Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Bara: Vsechny ty afery, ktere jsi uvedl, jsou vcelku sranda, proti tunelu stoleti a to cirkevni restituce.
Vedle toho jsou Zemanovy afery, ktere v drtive vetsine nemohl ani nejak ovlivnit, natoz aby se ho nejak tykaly, jako detske rihani.

Naprostej souhlas .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Einarr

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak to zas trochu odlehčíme. Já si říkal, koho mi ten Kája furt připomíná, když se začne smát a už to mám! Schválně, kdo na to příjde taky.

Zde absolutně ukázkové video

Neřeknu, neřeknu, neřeknu...

Když už jsme u toho odlehčování, tak něco o Zemanovi:
elrubio

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Rostislaw napsal:
Bara: Vsechny ty afery, ktere jsi uvedl, jsou vcelku sranda, proti tunelu stoleti a to cirkevni restituce.
Vedle toho jsou Zemanovy afery, ktere v drtive vetsine nemohl ani nejak ovlivnit, natoz aby se ho nejak tykaly, jako detske rihani.

Naprostej souhlas .

nechápu, jak někdo může srovnávat restituce (tedy vrácení majetku, který byl ukraden), ač třeba nesouhlasím s formou a výší, a naprosté zlodějny Zemanovské éry.
Jestli se na restitucích něco rozkrade, to by měla hlídat budoucí vláda. Jenže většina debilů typu voličů Zemana zvolí Bohouše a kára pojede dál

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
mno a kdyz je rec jeho respektu v evrope,tak s programatory z recka se vytahl opravdu,nevinni lide sedeli nekde pul roku za fotku

A co asi mel delat jako? Na vlade navrhnout, ze je osvobodi armada? Nebo tam poslat komando? Nebo zajmout nekoho z Recka a vydirat, ze vymena?
Ono kdyz v Recku stavkujou i soudy, tak je asi nikdo nepusti logicky, i kdyby treba chteli ..

Navic za to, ze je nekdo idiot a nerespektuje zakony zeme a pak se hrozne divi, ze je v pruseru a rve jaktoze ho nepusti .. lol lol lol. Priste se kdo ozve? Ze nekdo v Thajsku nevedel, ze mit neco s pod 15 let je trestny? Nebo vozit koks, ze to nevedel?

Ano, jsou to blbci, nic jinyho. Muzou si za to sami .. a jak vidis, tak uz jsou v CR. Mimochodem nedavno byl podobny pripad v Africe, kde fotili jen letadlo pred kasarnama a taky je sebrali. A taky uz jsou v CR. O tom, ze ministerstvo zahranici (a dalsi slozky) sere na svoje lidi, to myslis vazne?

PS: fakt by me zajimalo co jsi tim myslel a co by sis predstavoval, ze meli delat jinyho nez udelali (mysleno ministerstvo zahranici)
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:

Já to netvrdím,to je stažené z FB.Zeman jezdil za mým tátou a já trávil čas s jeho ochrankou,tak to mi stačilo.Pak ho odvedli do auta nalitýho jako žok a bylo.Jak jsem už napsal,chytrej chlap,ale ukrutnej ješita a křupan.Církevní restituce nekomentuji,protože církev jako celek neuznávám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja netvrdim, ze Zeman je nejaky svatousek. Je proste nakazen papalastvim, ale to se da cekat od vetsiny lidi, kteri se tak dlouho pohybujou ve vysoke politice.
Swarzn. ma u me jedno plus a to, ze jeho rodina za nacismu nekolaborovala.
Ale jeho zvoleni me zavani CK mocnarstvim, jako vlastenec bych dal jenom prece hlas radsi Zemanovy.
Mysh: nevracet nic, jeto jenom po staleti nakradeny majetek.
LodeRunner

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád přemýšlím, jak se povedlo volebnímu týmu Schwarzenberga přesvědčit lidi, že právě jeho volba znamená změnu k lepšímu, zatímco volba Zemana současný stav. Asi když se něco opakuje dostatečně dlouho a stále dokola, tak se tomu začne věřit a i lež se stane pravdou. A tak vznikl mediální produkt. Navíc je to cool, že.
http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/havel-jako-ledoborec-schwarzenbergovy-plavby-na-hrad
Je pár věcí, proč právě KS volit nebudu. Mluví se o něm jako o morální autoritě – ale opakovaně přivírá oči nad lumpy a zvěrstvy jeho kolegů politiků – Sice je maskot Kalouskovy TOP09, ale teď se snaží otupit hrany a naoko se od ní odpoutat. A jen si vzpomeňte, jak včera odešel z hlasování o důvěře vlády, s tím že nemůže souhlasit s amnestií. Proč vládu nepodpořil? Pevné morální zásady :-)

Voliči Karla, kníže ze Schwarzenbergu, milují, proti politice jeho vlády protestují. Ano, jako vrcholný představitel vlády hlasoval pro všechny ty zpackané věci posledních let.
Kolik máme Karlů Schwarzenbergů?- http://www.blisty.cz/art/67021.html

Nikdo od knížete sice neslyšel nic moc moudrého, ale všichni zažívají dojetí z mudrce. Všichni ho mají za velmi vzdělaného, nic proti lesníkům, ale prostě jen nestačí klikat na tlačítko LIKE.

