 hodiny, jdu na autobus pak sem do 16:00 ve škole, v 17:15 dorazím domů a jdu do posilovny. Tam jsem většinou každý den kromě soboty. Jezdím Kardio 1 hodinu a pak si dám většinou břicho, Chtěl jsem přidat biceps nebo triceps ale furt to rameno bolí tak to nechci pokoušet. Potom co přijdu z posilovny dělám většinou školu a pak si dám protein, nebo cereálie. Jídlo je u mě horší. Bohužel ráno vůbec nejím, protože mi je pak nevolno a večer mám pak hlad, což není moc ideální. Dále jsem přemýšlel, že bych při tom kardiu nasadil nějaký spalovač + protein, a po tréninku bych bral sacharid na doplnění energie. Děkuji všem, co mě podpoří nebo mi nějak poradí.
Shrnutí:
Váha:110 kg
Výška:189 cm
Posilovna: 6x týdně
Typ: Kardio + Břicho
Suplement: Protein (na noc)
Čas: od 18:00
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
7eVen
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:30 pm Předmět: s |
|
|
podporování spalování tuku: kofein, synefrin, efedrin, pyruvát vápenatý, extrakt zeleného caje, mct olej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Trongix
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
A nějaká jejich vhodná kombinace v nějakých výrobcích nebo je lepší to brát každé zvlášť ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:53 pm Předmět: s |
|
|
Bohužel, s většinou nemám zkušenosti, takže nedokážu posoudit, tohle jsou takové alternativy, myslel sem si, že si je jednotlivě vygooglíš, nebo počkej až ti k tomu někdo konkrétně něco řekne
Ale, extrakt zeleného caje - Cutting Edge (měl sem, určitě se budeš víc potit)
Thermogenic Fair Power - dám tam 2 kapsle před tréninkem, ale že by to nějak na mě učínkovalo...
jeden
druhý
Samozřejmě abys zhubl tak potřebuješ mít větší výdej než příjem a to dosáhneš anaerobním cvičením a kvalitním, propracovaným jídelníček...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Trongix napsal: | | A nějaká jejich vhodná kombinace v nějakých výrobcích nebo je lepší to brát každé zvlášť ? :) |
Co vím, spalovače se dělí na nelegální a neúčinné :-) (smutné zjištění pro špekouny mého typu )
Tvůj problém je, podle mě, docela jednoduchý. Tím že jsi necvičil jsi snížil výdej, ale nesnížil jsi příjem energie. Řešení tvé nadváhy bude asi jednoduché. Méně jez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Co vím, spalovače se dělí na nelegální a neúčinné :-) (smutné zjištění pro špekouny mého typu )
Tvůj problém je, podle mě, docela jednoduchý. Tím že jsi necvičil jsi snížil výdej, ale nesnížil jsi příjem energie. Řešení tvé nadváhy bude asi jednoduché. Méně jez. |
Hezký bonmot:).
Každopádně z nelegální ECA odvozená legální kombinace synephrine + kofein + bílá vrba funguje hezky.
(...za takových těch standardních podmínek, za kterých spalovač může spalovat, samozřejmě.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Trongix
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
A nějaké doporučení určitého výrobku ? Příjem jsem snížil na 1500 kalorii za den takže v tomhle bych neviděl problém :/ Horší je že ráno nemám hlad ale večer jako by se ten hlad nastartoval a všechno co jem viděl musím sníst. Dále dneska jsem se vážíl a už mám ze začátku 111 kg tak teď už mám 109 takže úspěch :) jen bych si představoval větší efektivnost , jen kvůli tomu , jestli se mi rameno uzdraví tak abych mohl jet na MČR v Benchpresu :) Myslíte že 6x týdně kardio 60 minut je málo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
1500kcal na 110kg to je hladovka jako kráva...šíleně málo... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Trongix
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
Já vím , ale do 12 hodin třeba nepociťuju žádný hlad a spíše k tou jídlu mám odpor to je ten problém : (
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 8:44 am Předmět: Re: s |
|
|
| 7eVen napsal: | | podporování spalování tuku: kofein, synefrin, efedrin, pyruvát vápenatý, extrakt zeleného caje, mct olej. | efedrin je zakázaná látka nemal si na myslí pseudoefedrin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 9:10 am Předmět: Re: s |
|
|
| BiancaRazza napsal: | | 7eVen napsal: | | podporování spalování tuku: kofein, synefrin, efedrin, pyruvát vápenatý, extrakt zeleného caje, mct olej. | efedrin je zakázaná látka nemal si na myslí pseudoefedrin? |
Pseudoefedrin je dávno také zakázán,proto již na výrobcích neuvidíš Ma Huang
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
Spalovače jsou jeden z mnoha reklanních tahů, měl jsem Lipo-6 a Compress Fever, jel jsem sacharidové vlny a cvičil 7x týdně a hubnul jsem stejně když jsem ho neužíval jak když jsem ho užíval. Mnoho lidí co se přežírá a pak upraví stravu a zařadí spalovač tak mají pocit jak hubnou díky tomu spalovači, ale hubnou díky úpravě stravy. Myslím si, že spalovače jsou akorát vyhozené peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
no ja by som si kludne dala ten Efedrín v rozumnom množstve len keď je to nelegálne tak nemám chuť to zháňať Dosť som si o ňom naštudovala ako účinkuje.
na pokeci som si dala nick Efedrinka čo spätne ľutujem lebo si myslia, že užívam drogy :D čo teda neužívam. Ja ani nepijem a nieto ešte drogovať :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|