Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Helheim

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se líbí jak tu vypíšete všechny konkrétní kauzy, průsery a zlodějiny co má Zeman a jeho mafiánská banda na svědomí, dokonce tu napíšete i přímé řeči usvědčující ho ze lží a demagogie a přesto se najdou ignoranti tyto rostislaw nebo guruhonza.. Jeden plácá pátý přes devátý, od komunistů po Goebbelse a druhej za sebou ještě tahal kačera, když Zeman řádil ve vysoké politice poprvé a přesto si dovolí vypustit z huby že za Klause a Zemana bylo nejlíp.. Toto už nejsou názory ale diagnóza někde na úrovni senilního důchodce, kterej půjde volit Zemana vlastně asi jenom proto, že neumí vyslovit příjmení toho druhýho..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ty jsi kdo
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude nejspis fundovany student fylozoficke fakulty, ktery zije uplne mimo realitu bezneho zivota.
McMahoney

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
To bude nejspis fundovany student fylozoficke fakulty, ktery zije uplne mimo realitu bezneho zivota.

A ty žiješ v jaký realitě, že se tam píše fylozofická fakulta?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

McMahoney napsal:
vlkisekk napsal:

A ty žiješ v jaký realitě, že se tam píše fylozofická fakulta?

Volič MZ
Helheim

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
a ty jsi kdo

Na dementní rádoby arogantní otázky ti odpovídat nebudu, stačí číst tvoje komentáře.. Jenom tě vyvedu z omylu, jestli sis myslel, že se tě před zapojováním do diskuze bude někdo dovolovat..

no a toho proletáře pod tebou nechám bez komentáře úplně
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
a ty jsi kdo

Anonymni, internetovy hrdina. V realu neskodny posera.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
guruhonza napsal:
a ty jsi kdo

Mě příjde zajímávé, že se slova "internetový hrdina" začínají vytahovat teprve po tom, co se příjde na to, že když na někoho nemám rozumově a slovy, tak aspoň že v tom reálu bych mu dal přes hubu.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Rostislaw napsal:
guruhonza napsal:
a ty jsi kdo

Mě příjde zajímávé, že se slova "internetový hrdina" začínají vytahovat teprve po tom, co se příjde na to, že když na někoho nemám rozumově a slovy, tak aspoň že v tom reálu bych mu dal přes hubu.

Na koho rozumove? Jde o to, ze si stojim za tim, jak v realu, tak na internetu a neschovavam se za anonymni nicky. Navic nikoho neurazim ani nemam arogantni projev.
Ja jsem ochotny svuj nazor komukoliv prezentovat osobne, narozdil od nekterych, zdejsich hrdinu.
To nema nic spolecneho s tim, ze by nekdo mel dostavat pres hubu.
blazen

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislawe, zato ty nemáš anonymní nick

jenom jsem čekal, kdy se do sebe začnou pouštět voliči jednotlivých kandidátů a začnou se urážet a nadávat si - přišlo to později než jsem čekal, ale o to víc to vynahrazujete, že si neberete servítky jen se dál bavte
Anonymní zemědělec

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně je 3. pád
Helheim

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:

Rostislaw napsal:

Na koho rozumove? Jde o to, ze si stojim za tim, jak v realu, tak na internetu a neschovavam se za anonymni nicky. Navic nikoho neurazim ani nemam arogantni projev .
Ja jsem ochotny svuj nazor komukoliv prezentovat osobne, narozdil od nekterych, zdejsich hrdinu.
To nema nic spolecneho s tim, ze by nekdo mel dostavat pres hubu.

..horší je, že v důležitějších věcech máš ještě větší zmatky..
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na hruby pytel, hruba zaplata.
Waffels

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Waffels napsal:
V téhle volbě není jakákoliv argumentace relevantní, protože ani jeden z těchto kandidátů nemůže být důstojným člověkem a morálním vzorem národa. Ti co volí Karla Schwarzenberga zapomínají a neváží si absolutně toho, za co naši předkové prolévali krev a na čem byla naše republika vybudována. Těm co se zde neustále ohánějí nějakými zkreslenými či předpokládanými historickými informaci řeknu toto: Washingtonská deklarace, první československá ústava ze dne 29.2.1920 a T.G.M , asi jedny z nejdůležitějších dokumentů našiš novodobých dějin a človek který se zasloužil o naši vlast. Kdyby lidé Měli aspon zlomek nějaké inteligence a morálky, nikdy by v prvním kole nezvolili K.S. , katolíka, aristokrata, podporavetele církevních restitucí, Masaryk se ted musí obracet v hrobě. NA druhé straně je Zde MIloš Zeman, praktický tvůrce moderní korupce a zkaženosti naší politiky po předání moci z 89. Kdo si říká demokrat musí jít odvolit. Já volim K.S. Téma není koho zvolit ted, ale ja se tito kandidáti mohli dostat do druhého kola.

JJ, TGM byl ateista, odpůrce náboženství a církví
Krom toho, TGM byl raději bral jen jako historickou osobnost a nechal jeho prach v hrobě. Má bezesporu velkou zásluhu a vzniku našeho státu a byl ve své době morální autoritou, ale ta doba byla před sto lety.

Kdyby jsi znal alespon něco z naší historie a nesnažil se býtzbytečně vtipný, tak zjistíš že ses tímto výrokem jenom ztrapnil. Kdybys věděl jakého vyznáni Masaryk byl a jaký opravdu negativní a kritický postoj ke katolické církvi (pro tvou informaci myslím že si nejsi vědom toho že existuje něco víc než jen katolík a atheista*a01* ) měl nikdy by si něco takového neřekl.
Právě to je ta největší chyba téhle společnosti. Dějiny nechávate v hrobě, nestaráte se o to co se dělo a nic o tom očividně nevíte. Jak se potom chcete poučit z vašich chyb.

O B.D. se vyadřovat nebudu, je mi nadmíru jasné že většina z vás dikutovatelů očividně má své vědomosti o nich a o době samotné maximálně wikipedické , jinak byzte se o nich takto nevyjadřovali.

Naposledy upravil Waffels dne ne leden 20, 2013 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: