Glukopur v tréninkovém nápoji?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Glukopur v tréninkovém nápoji?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Glukopur v tréninkovém nápoji?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reichenberk

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Trochu mam brouka v hlave s tou osmolaritou/osmolalitou. Pri dvouhodinovem cviceni 3-4x tydne davkuji 2x 30-40g The Edge do 600ml riznuty 5-10g BCAA Instant a v druhe davce pak jeste pridavam 10g L-Glutaminu od Reflexu. Vysledky jsou subjektivne perfektni, co se energie pri cviceni tyka, o regeneraci pote nemluve. Muzete to prosim vy, jenz se v teto problematice orientujete, trosku osvetlit? Moc dekuji...

A co chceš osvětlit? Tady je to čistě subjektivní a závislé na tom co komu sedne, jak to vevnitř ustojí, jak je sestrojen, vytrénován, zocelen.
Jsou studie co říkají, že v zátěži víc jak 15 gramů za hodinu nejde oxidovat - vztaženo k normálnímu chlapovi. Pak jsou výrobci suplementů kteří tvrdí, že těch 60 gramů je houska na krámě a dát to má každý, včetně adolescentů. A stejně tak jsou studie co říkají, že ve vytrvalostní zátěži lze elegantně do sebe dostat těch 60 gramů za hodinu. Neznám moc lidí co to do sebe dostanou a udrží v sobě, aniž by to za chvíli šlo ven. Je to prostě individuální, někdo to někdy dá, jindy ne, někdo to nedá nikdy. Já jsem tomu trochu času věnoval - vztaženo i k vytrvalostní zátěži. Ty dáváš 80 gramů na trénink. Proč ne, ovšem je to pak pusa zalepená marmeládou a kdoví jak metabolizovaná. Pokud to polkneš a ustojíš, tak je to dobře, bohatýři zdá se ještě nevymřeli. :-)
Na tohle téma by se dala klidně napsat hezká stať, ale závěr by stejně byl na vodě. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk: Dekuji, takhle napsane mi to staci. Slo mi o mozna rizika z hlediska dlouhodobejsiho uzivani. Jak ale pises, asi je to individualni. Me to takhle slape primo citankove, na zachod chodim uplne stejne jako kdyz jsem vypil 1.5l ciste vody, pocitem dehydratace prilis netrpim, ja standardne u toho cviceni lemtam pomerne dost, plus pred cvicenim se zavodnim jeste se suplementem a po cviceni taktez. Kazdopadne dekuji, zkusim si o tom neco malo precist, protoze necvicim kvuli vykonum, ale kvuli tomu ze se citim dobre a neni tedy mym cilem zhuntovat se :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Glukopur v tréninkovém nápoji? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: