Marpo by se měl radši věnovat rádoby drsným, fighterským videům.
To opravdu má s hip hopem pramálo společného.
Má vysoký hlas na takového chlapáka, jakého ze sebe dělá a celkově flow je na číču.
Rozdíl mezi skutečným HH je ten, že tomu věříš a je to autentické.
Je to takový trend reprodukce v dnešních posilovnách, hrát tento styl hudby, co jsem si všiml, samozřejmě hned po Kabátech.
Akorát nevím co je horší.
Pár jeho dřívějších alb v telefonu mám a poslouchat se to dá. A pokud se Vám to nelíbí, tak na to neklikejte, nekomentujte to a už vůbec o tom nediskutujte. Rytmus je taky osel a díky Vám všem si vozí prdel v Bentley.
Už to tady bylo několikrát a stojí to za hovno znovu. Recese, která napoví víc o profesionální neschopnosti a trapnosti autorů, než o pošetilosti zvedačů činek, do které se snaží bezzubě trefovat. Jestli má tohle reprezentovat jeho umělecké či alespoň šoumenské schopnosti, tak je to sráč. To je ideální definice pro úspěch mezi fans tohoto druhu "hudby".
Podle čeho soudíš drahý Johne hiphop a lidi, co ho poslouchají? Snad ne podle televize a děcek, který někde potkáš. To by bylo hodně povrchní.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Už to tady bylo několikrát a stojí to za hovno znovu. Recese, která napoví víc o profesionální neschopnosti a trapnosti autorů, než o pošetilosti zvedačů činek, do které se snaží bezzubě trefovat. Jestli má tohle reprezentovat jeho umělecké či alespoň šoumenské schopnosti, tak je to sráč. To je ideální definice pro úspěch mezi fans tohoto druhu "hudby".
Podle čeho soudíš drahý Johne hiphop a lidi, co ho poslouchají? Snad ne podle televize a děcek, který někde potkáš. To by bylo hodně povrchní.
Na to už sem si dávno zvykl.. borci soudí hiphop podle kluků s rovnýma kšiltama a drsným gangsta zjevem. A pojmi jako Conscious HipHop jim nic neříkaj.
Mě to hlavně překvapuje u Johna vhledem k jeho škole, protože já si řadím hiphop tak trochu do škatulky básníků "ztracené generace".
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
A tohle je k tomu intro, ale podle mě se to možná hodí i víc na konec.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru