|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Waffels
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
Okej . mea culpa _________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Waffels napsal: | | Mablung napsal: | | Waffels napsal: | | V téhle volbě není jakákoliv argumentace relevantní, protože ani jeden z těchto kandidátů nemůže být důstojným člověkem a morálním vzorem národa. Ti co volí Karla Schwarzenberga zapomínají a neváží si absolutně toho, za co naši předkové prolévali krev a na čem byla naše republika vybudována. Těm co se zde neustále ohánějí nějakými zkreslenými či předpokládanými historickými informaci řeknu toto: Washingtonská deklarace, první československá ústava ze dne 29.2.1920 a T.G.M , asi jedny z nejdůležitějších dokumentů našiš novodobých dějin a človek který se zasloužil o naši vlast. Kdyby lidé Měli aspon zlomek nějaké inteligence a morálky, nikdy by v prvním kole nezvolili K.S. , katolíka, aristokrata, podporavetele církevních restitucí, Masaryk se ted musí obracet v hrobě. NA druhé straně je Zde MIloš Zeman, praktický tvůrce moderní korupce a zkaženosti naší politiky po předání moci z 89. Kdo si říká demokrat musí jít odvolit. Já volim K.S. Téma není koho zvolit ted, ale ja se tito kandidáti mohli dostat do druhého kola. |
JJ, TGM byl ateista, odpůrce náboženství a církví
Krom toho, TGM byl raději bral jen jako historickou osobnost a nechal jeho prach v hrobě. Má bezesporu velkou zásluhu a vzniku našeho státu a byl ve své době morální autoritou, ale ta doba byla před sto lety. |
Kdyby jsi znal alespon něco z naší historie a nesnažil se býtzbytečně vtipný, tak zjistíš že ses tímto výrokem jenom ztrapnil. Kdybys věděl jakého vyznáni Masaryk byl a jaký opravdu negativní a kritický postoj ke katolické církvi (pro tvou informaci myslím že si nejsi vědom toho že existuje něco víc než jen katolík a atheista*a01* ) měl nikdy by si něco takového neřekl.
Právě to je ta největší chyba téhle společnosti. Dějiny nechávate v hrobě, nestaráte se o to co se dělo a nic o tom očividně nevíte. Jak se potom chcete poučit z vašich chyb.
O B.D. se vyadřovat nebudu, je mi nadmíru jasné že většina z vás dikutovatelů očividně má své vědomosti o nich a o době samotné maximálně wikipedické , jinak byzte se o nich takto nevyjadřovali. |
| citace: |
„Máme v republice nejenom více národností, ale i více církví. Jsou tu katolíci, pravoslavní, nová církev československá opírající se o husitství, protestanté mnoha denominací, izraelité, bezkonfesní. Náboženská svoboda. Já ovšem musím být prezidentem pro všechny“ (Ludwig, E.: Duch a čin. Rozmluvy s Masarykem. Praha 1935). |
TGM nemám rád, ale nepovažuji ho za hlupáka. Myslím že velice dobře věděl, že rozdmýchávání náboženské, rasové či národnostní nenávisti je cesta do pekel. JJ, to je přesně to co ty děláš a pak se ještě v té samé větě odvoláš na odkaz TGM. Možná by rotoval v hrobě z tebe. Nepřemýšlel jsi o tom?
Nicméně, mě TGM nezajímá. Jak už jsem napsal, je to historická osobnost stejně aktuální jako Karel IV. Jen mě občas fascinují výroky "TGM by se obracel v hrobě". "Václav Havel by určitě podpořil kandidáta XYZ", ... .
Co se poučení z dějin týče, myslím že to je kapku jinak. Svět se globalizoval. Jsou lidé s moderním myšlením a lidé s myšlením které by se hodilo do dob první republiky. A rádi se na tu první republiku odvolávají
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po leden 21, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze uz se to tu zbytecne zamotava.
Stejnak vetsina lidi bude volit Zemana
1) Jeho kuazy uz jsou minulosti
2) Je to clovek z lidu, tudiz se s nim ztotozni vetsina populace
3) Straseni komunistama, uz taky nezabira
Bohuzel Scwarzenberg je spojovan s aktualnima kauzama:
Cirkevni restituce, schvalovani bomardovani Iranu, pouzivani strel s obohacenym uranem,
amnestie a hlavme Kalousek
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 21, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
každej má být spojován s tím, za co může, nebo co dopustil... tak je to správně
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | každej má být spojován s tím, za co může, nebo co dopustil... tak je to správně |
ale v pripade Zemana je to uz davno promlcene a odpustene ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | guruhonza napsal: | | každej má být spojován s tím, za co může, nebo co dopustil... tak je to správně |
ale v pripade Zemana je to uz davno promlcene a odpustene ze? |
:D takže mám na prezidenta kandidovat já? protože jen o sobě vím, že jsem tak skvělej a nikoho jsem nepodrazil?
Zeman může bejt s*áč, co si něco nakradl (a asi to i extrémně dobře maskuje), ale Karel "já nic, já kníže" Schwarzněco je o něco lepší? Já tu nevybírám člověka, kterýmu chci říkat, jak je skvělej a že jsem pyšnej na to, že ho tu máme. Takhle dobře může člověk znát jen sebe, né nikoho dalšího. Já tu vybírám člověka z 9 (nebo kolika) kandidátů a pro mě je z nich nejlepším kandidátem Zeman. Můj první post tady byl názor na všech 9 kandidátů
Karel Schwarzenberg (TOP 09): NEW World Order - ne dík
Miloš Zeman : ANO, inteligentní
to platí pořád... Zeman se celou dobu ukazuje jako nejvzdělanější a nejvíc inteligentní. Karel ukazuje, jak má svůj svět, ve kterém kašle na všechny ostatní a jak mě štve NWO, tak mě štvou prakticky všechny jeho názory. A pravou je, že on ten názor řekne málokdy, protože o problému ví mnohem méně, než Zeman, takže radši mlčí.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
jak se říká, mlčeti zlato (podle toho, jak Zeman furt kecá, sice mluví k tématu ale hrozně moc lže)
vidím, že jsem opět kopnul do vosího hnízda :) mně je upřímně jedno kdo koho a proč volí, pokud si to umí rozumně zdůvodnit (pro každýho je důležitý něco jinýho, podle čeho se ve volbě rozhoduje)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
Jo no, nejlepší je to neřešit, nejít volit, ale kecat do toho. Máš to jednoduchý a dobrý pro tebe. Já takhle neřeším senát a komunální volby, protože mi oboje přijde zbytečný.
Tady je ta možnost, že mě bude Zeman bavit stejně, jako mě bavil 10 let Klaus, protože on byl relevantní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | blazen napsal: | | guruhonza napsal: | | každej má být spojován s tím, za co může, nebo co dopustil... tak je to správně |
ale v pripade Zemana je to uz davno promlcene a odpustene ze? |
:D takže mám na prezidenta kandidovat já? protože jen o sobě vím, že jsem tak skvělej a nikoho jsem nepodrazil?
Zeman může bejt s*áč, co si něco nakradl (a asi to i extrémně dobře maskuje), ale Karel "já nic, já kníže" Schwarzněco je o něco lepší? Já tu nevybírám člověka, kterýmu chci říkat, jak je skvělej a že jsem pyšnej na to, že ho tu máme. Takhle dobře může člověk znát jen sebe, né nikoho dalšího. Já tu vybírám člověka z 9 (nebo kolika) kandidátů a pro mě je z nich nejlepším kandidátem Zeman. Můj první post tady byl názor na všech 9 kandidátů
Karel Schwarzenberg (TOP 09): NEW World Order - ne dík
Miloš Zeman : ANO, inteligentní
to platí pořád... Zeman se celou dobu ukazuje jako nejvzdělanější a nejvíc inteligentní. Karel ukazuje, jak má svůj svět, ve kterém kašle na všechny ostatní a jak mě štve NWO, tak mě štvou prakticky všechny jeho názory. A pravou je, že on ten názor řekne málokdy, protože o problému ví mnohem méně, než Zeman, takže radši mlčí. |
Tebe by asi nikdo nevolil.Zeman má proti Karlovi jednu hnusnou vlastnost a to je přizdisráčství.Takovej člověk se spojí s kýmkoli jen aby byl tak kde je to lepší.Když ho vyhnali z politiky,tak se stáhnul na dědinu a žil jako jezevec.Teď má být prezident,tak chytračí a je hroznej king,protože znova cítí moc.Když prohraje,tak nebude dál prosazovat svoje názory a snažit se,ale zase zaleze do nory na Vysočině a bude chlastat.
Škoda je,že nebylo víc kandidátů a výběr byl tak zvláštní.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
však jasně, někdo zase prosazuje nějakou politickou stranu a na volby se vyloženě těší, až svým favoritům dá hlas  pro mě je to (aspoň teda poslední volby byly) úplně stejný dilema jako teď při volbě prezidenta - kterýho zloděje zvolit, kdo bude to menší zlo - a proto jsem to i vyřešil stejným způsobem. neudělám nic pro to, aby se stav v republice zlepšil, ale ani ho nezhorším (kdo nic nedělá, nic nezkazí :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
já v podstatě taky, protože volím stranu, která se do parlamentu v mém životě těžko dostane... ale mám z toho dobrej pocit, je fajn volit někoho, kdo má fakt pravicovej program a protievropskou politiku
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | já v podstatě taky, protože volím stranu, která se do parlamentu v mém životě těžko dostane... ale mám z toho dobrej pocit, je fajn volit někoho, kdo má fakt pravicovej program a protievropskou politiku |
Svobodní jsou strana "internetových hrdinů". Plno keců a chytrých analýz, v podstatě na hranici utopie a neproveditelnosti, a nikdy se nedostali (až na vyjímky) ani do zastupitelstva nějaké pidiobce, aby taky ukázali něco v praxi.
a Mach je Klausův papoušek, a strana, která žije z podstaty adorování člověka, který založil czech made "tuneling", tak tu bych jako alternativu nebral
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Myslim, ze uz se to tu zbytecne zamotava.
Stejnak vetsina lidi bude volit Zemana
|
Ty si velmi naivní, budeš překvapený. Jak už jsem tu několikrát psal, rozdíl ve výsledku bude malý, rozhodně se nebude jednat o poměr 70:30 či 80:20 ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | schvalovani bomardovani Iranu, pouzivani strel s obohacenym uranem,
amnestie a hlavme Kalousek |
- zdroj na schvalovani zasahu v Iranu? Nepletes si to s Havlem?
- dokud se nevymysli neco lepsiho v pruraznosti, tak se tezko prestanou pouzivat a jako clen NATO asi tezko pujdem proti amikum, ktery je pouzivaj .. premyslej.
- od amnestii se distancuje od zacatku, teda od rozsahu .. jinak proti amnestiim nic (bohuzel) nema
- Kalousek uz ho nepotrebuje, on bude jen rad kdyz ho uklidi nekam jinam a konecne bude moct byt skutecny sef top09, ne jen ve stinu i kdyz skutecnym sefem je stejne od zacatku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|