A vážné jsou obavy o jeho zdravotní způsobilost. Ale proč nevyužít některé věci pro PR a přijít s hláškou „Když se kecaj blbosti, tak spím.“ A někteří měli až modrý ukazováček z klikání jak se jim to líbí. Bohužel neusíná jen na půdě našeho parlamentu. Co bude za dva roky, za pět? Jeho projev a brblání je opravdu strašné už teď, to musí uznat i k němu vzhlížející příznivec. Ale možná ho v jeho úřadu časem zastoupí některý z jeho kancléřů úřadu prezidenta.

Nemám nic proti Karlovi Schwarzenbergovi, spíš mi vadí bezduché opakování a nekritický přístup spousty jeho obdivovatelů. Prezident má jen omezené možnosti a musí mít několik předností: Musí umět mluvit, přemýšlet, být vidět a slyšet, jinak je to bude jen figurka. Tyhle vlastnosti pro mě splňuje spíše Zeman. I když jsem ho v prvním kole nevolil, ve druhém budu.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LodeRunner napsal:
...

Jen málokdo říká že kníže je ideální prezident. Zdaleka není. Jde jen o to, že arogantní zkorumpovaný narcis Zeman je mnohem horší alternativa. Když kníže celé volební období prospí či v polovině zkape, nic se více méně nestane. Pokud se do čela dostane Zeman se Šloufem, můžeme se jednat dočkat pěkné ostudy, jednak se od poradců typu Šloufa dočkat nehezkých využití prezidentské funkce. Tihle lidé nejsou hlupáci a dokáží využít možnosti o kterých nemáme šajn. Nerad bych tu měl obdobu Klausovských amnestií ...
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
LodeRunner napsal:
...

Jen málokdo říká že kníže je ideální prezident. Zdaleka není. Jde jen o to, že arogantní zkorumpovaný narcis Zeman je mnohem horší alternativa. Když kníže celé volební období prospí či v polovině zkape, nic se více méně nestane. Pokud se do čela dostane Zeman se Šloufem, můžeme se jednat dočkat pěkné ostudy, jednak se od poradců typu Šloufa dočkat nehezkých využití prezidentské funkce. Tihle lidé nejsou hlupáci a dokáží využít možnosti o kterých nemáme šajn. Nerad bych tu měl obdobu Klausovských amnestií ...

Souhlas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s velmi pěkným rozborem od Loderunnera a nesouhlas s vámi dvěma. O Šloufovi ve spojitosti se Zemanem vůbec nic nevíte, jen ty řeči z médií, za to Kalousek se nám ku hradu blíží .
LodeRunner

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
LodeRunner napsal:
...

A to já si právě nemyslím. Pro mě Zeman nepředstavuje ztělesnění zla, naopak se spousty jeho názorů musím souhlasit. O jeho zkorumpovanosti těžko soudit. Pokud nějakou šanci něco si pro sebe nakrást měl, tak ji zjevně nevyužil. Leda, že by posledních 10 let v ústraní svoje majetky pečlivě skrýval, čemuž moc nevěřím.
Einarr

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LodeRunner napsal:
Mablung napsal:
LodeRunner napsal:
...

A to já si právě nemyslím. Pro mě Zeman nepředstavuje ztělesnění zla, naopak se spousty jeho názorů musím souhlasit. O jeho zkorumpovanosti těžko soudit. Pokud nějakou šanci něco si pro sebe nakrást měl, tak ji zjevně nevyužil. Leda, že by posledních 10 let v ústraní svoje majetky pečlivě skrýval, čemuž moc nevěřím.

Zeman netouží po mamonu, nýbrž po moci.
Majesty

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LodeRunner napsal:
Mablung napsal:
LodeRunner napsal:
...

Jasne ze s nim souhlasis, protoze on je takovy ze umi rikat veci ktere lidi chteji slyset
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Einarr napsal:

Zeman netouží po mamonu, nýbrž po moci.

Kdo má peníze, má moc. Kdo má moc, má peníze. Abys měl moc, potřebuješ peníze (je pár vyjímek, ale ne mezi politiky)
Máš pravdu že Zeman netouží primárně po penězích. Touží po moci a velice rád jí použije. V politice je sice velké procento psychopatů, takže nelze říkat že mě děsí když má psychopat moc. Nicméně, u takhle zjevného psychopata mě to znepokojuje.
Co se peněz týče, od toho má jiné lidi. Lidi kteří s ním byli celou jeho špinavou politickou kariéru
Bara

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeman hlavně od začátku žil ve stínu Klause a má z toho letité mindráky.Tahal špínu jak dělali spolu a Klaus zůstal ve straně a on dobrák vystoupil atd.pořád byl ten trouba a pořád se mindrák stupňoval.Pak se ho zbavila i vlastní strana a stáhl se do prdelákova u nás a tam objímal stromy a chlastal.Teď cítí poslední šanci urvat svůj kus moci.O lidi mu vůbec nejde.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: