Jejda Mousasi je uz v UFC a pojde proti top5 aspirantovi na titul. Taktiez by som si rad kukol ak bude niekedy zapas medzi Wonderboyom a Rogerom Graciem.
Jejda Mousasi je uz v UFC a pojde proti top5 aspirantovi na titul. Taktiez by som si rad kukol ak bude niekedy zapas medzi Wonderboyom a Rogerom Graciem.
Verím Moussasimu, Gusto sa necháva dosť triafať, čo sa mu tu nemusí veru vyplatiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To vidim na celkom slusnu dominanciu nad Gustafssonom. Gegard si podla mna lahko poradi z jeho nemotornostou.
!UFC on FOX Vitor vs Bisping SPOIL!
Ja tak milujem ked niekto zavrie hubu ala "STFU!" Bispingovi Oleeee oleoleoleeee Vitooooor Vitoooor. Oleeee oleoleoleeee Hendooo Hendooo
Gonzaga sa mi vobec nepaci a od Rothwella som cakal viac. Ked sa pozeram na zapasy taketo kde je Mir, Gonzaga, Shaub, Struuve.. tak ako keby som sa pozeral o X tried nizsie zapasy HW nez je Cain, Werdum, Overeem, Minotauro...
Gonzagu mám rád, ale s kardiom si netyká, som rád, že vyhral no, bisping škoda škoda, asi muto fakt nie je súdené, vitor vyzval chaela, ktorý prijal, takže v budúcnu si myslím, že to je jasný zápas. Potešil magomedov či jak sa volá, je dobrý, 19:0 v 24 rokoch je úctyhodná bilancia + za tými ranami bola cítiť pekná sila, rozhodca sa však zbláznil, podobnú chybu som dávno nevidel, Tavares mohol zle skončiť...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
"Conor Bless"
"You have the prettiest eyes ive ever seen in my life, i wanna fuck you, I like it when people say their gonna eat me out, just like your boy chuck did, I love you man I love you".
"I'm in the best shape of my life, I trained hard as fuck for you. I don't like when people say they gonna knock me out, like your boy chuck did...you're goin' down homie...you don't know what you asked for."
Toto mu povedal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru