Po dokončení korteho 3x3 a zjištění několika zásadních chyb jak ve slabých pomocných svalech a somozdřejmě fyzičky sem se rozhodl zařadit Hst+Core+Zlepšení svalových
skupin.
Zasekl sem se na vahách
Bench 125
MT 190
Dřep 165
Oproti minulému roku jenom malé zlepšení vah ale na druhou stranu technicky je to jinde. Sice nejsem silový typ ale tréninky mě baví víc FullBody A hlavně mám z nich největší profit.
Pojedu
Pondělí HST
Uterý - Core
Středa Volno
Čtvrtek - Hst
Pátek -Core
Sobota -Volno
Neděle Na novo nebo podle rozsekání volno
Že bude Tréninků Hst mín mi nevadí, nevracím se po pauze jenom chci trochu posílit
srdíčko.
Core
Do core sem zařadil na začátek 3 základní cviky a budu navyšovat výdrž a popřípadě cviky.
Dále musím posílit boky - GM
Hamstringy
Střed zad
Chtěl bych se vás zeptat jakou Silovou rutinu zvolit jestli sheika Nebo Fomina.
Měl bych se zlepšit o pár kilo po zlepšení fizičky a odbourání slabých svalů.
Cíl
Mt 200kg
Dřep 170kg
Bench 130
Děkuju za případné odpovědi, rád doplním informace.
Ackoliv je střed těla unavenej tak sem v Core treninku jistější, sem zvědavej jak mi to pomůže do ty silovky.
A proto se vás ptám?
Který trénink je lepší pro normálního člověka, kterej není od přírody silnej jako herkules.
Zkoušel sem Ivanova, trénink mi seděl ale ke konci sem nastydl a 3kila dole, takže nemůžu posoudit.
Takže sem začal fomina 3. část a zde už to začíná bý trochu scifi.
Bench sem odjel se svým maximem ne 4x4 ale 2x3, 2x2, je pravda že mám možná trochu menší bord, bude mít tak 15cm.
sem zvědavej na dřepy a dotahy od kolen :-)
Otázka jakým tréninkem vypeakovat sílu. nebo se na to vykašlat? ale chctěl bych to zkusit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru