|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Elweanyr

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
Tak u mě zvítězilo nejspíše FITNESS STAR na Chodově
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 8:58 am Předmět: |
|
|
Prima. Třeba se tam někdy potkáme. Chodí tam spousta fajn lidí. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
mpark
|
Zaslal: so leden 16, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
Co když bych chtěl přijet na dražším kole, je možný ho tam někde nechat v tom FS? je tam nějaká předsíň kde by nikomu nevadilo a zároveň bylo v bezpečí? (kolo za 60k)
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: so leden 16, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
| mpark napsal: | | Co když bych chtěl přijet na dražším kole, je možný ho tam někde nechat v tom FS? je tam nějaká předsíň kde by nikomu nevadilo a zároveň bylo v bezpečí? (kolo za 60k) |
asi neni dobre sa tu chvalit kolko stoji :P
|
|
| nahoru |
|
 |
mpark
|
Zaslal: so leden 16, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil mpark dne po leden 21, 2013 12:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mpark
|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
Chodím do toho Fitness Opatov na jižním městě a muzu říct, ze dobry.
Co bych vyzdvihl je spousta cinek v posilovne, mrkněte na fotky posilovny, a krom ruznych stroju na buhvi co nekolik lavic na bench, poradny stojany na drepy, dále dva běžící pasy a spoustu stacionárních kol.
Pravda, jsou to starší interiéry, ale za 500 měsíčně není co řešit. Šatny a sprchy ujdou.
Atmosféra perfektní, nedoporučuji chodit hned na čtvrtou až patou po práci, ale později kdy je tam volněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Našla jsem zcela nové fitness Galaxie v Praze 4 - Háje. Ještě jsem ho nevyzkoušela, ale plánuji to v nejbližším možném termínu.
http://www.fitnessgalaxie.cz/ _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
Já bych si vybral WorldClass. Nedávno jsem začal cvičit ve worldu na Václavskym náměstí (na Chodově to bude v podstatě to samý), kam jsem chtěl původně chodit jen z praktickejch důvodů (mám to 5 minut pěšky domu), ale zjistil jsem, že líp jsem si zatim fakt nikde nezacvičil (pogumovaný jednoručky do 50kg odstupňovaný po 2,5kg, nový stroje hammer strenght a life fitness), tak jsem ustoupil z toho, že musim mít hard core za každou cenu.  Navíc mě měsíc vyšel na 625 Kč, což je super, když vezmu v potaz, že tam služby a prostředí jsou uplně na jiný úrovni než ve většině ostatních fit centrech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Našla jsem zcela nové fitness Galaxie v Praze 4 - Háje. Ještě jsem ho nevyzkoušela, ale plánuji to v nejbližším možném termínu.
http://www.fitnessgalaxie.cz/ |
Vypadá luxusně
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Také si říkám. Našla jsme to zcela náhodou. Na Slevomatu mají akci - neomezený vstup na 3 měsíce za 1.200Kč. Mám to 10min.jízdy z domova, tak mi něco napovídá, abych to zkusila  Protože to se vyplatí, přátelé proteinových nápojů _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
Můžu potvrdit, že Galaxie je super. Jen bych uvítal více klecí na dřepování to tam trošku chybí ale snad to brzo napraví :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
| ToMaso napsal: | | Můžu potvrdit, že Galaxie je super. Jen bych uvítal více klecí na dřepování to tam trošku chybí ale snad to brzo napraví :-) |
To si nemyslím,protože tato centra nejsou udělána pro takový typ cvičenců.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
Podle fotek je ta Galaxie fakt nádherná. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|