|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
Ok díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:51 pm Předmět: |
|
|
Ja ted v soucasne dobe uzivam toto http://onlinelekarna.com/pharmaton-geriavit-por-cps-mol-100 Drahy jak svina, ale zajimalo by me, jestli ta palka je opravdu jen za znacku a kvalitou je to +/- srovnatelne s jinyma podstatne levnejsima a nebo je to opravdu o nejaky ten level vyse. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:45 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Ja ted v soucasne dobe uzivam toto http://onlinelekarna.com/pharmaton-geriavit-por-cps-mol-100 Drahy jak svina, ale zajimalo by me, jestli ta palka je opravdu jen za znacku a kvalitou je to +/- srovnatelne s jinyma podstatne levnejsima a nebo je to opravdu o nejaky ten level vyse. |
Tak zrovna u tohodle byhc si troufal tvrdit že platíš dost za tu značku a reklamu,protože je to celkem známej přípravek prodávanej v lékárnách (kde je ještě předraženější)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:54 am Předmět: |
|
|
MedPharmou si myslim, ze nic nezkazis. Kvalita ze rozumnou cenu. Ten Geriavit platil Jezisek, jinak bych si to za tyhle preachy samozrejme nekoupil, ale pokazde, kdyz si chci koupit nejake vitaminy ci mineraly, tak kupuji prave produkty od MedPharmy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Tak nakonec jsem objednal to co mi postoval Mates a ještě k tomu Sylimarin,rybí olej ...a klouby. Vše od Medpharmy .. už se těšim až mi to přijde |
rybí oleje , neber součastně s flexi drinkem ,
má to svoje duvody , postnu ti je do posty ta tady zase nepíšem romány
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | patrikdundych napsal: | Tak nakonec jsem objednal to co mi postoval Mates a ještě k tomu Sylimarin,rybí olej ...a klouby. Vše od Medpharmy .. už se těšim až mi to přijde |
rybí oleje , neber součastně s flexi drinkem ,
má to svoje duvody , postnu ti je do posty ta tady zase nepíšem romány |
Dobře budu to čekat, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
oplati sa kupit Animal Flex? alebo poznate nieco lacnejsie v rovnakej kvalite?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
| QuickShare napsal: | | oplati sa kupit Animal Flex? alebo poznate nieco lacnejsie v rovnakej kvalite? |
Mě zabral na koleno a na loket, jinak dřív jsem měl i levnější věci i dražší z lékarny a nezabralo to. Až ten animal (u loktu) u kolene mohla trochu pomoc injekce co jsem dostal. Ale myslím, že tohle se oplatí zkusit, navíc to stojí méně jak protein. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: po leden 21, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Ano ako protein to lacnejsie je ale predsa potrebujem aj protein aj klbovu vyzivu zaroven  ja to chcem hlavne na zapastia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po leden 21, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 21, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | rybí oleje , neber součastně s flexi drinkem ,
má to svoje duvody , postnu ti je do posty ta tady zase nepíšem romány | muzes dat link na nejaky studie, proc by se nemela kloubni vyziva brat v pripade suplementace rybim olejem? nebo konkretne jaka slozka kloubni vyzivy se podle tebe "nesnese" s rybim olejem?
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
Prebehla som túto tému a nenašla som o kolagéne čo ma zaujíma tak by som sa rada opýtala.
[ i] Známy mi včera poradil si kupiť kolagen keď som sa ho opýtala čo na pokožku aby sa mi spevnila a neostala ovisnutá koža kedže chudnem. Viem, že je dobré sa mazať olejom, krémamy a bla bla bla ale konkrétne ma teraz zaujíma ten účinok kolagénu. Či je na toto účinný??????? [/i] _________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 28, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
tak pomoct MUZE (stejne jako treba kremik a dalsi veci), ale je to spis jenom takova mensi podpora, necekal bych od toho nejaky extra zazraky..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|